I'm shocked at the ingredients in the Venaforce tablets (By Vogel). Why are there toxic chemicals like copolymer, talc, and many others....why? There's nothing natural or vegan about those to ingest... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb ooggel gebruikt tegen droge en vermoeide ogen. De gel werkte goed maar was door het te korte tuitje op het flesje erg moeilijk aan te brengen.
Betreft prostaat druppels. Volgens de Nederlandse avogel zou dit heel goed helpen maar de beschreven personen zijn verwerkt in het verhaal over gebruik druppels. Daarmee niet verifieerbaar. Deze dr... ãã£ãšèŠã
Werkt prima! Ik had op vakantie een ontstoken oog, gelukkig had ik de A.Vogel druppels meegenomen, dit omdat ik vaak oogproblemen heb. De druppels hielpen prima, wel ben ik er achter gekomen dat ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
De natuurlijke producten van A.Vogel!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
tres contente des produits
tres contente des produits, bien emballés et de bonne qualité. Petite remarque pour les gouttes pour les yeux car difficulté de les mettre car le flacon n'est pas des plus pratique car il faut appuyer sur l'arriÚre et si on a un léger handicap des mains comme c'est mon cas, je dois appuyer un peu plus fort sur le fond du flacon et risque de me blesser l'oeil. Mais sinon, excellent

A.Vogel ããã®åç
Ik bestelde bij Vogel en kreeg hetâŠ
Ik bestelde bij Vogel en kreeg het pakket doorgestuurd langs Farmaline. Nadien zag ik dat de prijs bij Farmaline behoorlijk lager was voor hetzelfde product. Hoe is dat te verklaren? De promotieprijs van Farmaline lag wel enkele ⬠lager dan bij Vogel.
Het pakket werd wel correct en op tijd afgeleverd.

Service convenable et rapide
Service convenable et rapide, j'en suis trÚs satisfaite.

Que dire de plus
Que dire de plus . J e suis trÚs satisfait de vos produits et je suis heureux de vous avoir découvert

A.Vogel ããã®åç
Snel m'n Bambu koffie gevonden enâŠ
Snel m'n Bambu koffie gevonden en besteld. Snelle en efficiënte levering.

A.Vogel ããã®åç
verpakking was zeer goed verpakt enâŠ
verpakking was zeer goed verpakt en veilig aangekomen zonder problemen
dank u wel

De levering was onvolledig
De levering was onvolledig, ondank een mail aan het bedrijf geen reactie meer gekregen. Ik ben dus een deel van mijn geld kwijt...

A.Vogel ããã®åç
mijn bestelling was heel snel geleverdâŠ
mijn bestelling was heel snel geleverd ððð

A.Vogel ããã®åç
Uitstekende producten en een eveneensâŠ
Uitstekende producten en een eveneens uitstekende service

A.Vogel ããã®åç
Geen wonder maar toch brengt soelaas.
Makkelijk te bestellen, snel verzonden, efficiënt - zolang je het gebruikt althans.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã