レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan ikke undvÊre Radiate Oil fra Ayalo. Min hud er sÃ¥ fin og blÞd efter brug og jeg har endelig fÃ¥et glÞden tilbage. Jeg er ogsÃ¥ begyndt at bruge Ayalo blush i farven Merlot. Den blender sÃ¥ fin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig skÞnne produkter. KÞbte calm olie og creme blush, og er meget meget tilfreds :) derudover super hurtig levering ❀🙌🏻

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者
  2. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Ayalo er et dansk clean beauty-brand, der forener helende ingredienser af hÞjeste kvalitet med en sanselig og Êstetisk oplevelse. Med fokus pÃ¥ effektive, naturlige formuleringer er mÃ¥let at skabe produkter, der bÃ¥de plejer og beskytter din hud. Hos Ayalo handler hudpleje om mere end resultater – det er en helhedsoplevelse, hvor effekt, duft, tekstur og design smelter sammen for at skabe et Þjeblik af luksus i hverdagen. Og det bedste? Vi gÞr det tilgÊngeligt, sÃ¥ alle kan nyde den ultimative hudplejeoplevelse uden at sprÊnge budgettet.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

25件のレビュヌ

Bedste ansigts olier jeg har brugt

Har kÞbt radiate olien 3 gange og calm olien 2 gange. Begge olier har gjort en fantastisk forskel for min hud og bruger dem i kombination med hvordan min hud har det med udbrud, men dem er der ikke mange af lÊngere. GlÊder mig til i denne omgang også at prÞve hår olien. Altid hurtig levering og lÊkre produkter!

2025幎10月13日

Positivt overrasket

Jeg er virkelig positivt overrasket over olien fra Ayalo. Min hud har tendens til rÞdme, men efter at have brugt olien i noget tid, kan jeg tydeligt se en forbedring! Min hud ser mere rolig og ensartet ud. Olien trÊnger hurtigt ind, fÞltes let på huden og giver godt med fugt uden at fedte.
Jeg kan varmt anbefale den til andre, der kÊmper med sensitiv, tÞr eller rÞd hud.

Derudover så er der altid en super god service og hurtig levering, når jeg skal have fyldt op igen.

2025幎9月19日

Mere end tilfreds!

Selvom tilfredshedsgraden allerede er i top, forsÊtter den med at stige hver gang jeg modtager en ordre fra Ayalo. For jeg er sÃ¥ overvÊldet over, hvor godt Ayalo’s ansigtsserum passer pÃ¥ min hud. Og jeg har denne gang kÞbt en blush med, som er sÃ¥ fantastisk! SÃ¥ let at skabe et dejligt look med fÃ¥ bevÊgelser 🥰 Tak!!!

2025幎9月14日

Ayalo からの回答

KÊre Lonnie. Tusinde tak for din anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du er glad for produkterne <3

Ovenud fantastisk oplevelse hos Ayalo ❀

Ovenud fantastisk oplevelse hos Ayalo ❀ Jeg skrev personligt til Mette (en lÞrdag), fordi jeg var i tvivl om hvilken farve blush jeg skulle vÊlge til min varme hudtone, og jeg fik et super venligt og utroligt hjÊlpsomt svar tilbage. Hun udgav derefter også en artikel om, hvordan du vÊlger hendes blush ud fra hvilken hudtone du har. Så fedt! Jeg går aldrig tilbage til andre blush. Elsker denne (merlot), og den holder i lang tid.

Derudover er hendes olier af aller hÞjeste kvalitet. 100 procent prisen vÊrd. Begge to. Det er de eneste olier jeg ikke slår ud af. Og jeg bruger begge. Radiate er lidt tÞr for mig at bruge hver dag, men med calm er det en fantastisk kombination. P.S. Hvis du spÞrger chatgpt, vil den gang på gang vÊlge hendes frem for andre. Jeg har sammenlignet ayalos olier med en del andre, og de er klart vinderne. Begge to.

2025幎3月15日

Ayalo からの回答

KÊre Elena. Hvor er det bare dejligt at hÞre de utroligt fine ord. TAK - jeg er så glad for at du tog dig tid til at lave en anmeldelse og fordi du er glad for produkterne <3

Jeg kan ikke undvÊre Radiate Oil fra Ayalo

Jeg kan ikke undvÊre Radiate Oil fra Ayalo.
Min hud er så fin og blÞd efter brug og jeg har endelig fået glÞden tilbage.
Jeg er også begyndt at bruge Ayalo blush i farven Merlot. Den blender så fint ind og bliver siddende hvor den skal mens jeg er på arbejde. Selvom jeg har brugt den dagligt i flere måneder kan man nÊsten ikke se at jeg har taget noget af den, så den holder lÊnge.
Mine varmeste anbefalinger herfra.

2025幎5月2日

KÊre Anne-Marie.
Tusinde tak for de dejlige ord. Jeg er utroligt glad for at hÞre, at du er så glad for produkterne.

Den stÞrste anbefaling fra mig

Den stÞrste anbefaling fra mig
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg er blevet rigtig glad for Radiate Oil serum , jeg bruger den morgen og aften den gÞr min hud glad 👌

2025幎3月14日

KÊre Helle.
Hvor er det bare dejligt at hÞre. Tusinde tak for den super fine anmeldelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。