企業情報

1. 医療用品店
  2. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Rapunzel tilbyder en brugervenlig totalløsning på en abonnementsmodel af mobile kølehætter, som kræftpatienter selv medbringer og håndterer under kemobehandlingen. Med Rapunzels kølehætter redder mindst 80% håret under kemoterapi, som ellers medfører 100% skaldethed.

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Never thought it would work so well!!

As soon as I heard that my mother has cancer and has to go through chemotherapy, I wanted to help her to have the best treatment possible. After a lot of reading and checking on the internet I found the Cool cap treatment, so my mom can keep her hair. It said the possibility is high, but it’s not guaranteed. I thought, maybe she’s gonna loose half of her hair but keep a big part of it. I searched for weeks for the best cool caps I can find on the internet. But the most of them seemed like it wouldn’t fit well on the head. Then I found Rapunzel, and I thought, first I don’t have to buy the caps, because after the chemotherapy we don’t need them anymore. And secondly, they seem like they fit well. The team of Rapunzel did an amazing job and service!! By explaining everything, being available whenever I needed something, didn’t hesitate to send more caps and support with whatever they can. My mother felt so supported and appreciated!! Now she finished her chemotherapy and believe it or not, she seems like she haven’t lost a single hair!! It’s incredible, I can’t thank Rapunzel enough! I’m just so grateful that I got your cool caps! Whoever is in this situation and wants to get cool caps, please get them! It’s hard with the treatment, you need strength but it’s so Wort it! 🙏🏻🫶🏻

2026年3月27日

Dear Joschua,

Thank you so much for your kind words 🩷

We’re truly happy to hear that your mother felt supported - and what an incredible result that she has come through chemotherapy without losing her hair. That’s exactly why we do what we do.

It also means a lot to hear that you felt supported along the way. We know how overwhelming it can be, and we’re always here to help.

Please send our warmest thoughts to your mother and congratulations on completing her treatment 🩷

Kind regards

5つ星のうち5の評価

Effektive kølehætter; jeg beholdte mit lange hår

Dybt professionelt team og særdeles god effekt af kølehætterne. Jeg kan varmt anbefale Rapunzel. Jeg mangler ‘kun’ 2 behandlinger; jeg har modtaget 3 EC (rød kemoterapi) og og 7 Paclitaxel (mangler kun 2) - altså 10 behandlinger indtil nu, og jeg har kun tabt 15% af mit lange hår, der går ned til lænden. Rapunzels vejledning samt tidligere og nuværende brugers gode tips and tricks har været uundværlige. Jeg er så glad og lettet over forløbet; jeg ligner forsat mig selv her i forløbets afslutning. Tusinde tak team Rapunzel💪🏼🏆

2026年2月15日

Kære Eva,
Tusind tak for din rørende og detaljerede anmeldelse 🩷

Det betyder virkelig meget for os at vide, hvordan du har bevaret dit lange hår og fortsat føler, at du ligner dig selv, trods et langt kemoforløb. Det er netop det, vi arbejder for hver eneste dag.

Du har selv gjort en kæmpe indsats undervejs, og kombinationen af din vedholdenhed, gode forberedelse og de små tips and tricks gør en stor forskel. Det er så værdifuldt, at du også deler dine erfaringer med andre.

Vi ønsker dig alt det bedste med de sidste to behandlinger og tak fordi vi måtte være med på denne del af dit forløb 🙏🏼🌸

Helt i top service

Helt i top service, information og imødekommenhed. Kølehættesystemet kommer med en “kølehætteskole”, hvor man blive sat godt ind i systemet inden start. Kølehætterne gjorde, at jeg, trods generne ved kemoterapi, ikke også skulle forholde mig til at miste alt mit hår. Det betød alverden for mig i en svær tid. Og endnu mere efter endt kemoterapi.

2026年1月9日

Kære Linda,
Tusind tak for dine smukke ord 🙏🏼
Det betyder utrolig meget for os at høre, at både vores støtte, information og kølehætterne har gjort en forskel for dig. Vi er glade for, at løsningen kunne give dig ro både under og efter behandlingen, - det er netop grunden til Rapunzel findes.

Tusind tak for, at du deler din oplevelse. Vi sender dig de varmeste tanker videre ❤️

Camilla, Team Rapunzel

Det virker !

Jeg brugte kølehætterne under ( noget af) mit kemoforløb & det virker.
Jeg startede kemo i marts mdr men kunne desværre kun holde ud at bruge hætterne længere tid end ved de første 5 kemoer. Jeg startede med 4x den røde kemo & kroppen forbandt derefter hætterne med kvalme & ubehag så stoppede med at bruge dem første uge af maj. Mistede ca 50 % af mit hår & kunne gå med kasket uden at se syg ud indtil juli mdr hvor jeg klippede mig helt korthåret da kemoen havde taget meget af det sidste hår. På intet tidspunkt kunne jeg hive hår af i totter så overgangen til ikke at have hår var nænsom 😅

Kan klart anbefales - især ved færre gange kemobehandlinger ☺️

2025年4月30日

Kære Rikke

Tusind tak for din fine beskrivelse af dit forløb og anbefaling 🙏🏼. Vi er så glade for at du trods alt havde en god oplevelse af hætternes effekt. Vi ønsker dig alt det bedste fremover. ❤️

Team Rapunzel

2025年4月7日

Kære Christina

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget taknemmelige for. ❤️🙏🏼

En god oplevelse.

Jeg har været så glad for at jeg havde mit hår gennem næsten hele mit kemoforløb. Selvom jeg tabte håret til sidst, har det været det rigtige valg for mig.

2025年1月25日

Kære Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at det har været det rigtige valg for dig, og at du havde glæde af at have dit hår gennem næsten hele dit kemoforløb.

Vi er kede af at høre, at du tabte håret til sidst. Som du også selv er inde på, har du været godt beskyttet langt hen i forløbet, og alt tyder på, at hætterne har haft den ønskede effekt, så længe de blev anvendt.

Vi er virkelig glade for, at du stadig oplever, det var det rigtige valg for dig – og tak fordi du deler din erfaring. Det kan være en stor hjælp for andre i samme situation.❤️

5つ星のうち5の評価

Kan helt klart anbefale kølehætter fra rapunzel

Brugte kølehætter under mit kemoforløb og har beholdt ca 50% af mit hår.
Men jeg kan kende mig selv, mine børn synes ikke deres mor ser syg ud, jeg har kunne arbejde og kun involvere dem jeg havde lyst til i min situation, og ind i mellem kan jeg helt glemme at jeg er/var syg.
Derudover er super brugervenligt produkt og meget engageret og omsorgsfuldt personale.

2025年3月6日

Kære Marie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er meget taknemmelig for din positive oplevelse med vores kølehætter og at de har gjort en mærkbar forskel for dig og dine nærmeste i dit forløb. Tak ❤️

Af hjertet tak

Jeg brugte kølehætter under mit kemoforløb fra januar til maj 2024, og bevarede ca. 70% af mit hår.
For mig betød det alverden, da jeg kunne se så normal ud som muligt, og dermed selv kunne vælge, hvem jeg ville dele min sygdom med.
Det har også været en kæmpehjælp efter kemoforløbet, hvor mit hår hurtigt genvandt sin styrke igen.
Anette var helt igennem fantastisk, og udviste et overskud og en hjælpsomhed udover det sædvanlige.
Nu skal vi bare have sygehusenes skepsis til at forsvinde, så de i stedet opfordrer patienterne til at bruge kølehætter og forstår, at det giver den enkelte livskvalitet.

2024年5月31日

Kære Karen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse både under og efter dit forløb, og at det tilført øget livskvalitet i perioden. Det er præcist det vi arbejder for, - det betyder så meget, så tusind tak ❤️🙏🏼

5つ星のうち5の評価

Det bedste jeg har gjort for mig selv🍀

Det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har brugt Kølehætter under hele mit kemoforløb fra september 2024 - januar 2025 - 16 behandlinger i alt og det har været hele besværet værd. Jeg har bevaret ca.70% af mit hår hvilket har haft stor betydning for mit velvære og min dagligdag.
Stor TAK til Anette som har været hjælpsom, lyttende, forstående og yderst professionel. Tusind tak. Mine varmeste anbefalinger ❤️

2025年1月31日

Kære Jette

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og anbefaling. Vi er så glade for at du har følt dig i trygge hænder og at kølehætterne har gjort en stor forskel for dig i dit forløb.
Vi ønsker dig alt det bedste fremover. ❤️

5つ星のうち5の評価

Det bedste man kan gøre for sig selv

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i forbindelse med min behandling. Jeg beholdt så meget hår, at ingen lagde mærke til forandringen. Jeg kunne kende mig selv i spejlet og følte mig dermed ikke syg eller anderledes. Og Anette er bare den bedste man kan forestille sig at møde i sådan en situation. Sød, rar, forstående, imødekommende, hjælpsom og professionel. Mine varmeste anbefalinger.

2025年1月23日

Kære Bitten,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse - den er vi så glade for🙏🏼 Dejligt du har følt dig i de bedste hænder og at du har kunne kende dig selv i en svær tid. Det er præcis det vi arbejder efter, så af hjertet tak. ❤️

Jeg så mig…

Da jeg leasede kølehætter hos Rapunzel.care var det ikke kun hætter, men også dedikerede, hjælpsomme, støttende og fantastiske mennesker jeg fik med i leasingperioden.
Jeg fik 16 kemobehandlinger i perioden 13.12.23 - 2.5.24

At have haft Rapunzels Anette med på sidelinjen har været guld værd, og jeg kan kun anbefale at prøve et kølehætteforløb hos Rapunzel.care.

Og så har det været fantastisk, at jeg har genkendt mig selv i spejlet under hele kemoforløbsperioden.

2024年5月2日

Kære Anna Helene,

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive den flotte anbefaling 🙏🏼 Den er vi meget taknemmelige for. Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse med os og hætterne, og at du har kunne genkende dig selv i spejlet, trods et krævende forløb. 💕

5つ星のうち5の評価

Har været SÅ glad for at jeg valgte…

Har været SÅ glad for at jeg valgte kølehætter og Rapunzel.
Anette fra Rapunzel var så sød og informativ under mit forløb. Bedste var naturligvis at jeg kun mistede mit hår delvist og dermed lynhurtig genvandt min hår manke. Ingen, som ikke kendte min historie, kunne se jeg var i et kemo forløb.
Største anbefalinger herfra. ❤️

2024年3月15日

Kære Tina

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din flotte anbefaling🙏🏼
Den er vi utrolig glade for. Og hvor er det dejligt, at du har følt dig tryg i hele processen - det er nemlig så vigtigt. Tak❤️

Først og fremmest

Først og fremmest, tak! - for muligheden for at bevare en del af håret og at kunne genkende sig selv i en ellers ubehagelig situation! Jeg beholdt ca. halvdelen af mit hår og øjenbryn. Ingen, der var ubekendt med min situation, kunne se jeg var i kemobehandling og jeg følte mig mere fri til at bevæge mig ud i det offentlige rum, hvor jeg nok alternativt ville have blevet hjemme/følt ubehag ved at vise mig.. (Det er slemt nok, at usikkerheden raser indeni, når livet slår knuder) Tak for god opfølgning og vejledning.

2025年1月18日

Kære L.S.H.L

Tak for at tage dig tid til at skrive den flotte anmeldelse, den er vi super glade for 🙏🏼 Og hvor er det dejligt at hætterne var med til at gøre dig mere fri i en meget usikker periode. 🍀

5つ星のうち4の評価

Jeg har været lykkelig for denne…

Jeg har været lykkelig for denne løsning, så jeg ikke mistede alt håret under kemo. Det gav mig at jeg ikke følte mig så syg når jeg kiggede mig i spejlet. Det er nu et år siden og stadig taknemlig. Tabte måske40- 50 % af håret, men det var ikke så nogen lagde mærke til det. I dag er håret tykt , da det tabte er kommet tilbage inden under det der var tilbage. Så kan kun anbefale det. Det gav mere livskvalitet under forløbet for mig

2024年6月1日

Kære Ditte

Tusind tak for din fine anmeldelse. 🙏🏼 Vi er super glade for at hætterne har været med til at give dig mere livskvalitet under dit forløb. 🌸

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt kølehætte fra april til…

Jeg har brugt kølehætte fra april til oktober og har det meste af mit hår. Ingen har tænkt jeg var i kemo fordi jeg ligner mig selv og jeg ser ikke syg ud. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig og skulle jeg få tilbagefald er jeg slet ikke i tvivl om at jeg vil bruge kølehætteihen. Jeg har siddet på stue med mange som har tabt alt håret i løbet af få uger. Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling ❤️ jeg har følt mig i de bedste hænder

2025年1月16日

Kære Marianne,

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive den flotte anbefaling. Hvor er det dejligt at kølehætterne har gjort en stor forskel for dig og vi er så glade for, at du har følt dig tryg undervejs. ❤️

Camilla og Team Rapunzel

Virkelig sød og hjælpsom

Virkelig sød og hjælpsom, hvis man ringer til dem. Være opmærksom på, at dine resultater er afhængig af, hvilke type kemo du får, så det er vigtigt at afklare det inden bestilling.

2024年6月30日

Kære Gitte

Mange tak for at tage dig tid til at skrive din anmeldelse. Udover typen af kemo, er der også nogle fysiologiske faktorer samt håndtering af hætterne som kan påvirke resultatet, så jo mere afstemt man er, jo bedre. 🌸

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。