PrÞvede for fÞrste gang Ayvens og har lige returneret bilen. MÃ¥ erkende, at jeg har haft noget ondt i maven i hele bilens leasingperiode efter de oplevelser jeg havde lÊst herinde om folk fÃ¥r vanv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Anbefalingen herfra er at gÃ¥ langt udenom Ayvens(ALD Carmarket) Store problemer med at holde hvad de lover. De leverede en bil, der 2 dage efter levering skulle pÃ¥ vÊrksted i 3 uger! EfterfÞlgen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft en leasingbil fra LeasePlan, men desvÊrre lige 6 mÃ¥neder fÞr kontraktens udlÞb har Ayvens opkÞbt LeasePlan. Og kundeservice hos Ayvens er stor NUL. De reagerer ikke pÃ¥ e-mails og ringer a... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg kunne give 0 stjerner sÃ¥ havde jeg gjordt det . Hvis I leder efter en firmabils-lÞsning sÃ¥ find en anden . De svarer ikke pÃ¥ henvendelser efter mere end 1 mÃ¥ned , mÃ¥tte vente 4 timer pÃ¥ at... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 71ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Helt fantastisk service! SÞd og forstÃ¥ende personale! Vil helt sikkert anbefales til andre ðð»
Hej ALD
Jeg har i dag afleveret min GoMore leasing bil til tjek ind og var i den forbindelse ikke helt enig i, at en af de skader FDM konstaterede ikke hÞrte sammen med en, som jeg allerede havde fået udbedret.
Det fÞrte til en telefondans igennem fÞrst GoMore, FDM ogsÃ¥ til jeres forsikrings âhotlineâ. Magen til dÃ¥rlig oplevelse har jeg aldrig oplevet.
Jeg har indledningsvis en god dialog med jeres medarbejder, men det lÞber af sporet, da medarbejderen begynder at vurdere om skaderne hÊnger sammen, og til sidst konstaterer at det âhan ikke er sikkerâ og det er en taksators opgave. Det kunne vi fint have konstateret uden personlige spekulationer. Han sidder samtidig og kigger pÃ¥ en taksator rapport fra uge 29 og tjek ind rapporten fra idag. I den forbindelse beder jeg ham en eller to gange sende mig rapporten i forlÊngelse af vores opkald, hvorefter responsen er âdet skal jeg nok lige prÞve at huskeâ. Det synes jeg er decideret dÃ¥rlig service og dÃ¥rligt ordvalg - selvfÞlgelig skal han sende denne afsted, sÃ¥ jeg selv kan se billeder og rapport og sammenholde disse. OK at han ikke kan sende tjek ind rapporten, da den kommer automatisk.
Herefter skÊrper jeg tonen og beder ham sende taksator rapporten og efter jeg har sagt det et par gange siger han âok - hejâ, efterfulgt af en 4-5 sekunders stilhed hvorefter der lÊgges pÃ¥ i den anden ende. Lidt forvirret og forundret over en dÃ¥rlig serviceoplevelse og en samtale der ender mÊrkeligt, tÊnker jeg at han sÃ¥ i det mindste har sendt rapporten til mig, men det er ikke tilfÊldet.
Jeg ved snart ikke, hvad jeg kan forvente. En ting er, at jeg grundet overfladiske (efter min egen personlige mening) brugsskader skal betale en stor ekstra regning efter en leasing periode, men at jeg samtidig skal mÞde en uforstående og decideret uhÞflig medarbejder, der kloger sig på taksatorens opgaver i forbindelse med at jeg prÞver at skabe et indblik i taksator rapporter mm., det synes jeg er under målet. isÊr at der lÊgges på i den anden ende uden at afslutte samtalen på ordentlig vis.
Jeg er efter et ellers godt og venligt forlÞb i hele min leasingperiode et stort spÞrgsmålstegn ved, at det er måden, at I Þnsker at behandle eksisterende kunder.
Det synes jeg er Êrgerligt, når jeg ellers havde vÊret en positiv ambassadÞr for jer, den mulighed er desvÊrre forpasset nu, og jeg håber ikke det er den service standard I sÊtter for dagen.
I Þvrigt mangler jeg forstÃ¥else for, at jeg fortsat skal ringe til Jer for at tale mit egentlige problem igennem overfor âAld carmarketâ og forstÃ¥r ikke, at jeres medarbejder ikke kan dele og videresende min forespÞrgsel istedet for at jeg skal starte dialogen pÃ¥ ny et andet sted i jeres organisation, men det er sÃ¥ blot en personlig holdning.
PS så forventer jeg egentlig snart de taksator rapporter.

Ayvens ããã®åç
Jeg må sige at jeg nÊppe har oplevet mere utjekket adfÊrd. Da jeg startede med at lease fik jeg utallige fejlfaktureringer af depositum selv om jeg havde betalt alt til punkt og prikke da jeg bestilte bilen, og hvergang jeg ringede var der ingen der helt vidste om det var dem jeg skulle tale med ALD eller GOMore. Jeg er efter endt leasingperiode stadig i tvivl om hvem der har ansvar for hvad derfor får begge firmaer min kritik....
Jeg ringer på et tidspunkt for at bede en medarbejder checke i min kontrakt om jeg har en ordning med vinterdÊk, og får af vide at det har jeg ikke, sÊtter selv vinterdÊk på, og nu her hvor jeg afleverer bilen får jeg af vide at det har jeg da, og selv om jeg selv kunne have gravet min kontrakt frem, så var jeg i fuld tillid til at medarbejderen selvfÞlgelig svarede mig i overenstemmelse med min kontrakt, ydermere tÊnkte jeg at det var bedst at tjekke med en der sad med mine oplysninger derinde, da der havde vÊret så meget rod med at få svar på ting, lige begyndelsen. Jeg havde tidligere fået af vide at der var ting i min kontakt som var anderledes end det var skrevet, så det var bedst lige at tjekke med dem. Så jeg fÞlte jeg havde taget alle hensyn mulige. Nu hvor det så viser sig at jeg faktisk havde vinterdÊkordning og har betalt for den, men har fået noget andet oplyst, får jeg af vide at det jo bare er min påstand mod deres...jeg mener, hvem betaler 3700 om mdr for en bil, og checker ikke lige inden de så sÊtter vinterdÊk på for 3500 for egen regning??? Jeg forsÞger at spÞrge ind til om jeg evt kunne få de penge jeg har betalt for en vinterdÊkordning tilbage, men bliver mÞdt med minus forståelse og tillid iÞvrigt. Jeg er ikke i tvivl om at disse firmaer er skabt for at tjene penge og det gÞr de helt sikkert. Men suk for en facon...Lad vÊre med at bruge disse firmaer, det er en iskold pengemaskine og fair nok hvis servicen svarede til leasingprisen. Men det gÞr den ikke.
Tak for nedenstående svar, jeg ser frem til at I kontakter mig, mvh Mette, mandag d. 11. Juni.
EfterfÞlgende tog ALD min kritik alvorlig og mÞdte mig klart mere åbent, og de har sagt at de vil kompensere mig for min ekstra udgift til vinterdÊk. Det er jeg GLAD for! De er klar over at deres fejl og derfor synes jeg de fortjener denne efternote og lidt flere stjerner når sagen er afsluttet :)
Så er sagen afsluttet, ALD kom fint igen efter min anmeldelse her, dog skulle vi lige igennem endnu en omgang rod med forskellige fejlkrediteringer fÞr alle penge var landet de rette steder, noget jeg synes der sagtens kunne komme bedre styr på, altså ALDs faktureringssystem :) Men de får tre stjerner for at have lyst til at prÞve at rette op, og jeg håber andre får bedre vilkår fremover. Mvh M

Ayvens ããã®åç
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ