AzurAqua Waterfilterkan レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb nog positief nieuws over het gebruik van Azur Aqua water filters. Wij hebben de filterkan met 2 extra filters meegenomen naar Spanje. Wij zijn daar 2 maanden aan het overwinteren. Spanje heeft... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Prima waterfilter. Het water smaakt veel beter! Wel jammer dat de filters niet gerecyceld worden! Je hoeft geen plastic flessen weg te gooien maar wel de plastic filters!! Daar heb ik toch moeite mee!... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een mooi product dat volledig doet wat het beloofd. Het water is na filtering heerlijk zacht van smaak. Nadelig is de prijs van het filter, om een beetje voordelig uit te komen zul je er een behoo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ene dag besteld en volgende dag al binnen! Makkelijk om te installeren plus gratis tds meter om water te meten! Ben zeer tevreden,maar hij filtert niet naar0%!Maar voor alle troost geen een met... もっと見る

企業情報

5. 水処理工場
  6. 水道事業会社

AzurAqua Waterfilterkan について

当該企業による記述

Verwijder PFAS, Kwik, Lood en Chloor uit jouw Kraanwater met de AzurAqua® Waterkan

Deze pitcher filtert PFAS, Chloor, Lood en Kwik uit uw drinkwater. Verminder effectief de totale opgeloste vaste stoffen (TDS) in uw kraanwater van gemiddeld niveau 260 naar 0; waardoor de veiligheid van uw drinkwater wordt gegarandeerd.

• Geavanceerde Filtratie: Verwijdert effectief schadelijke stoffen (o.a. PFAS, Kwik, Lood en Chloor) en verbetert de smaak van je water.
  • Duurzaam en Veilig: Gemaakt van BPA-vrije en loodvrije materialen.
  • Milieuvriendelijk: Vermindert het gebruik van plastic flessen.
  • Gecertificeerde Kwaliteit: CE en IAPMO-gecertificeerd voor betrouwbaarheid en veiligheid.
  • TDS Waarde 0: Verlaag de TDS waarde van uw kraanwater van gemiddeld 260 naar 0 met de Waterfilter van AzurAqua.
  • Vervangingsfilters vanaf €13,95 per filter!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 202

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Snel geleverd en water is duidelijk…

Snel geleverd en water is duidelijk schoner

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat je merkt dat het water met de officieel gecertificeerde en onafhankelijk geteste AzurAquaWaterfilterkan duidelijk schoner is. We wensen je veel plezier met het gebruik en staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt.

Su çok temız ıyı vır makıne

Su çok temız ıyı vır makıne

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Teşekkür ederiz güzel yorumunuz için. Memnun kaldığınıza ve suyunuzun bu kadar temiz olduğunu duyduğumuza çok sevindik. Kullanımda size çok keyif dileriz, sorularınız olursa her zaman yanınızdayız.

Bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat het water zo schoon is. We wensen je veel plezier met het gebruik en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.

5つ星のうち5の評価

Ben zo tevreden dat ik het voor mijn…

Ben zo tevreden dat ik het voor mijn vriendin heb gekocht!

2025年8月24日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent dat je er zelfs één voor je vriendin hebt gekocht! 💧 Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring en je vertrouwen in AzurAqua.com.

5つ星のうち3の評価

Kan filtert het water goed

Kan filtert het water goed, kan past echter totaal niet in de koelkast deur opening , veel te groot daarvoor, helaas!
Heb er nu toch veel minder aan, ging ervan uit van wel gezien de reviews

2025年9月2日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je feedback! Fijn dat de kan goed filtert. Jammer dat hij niet in jouw koelkastdeur past – in 9 van de 10 gevallen lukt dit wel, maar het verschilt per model. Op AzurAqua.com staan de afmetingen, zodat je dit vooraf kunt controleren. Tip: vul een karaf met gefilterd water en zet die in de koelkast, zo heb je toch altijd ijskoud, fris water bij de hand.

5つ星のうち5の評価

Levering na een dag al , top. Via de e-mail had ik een vraag gesteld over de filters, en kreeg gelijk antwoord.

2025年9月1日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de levering snel was en je vraag over de filters meteen is beantwoord. Heb je in de toekomst nog vragen? Mail ons gerust via klantenservice@azuraqua.com

Tuut tuut dat was snel

Tuut tuut dat was snel! Vrijdagavond bestelling geplaatst en zaterdagochtend al geleverd! Dat is nog eens service zeg! Ben zeer tevreden over de waterfilterkan makkelijk in gebruik te nemen en het filter werkt perfect! Het water wordt er ook zachter door en de kalk, in bv de waterkoker, is verdwenen!

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering én het effect van de waterfilterkan. Heerlijk dat je nu kunt genieten van zachter, kalkvrij water. Voor vragen staan we altijd voor je klaar via klantenservice@azuraqua.com

Besteld en op tijd bezorgd

Besteld en op tijd bezorgd
Mijn water was niet zo slecht als bij andere wat ik lees ..het was 128 ..en nu nul ..maar alle beetjes helpen ..
Ik weet alleen niet als je een paar dagen weg ben of je hem dan gewoon leeg kan laten staan met de filter erin

2025年9月1日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat het filter het water naar nul heeft gebracht en dat je tevreden bent met het resultaat. Voor je vraag over het gebruik bij afwezigheid kun je ons altijd mailen via klantenservice@azuraqua.com
– we helpen je graag verder.

5つ星のうち5の評価

Het water veel nu veel beter

Is veel beter

2025年8月30日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Wat fijn om te horen dat het water dankzij de AzurAqua Waterfilterkan nu veel beter is! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u altijd mailen of bellen met onze klantenservice.

Linda - AzurAqua.com

5つ星のうち4の評価

Geweldige kan met heerlijk water.

De bestelling was snel binnen en de kan werkt prima. Het water is lekker om te drinken en ook de thee smaakt beter en heeft geen bruine aanslag meer in de theeglas.

2025年8月22日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de bestelling snel in huis was en dat u zo tevreden bent over de AzurAqua Waterfilterkan. Heerlijk dat het water én uw thee nu nog beter smaken, en dat de vervelende aanslag in het glas verleden tijd is. We wensen u veel plezier van de kan en nog heel veel smaakvolle momenten met schoon en fris water!

Onverhoopt vragen? Ook dan zijn we er voor u – mail of bel gerust onze klantenservice.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor uw mooie review en het delen van je ervaring! 🌿 Mocht u onverhoopt nog vragen hebben, dan kunt u altijd mailen naar klantenservice@azuraqua.com

5つ星のうち4の評価

Snelle levering. Prima apparaat. Duidelijke uitleg in een aparte mail voor 1e gebruik en toekonst

2025年8月22日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat de levering snel is verlopen en dat u de AzurAqua Waterfilterkan als prima ervaart. Ook prettig dat de aparte uitleg voor het eerste gebruik duidelijk was en u daarmee goed op weg heeft geholpen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen via klantenservice@azuraqua.com

5つ星のうち4の評価

Goede producten,alleen jammer dat het…

Goede producten,alleen jammer dat het filter zo duur is

2025年8月27日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor je reactie! AzurAqua Waterfilters bieden een betere prijs-kwaliteit dan andere merken: gunstiger geprijsd, zonder concessies aan kwaliteit—gecertificeerd en onafhankelijk labgetest. Met onze stapelkorting https://azuraqua.com/product/stapelkorting-azuraqua-waterfilter/ wordt het nog voordeliger, je spaart via je account automatisch punten, en verzending is altijd gratis.

Meer vragen ? Mail gerust naar linda@azuraqua.com

Snelle levering!

Snelle levering!

2025年8月27日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je tevreden bent. Onverhoopt vragen? klantenservice@azuraqua.com

Superblij mee.

Ik ben heel blij met de waterkan, makkelijk te hanteren. Schrok eigenlijk wel van de testjes met het metertje. Getest met een flesje water uit de supermarkt en een glas water uit de kraan en uit de de gefilterde kan met water. De gefilterde kan kwam op 0,02 en water uit de kraan 409 en uit flesje 339. En weet meteen hoeveel water ik drink op een dag. De kan staat gevuld op het aanrecht en je pakt eerder een glas water. Smaak was even wennen.

2025年8月20日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor je mooie en uitgebreide reactie! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met de waterkan en dat de metingen zo’n groot verschil laten zien tussen kraanwater, flessenwater en het gefilterde water. Dat bevestigt precies waar AzurAqua Waterfilters voor staan: schoon en betrouwbaar drinkwater in een handomdraai. Mooi ook dat de kan je helpt om meer water te drinken – dat is precies ons doel. En zoals je merkt, went de smaak meestal snel.

Goed apparaat

Goed apparaat! Snelle verzending.

2025年8月17日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor je mooie review! 🌟 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de AzurAqua Waterfilterkan en de snelle levering. Daar doen we het voor!

Linda van AzurAqua.com

5つ星のうち5の評価

Topproduct; het verschil is te proeven

Bestelling en aflevering ging goed en het product voldoet aan de verwachting die wordt geschetst in de advertentie.

2025年8月18日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Wat een mooie review, dank je wel! 🌟 Geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel het product als de levering, en dat het verschil echt te proeven is.

Onverhoopt vragen? ook dan zijn we er voor je, je kunt ons bereiken via klantenservice@AzurAqua.com of bel ons.

Linda - AzurAqua.com

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze AzurAqua waterfilterkannen.
Mocht u in de toekomst onverhoopt nog vragen hebben of extra hulp wensen, dan staan wij altijd voor u klaar via klantenservice@azuraqua.com

Wat beter kan

Wat beter kan, is naar de concurrenten te kijken, want een filter afnemen voor meer als 22euro is niet vriendelijk en daarvoor ga je naar de concurrent

2025年8月15日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je feedback. Bij AzurAqua onderscheiden we ons doordat onze filters TDS 0 water leveren, officieel gecertificeerd en onafhankelijk getest zijn, en we bieden betaalbare vervangingsfilters vanaf €13,95. Daarnaast verzenden we gratis in heel Europa en heb je jouw bestelling al de volgende dag in huis – iets wat je elders zelden tegenkomt.

Heb je nog vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op via linda@azuraqua.com

super lekker water

super lekker water, wat mij betreft de beset qua smaak

2025年8月15日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Wat een mooie review, dank je wel! 💙
Super om te horen dat je ons water zo lekker vindt en dat de smaak je zo goed bevalt. Daar doen we het voor! Mocht je ooit nog vragen hebben of iets willen weten, we staan altijd voor je klaar via klantenservice@azuraqua.com

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。