ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg fik hjÊlpe af Miko fra ondrive leasing, hele processen i valg af bil, til guidening, til afhentning og gennemgang af bilen har vÊret suverÊn. âïžâïžâïžâïžâïž Hurtige svar hvis man havde spÞrgsmÃ¥l og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse med booking og udlevering af bil hos Ondrive. Jeg fik lov til at hente bilen dagen efter, jeg havde booket den pÃ¥ nettet. PrismÊssigt er de ogsÃ¥ helt i front, sÃ¥ vidt jeg kunne se.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Yders kompetent service. Fantastisk service fra start til slut. FÞrste gang jeg skulle lease, men medarbejder Jakob, guidede mig trygt og sikkert igennem, og jeg fÞlte mig tryg og virkeligt godt beh... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos OnDrive Leasing er vi specialister indenfor operationel leasing. Vores udvalg består primÊrt af nyere brugte mellemklasse biler der er ideelle til danske familier med behov for flexibilitet og Þkonomisk tryghed. Netop tryghed er vigtig for de fleste kunder og derfor anvender vi den såkaldte FDM-leasingaftale og til forsikring tilbyder vi attraktive vilkår via Alm. Brand Forsikring.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har oplevet en outstanding service ogâŠ
Har oplevet en outstanding service og 100% fairness i forlÞbet af leasing perioden. Der var fleksibilitet omkring levering og aflevering var nem og overskuelig. Top service - et sted jeg helt klart kan anbefale. Skulle jeg få brug for det igen vender JEG i hvert fald tilbage :)
Jeg fik hjÊlpe af Miko fra ondriveâŠ
Hurtige svar hvis man havde spÞrgsmål og rigtig god kundeservice, man blev mÞdt af hÞjt humÞr, humor og bare tryghed hele vejen.
Jeg kan virkelig anbefale Ondrive, og isÊr Miko ð

Ondrive Leasing ããã®åç
Super god oplevelse med booking ogâŠ
Super god oplevelse med booking og udlevering af bil hos Ondrive. Jeg fik lov til at hente bilen dagen efter, jeg havde booket den på nettet. PrismÊssigt er de også helt i front, så vidt jeg kunne se. God og venlig service. Klar anbefaling herfra.

Ondrive Leasing ããã®åç
I have leased two cars from OnDrive Leasing. Both arrived with serious faults.
My first car leased from them was an Aiways U5. Throughout the lease it developed a growing list of faults, including recurring door handle failures, charging problems, and eventually simultaneous warnings across ABS, ESC, and the braking system. The authorized workshop in Aarhus was unable to diagnose the car because the Aiways diagnostic tool was offline across the entire country. The unreliability of the brand left me with a car whose safety could not be verified, in winter conditions. After a formal complaint to OnDrive, the lease was terminated early.
I then leased a BYD Atto 3 from them, giving them the benefit of the doubt.
Within the first week I reported that the car was losing around 10% battery every 12 hours while parked. Their response was to suggest I had a scheduled preheating setting active. I did not. Less than a month into the lease, the 12V battery died completely while the car was parked over a weekend. Roadside assistance had to be called twice within 30 minutes.
The pattern across both cars points to the same problem, the vehicles not being properly inspected before they are handed over to customers. All these are problems that a pre-delivery inspection should have caught.
I have nothing against the individual people at OnDrive Leasing, who have generally been extremely helpful and polite. The problem is systemic. The cars are not being properly checked before they are handed over to customers.
Det har vÊret en god oplevelse
Det har vÊret en god oplevelse. Nemt og fleksibelt - og hurtig respons ifm mailkorrespondance. Herudover har det prismÊssigt vÊret billigere end andre leasingselskaber - så kan bestemt anbefale dem

Ondrive Leasing ããã®åç
Så fik vi også hustru på en el
Så fik vi også hustru på en el, så nu 3 stk leaset her, og kan endnu engang kun give mine varmeste anbefalinger af dette firma, fÞler os altid hÞrt forstået og ikke mindst hjulpet, så vi er mega glade ved husstandens 3 el bil

Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Har kÞrt i (release) bil fra Ondrive i 14 måneder nu. Ingen problemer overhovedet.
Ofte er det jo ved aflevering det skal stå sin prÞve men jeg fÞler mig overbevist om, med den behandling jeg har fået, at hvis blot jeg afleverer en bil i fornuftig stand, pÊn og velholdt - så bliver der ikke noget.

Ondrive Leasing ããã®åç
Super god service og meget hjÊlpsomme!
Super god service og meget hjÊlpsomme!
Efter at have leaset en bil i 12 måneder ringede jeg for at hÞre om jeg kunne få sat mine kilometer op, samt få installeret Clever ladeboks. Jeg havde originalt takket nej, men det kunne sagtens lade sig gÞre at Êndre. de svarede på alle mine spÞrgmsål og var tålmodige med mig. Mange tak til Jakob :)

Rigtig god oplevelse - anbefales
God, nem og hurtig kommunikation. Vi skulle ikke vente lang tid på vores bil og fik en rigtig fin gennemgang af Jacob ved afhentning, så vi blev klÊdt ordentlig på. Kan varmt anbefales.

Simpelt og ligetil
Simpelt og ligetil
Vi havde brug for en ekstra lille bil (Fiat 500e), og faldt over OneDrive Leasing som havde et super tilbud.
Det var let og ligetil mht. afhentning af bilen og efterfÞlgende ved aflevering, var der ikke noget at komme efter.
Kan kun anbefale ODL til andre.

Aiways U5
Vi har valgt at lease igennem Ondrive, vi fik bilen leveret en uge tidligere en forventet og vi har indtil videre kun vÊret tilfredse, med alt fra pris og service

Alt er godt hos OnDrive
Alt er godt hos OnDrive, fra Service til systemet.
Supporten er venlig, hÞjlig og lÞsningsorienteret.
Aftale oprettelse var hurtig og problemfri.
Nu 3 mdr senere synes jeg stadig det har vÊret en super oplevelse

âïžâïžâïžâïžâïžEn fantastisk leasingoplevelse
âïžâïžâïžâïžâïžEn fantastisk leasingoplevelse - isÊr tak til Jacob! âïžâïžâïžâïžâïž
Vi har netop leaset en bil gennem Ondrive Leasing, og servicen og processen har vÊret helt i top fra start til slut.
SÃ¥ hvis du/I gÃ¥r og overvejer at lease en bil, og gerne vil vÊre sikker pÃ¥ en bil i topstand, sÃ¥ kan vi varmt anbefale Ondrive Leasing âš
âïžâïžâïžâïžâïž

Ondrive Leasing ããã®åç
Min kone og jeg har godt nok give enâŠ
Min kone og jeg har godt nok givet en anmeldelse da vi leasede vores bil hos ondrive en Aiways U5 EL bil som havde kÞrt 8000 km, alt gik fint vi nåede at have bilen ca 2 år og 3 mdr. Efter eget valg fordelen ved at lease vi ville have ny bil.( Jeg )
Der var lidt små rep undervejs ingen problem idet uden bÞvl blev det lavet hver gang 3 ell. 4 gange og et sÊt fordÊk skiftet ingen problem.
Også til dem det siger at når man skal aflev. En leasing bil så koster det en formue, men det var ikke vores oplevelse, der var 3 trÊlse ting.
Et stÞrre stenslag i forkofangeren (måske en trÊkkrog ? ) Ingen regning.
Der var lavet en mindre skade på en dÞr af carbucks altså de havde forsÞgt at udbedre den (markvÊrk) Ingen regning.
I den ene bagdÞr var kommet en trykbule kunne godt vÊre en sikkerhedssele der havde vÊret i vejen. Ingen regning.
Ville vi vÊlge dem igen JA hvis de har vores nÊste bil så 100 %, JA.
Tak for denne gang til jer, god service og altid en behagelig kommunikation.

Ondrive Leasing ããã®åç
De gÞr det bare lige det bedre :-)
Hos ondrive leasing har vi klart fået den bedste service vi har oplevet. Vi har prÞvet mange forskellige selskaber men servicen her var noget specielt.
Hurtige svar, nÊrvÊrende og man får fÞlelsen af man ikke blot er en i rÊkken.
At vi kunne hente bilen fÞr aftalt tid da det blev nÞdvendigt var bare et mega +.
Vi handlede med Jakob som gjorde det fantastisk !
Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

Ondrive Leasing ããã®åç
Fantastisk service og hurtig hjÊlp
Jeg kan varmt anbefale at lease din bil igennem Ondrive Leasing. Efter jeg havde haft min bil i et år, gik batteriet desvÊrre i stykker, men så snart jeg kontaktede Ondrive stod de klar til at hjÊlpe. Allerede nÊste morgen havde de skiftet batteriet i bilen. Jeg fik en utrolig god service af Henrik, som var både imÞdekommende, effektiv og virkelig tog sig tid til at sikre, at alt fungerede perfekt igen.

En rigtig god oplevelse.
En rigtig god oplevelse.
Super service, effektivt forlÞb, hurtige svartider og nÊrvÊrende og Êrlig dialog fra deres medarbejdere. Både Henrik og Jakob, som vi var i dialog med.
Alle sammen ting som til stadighed bliver en mangelvare i stÞrre strÞmlinede virksomheder, men som man mÊrker Ondrive lÊgger en Êre i.

Vi har netop leaset en Peugeot e-208âŠ
Vi har netop leaset en Peugeot e-208 gennem OnDrive Leasing, og vi kÞrte hele vejen fra Haderslev til AllerÞd for at hente bilen â og det var turen vÊrd! ððš
Allerede fra starten oplevede vi rigtig flinke og hjÊlpsomme mennesker hos OnDrive Leasing i AllerÞd ð
Hele processen var tryg, nem og professionel, og kommunikationen undervejs var bÃ¥de hurtig og venlig ð¬âš
Man mÊrker tydeligt, at de gÃ¥r op i at give en god og personlig service, og at de tager sig tid til at forklare tingene, sÃ¥ man fÞler sig tryg â isÊr som fÞrstegangsleasingkunde ð€ð
Alt i alt en meget positiv oplevelse, hvor alt fra rÃ¥dgivning til udlevering fungerede problemfrit ð
Vi kan varmt anbefale OnDrive Leasing â bÃ¥de for deres professionelle tilgang, gode biler og imÞdekommende personale ðð
Heinrich og Ireneâºïž

Ondrive Leasing ããã®åç
Modtagelse af bil og meget god service
Jeg har fået leaset en fabriks ny Renault 5 hos Ondrive og kan hun sige at de var super imÞdekommende ved afhentning af bilen, de var meget venlige og lod en fÞle sig velkommen, jeg havde en forespÞrgsel omkring at få nogen helårsdÊk/vinterdÊk på bilen da den blev leveret med sommerdÊk midt i oktober, Oliver var super professionel samt hjÊlpsom og forsÞget os at der var et ekstra tilkÞb vi kunne få med helårsdÊk så jeg ikke skulle ud og kÞbe nogen andre dÊk selv, som jeg ikke fÞler man skal på en leasing aftale man allerede betaler en pris på hver måned, samt en engangsbetaling. Han fik sÞrget for de vil komme til deres vÊrksted så jeg hurtigt som muligt kunne få dem skiftet. Han guidet os godt igennem bilen og hele processen med leasingen inden vi satte i gang, som var yderst dejligt at få. Han var serviceminded og man fÞlte sig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefale dem

Reklamerer med 0kr i udbetaling, men skal betale tusindevis
Reklamerer med 0kr i udbetaling, men mindste udbetaling er i virkeligheden 5000 kr.
(Ser ud til at vÊre en gammel reklame, har derfor Êndret min score)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ