レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

PrÞvede for fÞrste gang Ayvens og har lige returneret bilen. MÃ¥ erkende, at jeg har haft noget ondt i maven i hele bilens leasingperiode efter de oplevelser jeg havde lÊst herinde om folk fÃ¥r vanv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anbefalingen herfra er at gÃ¥ langt udenom Ayvens(ALD Carmarket) Store problemer med at holde hvad de lover. De leverede en bil, der 2 dage efter levering skulle pÃ¥ vÊrksted i 3 uger! EfterfÞlgen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en leasingbil fra LeasePlan, men desvÊrre lige 6 mÃ¥neder fÞr kontraktens udlÞb har Ayvens opkÞbt LeasePlan. Og kundeservice hos Ayvens er stor NUL. De reagerer ikke pÃ¥ e-mails og ringer a... もっず芋る

Hvis jeg kunne give 0 stjerner sÃ¥ havde jeg gjordt det . Hvis I leder efter en firmabils-lÞsning sÃ¥ find en anden . De svarer ikke pÃ¥ henvendelser efter mere end 1 mÃ¥ned , mÃ¥tte vente 4 timer pÃ¥ at... もっず芋る

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

173件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 71に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Elendig behandling af sine kunder

ALD/Ayvens reagerer ikke pÃ¥ min mail i over en mÃ¥ned, trods for rykkere fra Gomore (som er den platform jeg har leaset igennem, men ALD/Ayvens ejer bilen). Rar kundeservice i telefonen, men pÃ¥ mail Êndrer tonen sig og sÃ¥ er man hÃ¥rd og kontant til trods for at man har ydet den mest elendige service overfor sine kunder. Den sÊdvanlige smÞre pÃ¥ Trustpilot med “skriv til kundeservice sÃ¥ hjÊlper vi dig videre” de gÞr ingenting!

2025幎4月10日

Hej Dias

Tak for din besked. Jeg er ked af at lÊse, at du ikke har haft en god oplevelse med Ayvens. Sådan skal det naturligvis ikke vÊre.

Jeg vil personligt gå videre med denne besked til de relevante, så der kan komme orden i sagerne igen.

Du Þnskes en skÞn dag :)

Bh

elendig service.

2025幎4月12日

Hej Matias

Vi er kede af at hÞre, at du synes, at vores service er elendig.

Der er naturligvis ingen, der skal have en dårlig oplevelse, så det skal vi have ordnet :)

Vil du ikke sende en mail til vores kundeservice, så hjÊlper vi dig gladelig videre :)

Ha' en skÞn påske!

Bedste hilsen
Ayvens

I use this company at work

I use this company at work, you have never come across a more disorganised unprofessional company. Avoid at all costs-

Update, they say to contact their customer service, which is a bit of a joke, as we have contacted their customer service over 5 times and have been ignored.

2025幎4月14日

Hello Jess,

Thank you for your comments. I'm sorry to hear that you've had a bad experience with us.

Would you be so kind and contact our customer service? I'll make sure that things are taken care of.

Wish you a great Easter :)

Best,
Ayvens

Har kun haft god oplevelse med jer

Har kun haft god oplevelse med jer, jeg har leaset via GoMore, alle aftaler er blevet overhold af jer fik min bil 4 uger efter jeg bestilte den, billig forsikring indregnet i den mdr leasing ydelse. Kun +++++++ herfra

2025幎4月12日

Hej Dennis

Tusind tak for dine fine anmeldelse af os! Det sÊtter vi virkelig stor pris på, og vi er galde for, at du har haft en god oplevelse med os :)

Vi håber, at du bliver glad for din bil, og at du får mange skÞnne kÞreture i den.

Du Þnskes en skÞn påske!

Bedste hilsen

Horribelt firma

Min leasede bil, er blevet opsagt og leveret hos FDM 25/2 - 25, den var leaset via Leaseplan. Marts månedŽs leasing blev betalt og forventes naturligvis returneret, i stedet fremsender i April måneds regning og nu en rykker.
Jeh har ikke fÃ¥et slutopgÞrsel eller Marts mÃ¥nedÂŽs ekstra afkrÊvning tilbage. Jeg har skrevet og talt med kundeservice som siger de nok skal ta’ sig af der. Det mÃ¥ vÊre pÃ¥ tide snart at fÃ¥ en myndighed ind over her, politiet eller forbrugerombudsmanden.

2025幎4月10日

Hej Kasper

Tak for din besked.

Jeg beklager, at ventetiden har vÊret så lang, og at du ikke har fået svar på det du Þnsker.

Jeg ekspederer din sag videre til rette vedkommende, og du hÞrer fra os.

Elendig service

Vores leasede bil, er blevet opsagt og leveret hos FDM 21/2 - 25. I når at hÊve Marts månedŽs leasing og da vi stopper betalings service fremsender i April måneds regning med posten!!!!
Vi har endnu ikke fået slut opgÞrsel eller Marts månedŽs ekstra afkrÊvning tilbage. Vi (Min mand Tim Lauridsen) har haft kontaktet Kundeservice nogle gange og de sender "pÊnt" mail videre til rette vedkommende. De rykker sågar denne d 28/3, for en afslutning på sagen (uden held). Nu har vi forsÞgt at skrive til Tanja, der har besvaret nogle af disse Trustpilet sager - og heller ikke her er der nogen respons..
Det er sgu temmelig umuligt at blive fÊrdig med vores leasing sag - når I ikke vender tilbage..

2025幎4月3日

Hej Karina

Tak for din besked.

Jeg beklager, at ventetiden har vÊret så lang.

Jeg ekspederer din sag videre til rette vedkommende, og du hÞrer fra os.

Mvh Ayvens

Ville helst give negativ stjerne

Ville helst give negativ stjerne. Ingen tilgang til portalen, selvom den blev launched for 25+ dage siden. VÊlg et andet selskab.

2025幎3月29日

Hej Robert

Tak for din besked.
Jeg er ked af at hÞre, at du ikke har fået adgang til portalen.

DesvÊrre, så har vi haft lidt uforudsete udfordringer med onboarding, hvilket har resulteret i, at der er gået lÊngere tid med at få alle ombord.

Har du endnu ikke fået adgang, bedes du venligst kontakte vores kundeservice som kan hjÊlpe dig videre.

Ha' en skÞn dag :)

1 stjerne kan jeg vidst ikke engang

1 stjerne kan jeg vidst ikke engang svinge mig op på. ( Nok nÊrmere minus 10 stjerner) Vi er ikke blevet vejledt inden vores start af leasing aftale. Ift. hybrid plugg inn. Vi har nu siden nov 2024 kÞrt i en defekt bil hvor vi ikke har kunne anvende hybrid delen. Selvom om jeg desperat har prÞvet at få en afklaring om nedslag i md. ydelse, da vi ikke får det produkt vi mdr.betaler for. Har der vÊret MINUS respons fra kundeservice. (Startede med at klage i december) Der er nu oprette sag ved forbrugernÊvnet...kan kun anbefale andre der har lign oplevelse til at gÞre det samme.

2025幎2月11日

Hej Maria

Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med din bil. Sådan skal det naturligvis ikke vÊre.

Har du mulighed for at kontakte kundeservice og lave en sag hos dem? Så skal vi nok få kigget på sagen.

Mvh
Ayvens

En absolut elendig leasing service

En absolut elendig leasing service. Du blive snydt og bedraget fra dag 1. Hold jer LAAANGT vÊk.

2024幎9月1日

Hej Jens

Jeg er ked af at lÊse, at du har haft en kedelig oplevelse med leasing gennem os.

Vi sidder klar på telefonen hverdage fra 8.30 - 16.00, hvor vi gerne vil hjÊlpe dig.

Du Þnskes en herlig eftermiddag!

Ayvens

Ikke styr på deres fakturaer

Ikke styr pÃ¥ deres regninger. FÞrst sendes en stor ekstraregning pÃ¥ overkÞrte km. De havde “glemt” at jeg havde tilkÞbt 5000 km ekstra. Umulige at fÃ¥ fat i telefonisk og pÃ¥ mail. Sidste fakturaer er underlige og desuden sendes d.d en rykker selvom jeg aldrig har modtaget regning forinden. FÞrste og side gang jeg bruger dem. Virkelig dÃ¥rligt styr pÃ¥ forretningen.

2025幎2月4日

Hej Jan

Tak for din henvendelse. Hvad der konkret er gået galt i din sag, kan jeg ikke svare på, men jeg går videre med den til mine kolleger, så de kan se hvad der gik galt, og hvordan vi kan forbedre processen.

Jeg håber, at du eller har haft en god oplevelse med din bil, og at den har fået dig sikkert frem og tilbage på dine ture :)

Mvh ALD Automotive

Der er stort potentiale for forbedring

Der er stort potentiale for forbedring, når det gÊlder kundeservice og sikring af en positiv oplevelse. Det virker som om, at ALD prioriterer at lukke aftaler så nemt og hurtigt som muligt, med minimal indsats. Hvis du som kunde ikke selv holder styr på alle detaljer, risikerer du at stå med Êrgerlige overraskelser, den dag du modtager din bil.
Derfor kan jeg på ingen måde anbefale ALD, hvis du Þnsker en god oplevelse ved kÞb af en ny bil.

2025幎1月27日

Hej Heinrich

Tak for din henvendelse. Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en kedelig oplevelse. Det er vigtigt for os, at alle får en god oplevelse, og hvis det ikke har vÊret tilfÊldet hos dig, beklager vi naturligvis. Din henvendelse bliver noteret, og vi går videre i systemet, så vi kan optimere vores processer.

Håber ellers at du har vÊret glad for din bil, og at du har haft mange gode ture i den.

Dårlig anmeldelse af ALD Automotive – Leasingaftale

Vi har haft en leasingaftale med ALD Automotive i 4 Ã¥r og leaset en Renault Clio, som vi altid har passet godt pÃ¥. Bilen har aldrig haft brug for reparationer – indtil december, hvor bilen blev udsat for hÊrvÊrk, og bagruden blev Þdelagt. Det skulle vise sig at vÊre begyndelsen pÃ¥ en utrolig frustrerende oplevelse med ALD.

Efter 14 dage hos mekanikeren modtager vi en mail fra ALD, hvor de meddeler, at de opsiger vores leasingaftale. De har vurderet bilen som totalskadet, da reparationsomkostningerne ifÞlge dem nÊrmer sig bilens vÊrdi. Uden nogen form for dialog eller lÞsning giver de os to dage til at hente vores ejendele fra bilen. Der blev ikke tilbudt nogen hjÊlp til at finde en ny aftale eller kontrakt, og ALD viste absolut ingen interesse i at beholde os som kunder.

På toppen af det hele blev vi mÞdt med yderligere udgifter. Vi måtte selv betale 1600 kroner for at få afmonteret vinterdÊk, som vi selv havde kÞbt, fordi ALD kun tilbyder en dyr fast årsbinding på dÊk til over 300 kroner pr. måned. Det fÞles som en klar mangel på fleksibilitet og kundevenlighed.

14 dage efter bilen blev afhentet, modtager vi endnu en opkrÊvning – denne gang pÃ¥ 5000 kroner i selvrisiko. Dette til trods for, at bilen er meldt totalskadet, og ALD fÃ¥r forsikringspengene udbetalt for bilen. At vi som kunder skal betale bÃ¥de selvrisiko og miste vores bil uden reelle lÞsninger, er helt urimeligt.

ALD Automotive har håndteret denne situation uden empati, fleksibilitet eller vilje til at finde lÞsninger, og det er ikke en oplevelse, vi Þnsker for nogen. Vi kan på ingen måde anbefale ALD som leasingpartner.

2025幎1月21日

Hej Jacob

Jeg er ked af, at du har haft en kedelig oplevelse i forbindelse med aflevering af din leasingbil, reparationer, ekstra omkostninger m.m.

Du er velkommen til at tjekke vores Fair Wear and Tear guide, som ganske detaljeret beskriver, hvad der regnes for almen slitage m.m.

Har bilen vÊret udsat for hÊrvÊrk, håber jeg, at dit forsikringsselskab er blevet orienteret, og at de kan hjÊlpe dig yderligere på vej.

Jeg vil bringe din anmeldelse videre til de respektive afdelinger i huset, så vi undgår lignende situationer, så vi alle kan blive bedre og få flere gode oplevelser.

Jeg er dog glad for at hÞre, at du har vÊret glad for din Renault Clio, det er en skÞn bil.

Du Þnskes en herlig dag!

Kundeservice eksisterer ikke i ALD

Kundeservice eksisterer ikke i ALD / Leasplan og deres dÊkservice partner Rubberduck er også super ringe. Det er svÊrt at komme i kontakt med ALD og service, ekspertice og ordentlig kommunikation eksisterer ikke. Når man tager kontakt til ALD, så får man fire forskellige e-mails og kontaktpersoner, og når man spÞrger, hvor man skal henvende sig osv. er der ingen svar osv.
Skjulte gebyrer og alt andet end gearet til privatkunder.
Fx sender de uberettiget faktura for efterfÞlgende måned efter bilen er afleveret. Afviser (og ikke afmelder) man BS-betalingen for at få sine penge som berettiget, så skal manuelt betale slutopgÞrelse - håblÞst som ALD benytter en hver lejlighed til at vriste penge ud af kunderne.

2025幎1月8日

Hej Anders

Jeg beklager, at du har haft en mindre god oplevelse med vores kundeservice. Jeg kan forsikre dig om, at vi tager alle henvendelser seriÞst, og at der bliver taget hånd om dem alle.

Vi har haft ekstraordinÊrt travlt i december måned, og det er beklageligt, at din sag ikke er blevet korrekt eller ordentligt besvaret.

Jeg håber, alt andet lige, at du ellers har haft en god oplevelse med bilen, og at denne har bragt dig sikkert rundt på dine rejser.

Du Þnskes en skÞn dag!

Hold jer langt vÊk

Hold jer langt vÊk! De plukker dig fuldstÊndig, og snyder med km

2024幎12月17日

Hej David

Jeg er ked af, at du har haft en kedelig oplevelse med aflevering af din leasingbil. Jeg håber, at medens du har haft bilen, at du har vÊret glad for den, og at den har levet op til dine forventninger.

Advarsel!

Advarsel!
Pas på når i handler med dette firma.
Jeg bestilte en ny fin bil hvor jeg tilkÞbte en opgraderings pakke som indeholder 18” fÊlge, inkl. sommer og vinterhjul skift, service osv.
Da min bil sÃ¥ skulle have vinterhjul pÃ¥, sÊtter ALD bare de billigste og et nummer mindre 17” vinterhjul pÃ¥, uden at spÞrge mig. Jeg kÊmpede en kamp for at fÃ¥ den til at ombytte til 18” vinterhjul som jeg jo havde betalt for. Det nÊgtede ALD, og henholdt sig udelukkende til at bilen var godkendt til at kÞre med 17” fÊlge.. Det er bare ikke det jeg har betalt de mange penge for!!!!!!

2024幎12月6日

Hej Jesper

Mange tak for din besked her på Trustpilot.

Jeg er ked at hÞre, at du har haft en kedelig oplevelse med din leasingbil.

Hvad der er gået galt i denne sag, kan jeg ikke udtale mig om, da jeg ikke er bekendt med dette. Det er naturligvis Êrgerligt, hvis du ikke har fået det, du har betalt for.

Jeg håber alt andet lige, at du har vÊret glad for bilen medens du havde den.

Du Þnskes en herlig dag.

Mvh ALD Automotive

Jeg var som kunde i mange år

Jeg var som kunde i mange år og jeg var meget glad for. MEN nu jeg vil ikke anbefale !
Min leasing bil var udlÞbet og den er afleveret igen man kan ikke forlÊnge det er ok.
Jeg skulle lease en anden bil men den er IKKE godkend selv om jeg var gammel kunde i flere Ã¥r. De har sendt en regning til mig pga kÞrt meget km det fint men der var en lille ridse mÃ¥ske parkerings skade. Det har ogsÃ¥ lagt oveni :( jeg skrev til dem om jeg kan betale afdrag. MEN ingen svar 👎
Hvis man har ikke råd til betale hele belÞbet på engang de skal hjÊlpe til kunder.
Jeg var ked af det jeg vil IKKE anbefale 👎

2024幎11月25日

Hej Mehmet

Mange tak for din besked her på Trustpilot.

Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en kedelig oplevelse ifbm. med leasing og aflevering af bil.

Det er en uvildig tredjepart, som gennemgår bilen ved aflevering af bil. Hvis denne har vurderet, at bilen har fået skader, som ikke går under normal slitage, vil der desvÊrre komme en ekstra regning.

Du er velkommen til at prÞve at kontakte kundeservice får yderligere hjÊlp.

Du Þnskes en herlig dag.

Mvh. ALD Automotive

Hold jer vÊk fra ALD

HOLD JER VÆK FRA ALD!
På trods af at de har tjekket mine indtÊgter og udgifter ud og jeg har et rådighedsbelÞb på over 15.000kr så vil de ikke kredit godkende mig til at kunne lease en bil?
Men for et år siden hvor jeg ville lease en bil, godkendte de kreditvurdering dog med en ringere lÞn!
Bare hold jer vÊk fra dem

2024幎10月14日

Hej Consumer

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en kedelig oplevelse ifbm. leasing af bil.

Når det kommer til kreditvurdering, er vi som finansiel virksomhed underlagt retningslinjer fra Finanstilsynet, som vi naturligvis skal fÞlge. Retningslinjerne er lavet for at beskytte forbrugerne, så det tilsikres, at de ikke bringes i en Þkonomisk situation, som de ikke kan leve op til, og det er Forbrugerombudsmanden, som håndhÊver disse.

Du er velkommen til at kontakte SKAT og Forbrugerombudsmanden for yderligere kommentarer.

Mvh. ALD Automotive

Verdens mest uacceptable service!

Aldrig i mit liv har jeg oplevet så ringe et selskab og kundeservice!
FÞrst kan ens bil ikke blive afsluttet, ved en reparation der tager 3 måneder. DernÊst kan man ikke lov at lease en ny bil, selvom ens Þkonomi er uÊndret.
Medarbejderne fÃ¥r ogsÃ¥ lov til at snakke til kunderne som de vil
. 8 Ã¥r hos ALD som kunde ogsÃ¥ bliver man behandlet sÃ¥dan her - usmageligt!! Lugter af at man ikke gider kunder, der sÊtter foden ned og suger nu stopper festen.

Håber virkelig der kommer en anden tone hos ALD, jeg har personligt henvist mange kunder, hvilket stopper hér!

2024幎8月1日
自発的なレビュヌ

UbehÞvlet og apatisk kundeservice der

UbehÞvlet og apatisk kundeservice der frasiger sig alt ansvar når det kommer til skader og vejservice. Efter en bilulykke måtte jeg selv ringe rundt til samtlige vÊrksteder og finde et sted der kunne fixe min bil som de samarbejdede med. De havde i fÞrste omgang sendt min bil til et vÊrksted de ikke samarbejdede med og mente ikke jeg behÞvede en lånebil til trods for at jeg betalte for denne service. Der bliver lagt på når man ringer til kundeservice og de svarer ikke på mails. Du skal ALDRIG lease din bil fra dette sted!

2024幎7月31日
自発的なレビュヌ

Kan desvÊrre ikke anbefale at lease fra ALD

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale releasing hos ALD Autmotive. Jeg afhentede min bil, en Kia Ceed d. 12. juni, som jeg nu har brugt snart en måned på at få fikset, fordi ALD har udleveret en bil til mig, som tydeligvis ikke er blevet gennemgået for fejl og mangler. A/C virker ikke nemlig ikke og det er rigtig problematisk at udlevere en bil henover sommermånederne, hvor A/C ikke virker?! Kia Ceed vÊrksted har fÞrst tid til at lÞse problemet i slut juli. Yderst skuffende og utrolig dårligt fÞrstehåndsindtryk af jer som leasingudbydere. Det er absurd at jeg skal bruge så meget tid på at kÞre frem og tilbage på vÊrkstedet, da Kia Ceed fÞrst skal bestille reservedele hjem, som pt. er i restordre. Jeg har brug for A/C fungerer inden slut juli, da jeg skal på bilferie. Det ville helt bestemt klÊde jer at tilbyde en form for kompensation.

2024幎6月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。