䌁業情報

1. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

b-near skÊrmen, en innovativ lÞsning designet til at styrke kommunikation for Êldre, personer ramt af demens, og dem med fysiske eller kognitive udfordringer. Med vores enkle og brugervenlige skÊrm kan du foretage videoopkald med blot et tryk, hvilket gÞr det nemt at holde kontakten. Tilpasning efter individuelle behov. b-near skÊrmens brugerflade kan skrÊddersyes til hver enkelt brugers behov. Den understÞtter modtagelse af videohilsner, trÊningsvideoer og fotos (med og uden besked/tekst) Ekstra tryghed med sos-knap. Vores skÊrm inkluderer en SOS-knap for ekstra sikkerhed og tryghed, samt funktioner der hjÊlper med at orientere personer med demens ved at vise aktuel tid og sted. Din feedback er vigtigt. Vi vÊrdsÊtter feedback fra brugere og deres pårÞrende, da det er essentielt for den lÞbende udvikling af vores produkt. Vores engagement i at forbedre b-near skÊrmen afspejles i vores dedikation til at tilpasse den til skiftende behov. Ved at vÊlge b-near skÊrmen får du en lÞsning, der fokuserer på både teknologisk innovation og menneskelig forbindelse. BesÞg vores website på b-near.com for mere information, og fÞlg os på sociale medier for opdateringer og brugerhistorier.

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

SkÊrmen er alt det jeg har ledt efter

SkÊrmen er alt det jeg har ledt efter lÊnge til min mor❀ det har vÊret en kÊmpe succes 😊 min mor pÃ¥ 89 kan kontakte os, nÃ¥r vi er synlige pÃ¥ skÊrmen. Og vi kan kontakte hende ved at ringe hende op❀ det er sÃ¥ skÞnt, nÃ¥r man ikke bor lige i nÊrheden. Servicen er sÃ¥ meget i top fra b- nears medhjÊlper❀
Jeg kan så meget varmt anbefalet b- near🫶😊

2026幎7月15日

KÊre Annette

Tusind tak for din flotte anmeldelse ❀

Hvor bliver vi glade for at lÊse, at b-near® er blevet den lÞsning, du har ledt efter til din mor.

Tusind tak også for de pÊne ord om vores service. Vi ved, at det er en stor beslutning at finde den rette lÞsning, og derfor gÞr vi os umage for at skabe en tryg oplevelse hele vejen.

Vi Þnsker jer mange flere hyggelige videosamtaler og gode stunder sammen. ❀

De bedste hilsner
b-near®

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Hvor er det fedt at vide det er opfundet. Det er vi nok mange der får brug for i vores 3. Alder.

2026幎4月25日

b-near からの回答

Vi kunne ikke vÊre mere enige :-)

En velgennemtÊnkt lÞsning på et ellers udÊkket kommunikationsbehov for bl. a. Êldre.

Selvom min pårÞrende ikke er dement (97 år og naturligt alderssvÊkket), og fortsat kan betjene opkald på en simpel telefon, er han så tunghÞr, at det nÊsten er umuligt at kommunikere til ham uanset en anskaffet sÊrlig Geemarc-telefon for tunghÞre med ekstra kraftfuld lyd.
Smartphone eller bare sms har han aldrig lÊrt at bruge.
Men med skÊrmen fra b-near hjÊlper det gevaldigt, at han kan se mundbevÊgelser, mimik, nik og hovedrysten på den, han taler med, og vi kan også hurtigt skrive en besked på et stykke papir, som vi holder op foran kameraet.
Anskaffelsen af skÊrmen fra b-near har vÊret en meget stor hjÊlp i dagligdagen, og ved alle henvendelser til b-near, har de vÊret yderst hjÊlpsomme.
Vi kan varmt anbefale hjÊlpemidlet.

2026幎4月22日

b-near からの回答

Tak for at dele. Det betyder meget for os.
Malene og b-near teamet

Det var fuldstÊndig fantastisk for min

Det var fuldstÊndig fantastisk for min mor at blive i stand til at kommunikere med os, da hun ikke lÊngere var i stand til at håndtere sin telefon.

b-nears lÞsning er både enkel, genial og brugbar for alle, der har det svÊrt ved at bruge almindelige måder at holde kontakten på.

2025幎4月18日

b-near からの回答

Tak for de pÊne ord. Det er også en stor glÊde for os, når familier lykkes med at holde kontakten.
Malene & b-near teamet

Når vore kÊre ikke mere kan bruge en telefon, er der denne lÞsning

B-near skÊrmen gav os bÞrn nogle vÊrdifulde stunder med min gamle mor. Den gav hende en tryghed, nÃ¥r hun pÃ¥ plejehjemmet i begyndende demens ikke vidste, hvor hun var. SÃ¥ kunne hun ringe en af os bÞrn op, sÃ¥ vi kunne berolige hende. Ofte havde hun bare lige brug for at se, at vi stadig var der. Hun kunne benytte sig af den nemme skÊrm, lang tid efter at hun mÃ¥tte opgive en alm. tlf. Hun skulle bare lige trykke pÃ¥ et foto pÃ¥ skÊrmen af den hun ville ringe op. Os pÃ¥rÞrende kunne selv indstille i app’en, hvilke dage og tidsrum vores foto ville blive vist pÃ¥ skÊrmen. En fantastisk lÞsning, nÃ¥r vi gerne vil holde kontakt lÊngst muligt til vore kÊre og mÃ¥ske ikke bor sÃ¥ tÊt pÃ¥. Kan virkelig anbefale denne skÊrm. Malene, som har startet b-near, har ogsÃ¥ ydet den bedste support, man kan tÊnke sig.

2026幎2月28日

b-near からの回答

Tusind tak for - på en rÞrende måde - at gengive, både hvad b-near har betydet for jer og din mor men også for at beskrive de enkelte funktioner, der har hjulpet jer til glÊde og nÊrhed.
Malene & b-near teamet

Fantastisk opfindelse som giver bedre

Fantastisk opfindelse som giver bedre mulighed for FaceTime dialog når telefonen og pc ikke er en realistisk mulighed! MÞdte systemet fÞrste gang efteråret 24, og siden rundt omkring hos borgere.
Er begejstret for at en hjÊlper også kan se hvornår der er en af borgerens kontakter på linjen i den nÊrmeste fremtid.

2026幎4月17日

b-near からの回答

Tak for en superfin anmeldelse, Hanne. Det betyder meget, at også fagpersoner giver os ros med på vejen.

b-near er helt fantastisk

b-near er helt fantastisk - vil blot Þnske jeg havde fået én skÊrm til mine forÊldre noget fÞr!
Jeg kan nemt holde kontakten med mine forÊldre, og vÊre tilgÊngelig i valgte tidsrum på dÞgnet. Ligeledes mine egne bÞrn har nemt ved at holde kontakten til deres bedsteforÊldre og de har aldrig haft mere kontakt end i dag. Det har skabt en ro hele vejen rundt i familien og utrolig meget glÊde, da vi nu kan have en mere nÊrvÊrende kommunikation på daglig basis.

2024幎7月4日

b-near からの回答

Tusind tak for de pÊne ord.