Babiem レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, het product ziet er mooi en netjes uit en past perfect. Voor vakantie hebben wij voor onze dochter van 1,5 jaar oud een zwemvestje gekocht. Zit goed strak en sluit netjes onder de arm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Per ommegaande werd mijn bestelling bevestigd. Ik had de bestelde loopkar heel snel in huis. Dit via DHL, die leverde op een prima tijdstip. Echter één onderdeel had scheve gaten. Na een mail... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Het bedrijf is fijn, de betaling en levering verliepen goed! Wij hebben de loopfiets James voor onze dochter aangeschaft, ziet er super leuk uit! Helaas niet praktisch, ze is nu bijna 2 en ik pakt zel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele mooie leertoren besteld voor onze dochter. Heel mooi verpakt en ook de instructies waren duidelijk, dat is echt fijn. Eenmaal in elkaar gezet is het echt een stevige toren en mijn dochter was met... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Babiem is an honest, responsible and trendy baby and kids' brand. We stand for quality and safety, because we believe that every kid deserves only the very best. With Babiem as your go-to brand for responsible and stylish baby and children's items, we want to contribute to children's development and products that are timeless and modern.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Iedereen blij en tevreden.

Levering voldeed aan alle verwachtingen.
Duidelijke instructies voor het in elkaar zetten. ( zelfs voor iemand met 2 linker handen)
Goede materialen. En indien gewenst, kan men zijn eigen creativiteit nog kwijt.

2025幎6月13日

Babiem からの回答

Hi Dick, dankjewel voor je review! We zijn blij om te horen dat het in elkaar zetten goed is gegaan en wensen jullie veel plezier met het poppenhuis. Hopelijk zien we jullie nog eens terug bij Babiem! Lieve groet, Team Babiem

Prachtige poppenhuis.

Prachtige poppenhuis.. snelle bezorging ben zeer tevreden

2025幎5月27日

Babiem からの回答

Hi Jo, bedankt voor je review. Hopelijk hebben jullie veel plezier met het poppenhuis Lynn! Lieve groet, Team Babiem

Supermooie bakfiets

Supermooie bakfiets voor onze kleindochter haar 1e verjaardag 🎂 snel geleverd, gemakkelijk in elkaar te zetten en stevige kwaliteit, een aanwinst in je interieur

2025幎5月12日

Babiem からの回答

Hi Irma, bedankt voor je review. Wat leuk dat de bakfiets cadeau is gedaan aan je kleindochter. Hopelijk heeft ze er veel plezier van! Lieve groet, Team Babiem

Super!

Heel snel verzonden. Mooi product. Mijn kinderen zijn er blij mee. Stevige bakfiets.

2025幎4月10日

Babiem からの回答

Bedankt voor je review Liza, en goed om te horen. Veel plezier van bakfiets Moos! Lieve groet, Team Babiem

5぀星のうち5の評䟡

Prachtig eerlijk speelgoed en accesoires voor babies en kleine kinderen

Mooie pure producten die ook nog eens prachtig passen in het moderne interieur van deze tijd.
Echt een aanwinst in babyland. Je kunt zien dat er veel aandacht is besteed aan het selecteren van eerlijke producten die ook nog eens mooi en praktisch zijn.

2025幎4月10日

Babiem からの回答

Hi Lisanne, dankjewel voor je review. We waarderen je compliment enorm! Lieve groet, Team Babiem

Prachtig

Prachtige, kwalitatief hoge producten. Een lust voor het oog. Kinderen hebben er oneindig veel plezier van

2025幎4月15日

Hi Marijke, dankjewel voor je mooie review! Lieve groet, Team Babiem

Super mooi product!!

Super mooi product!!
Echt mooi en goed kinderspeelgoed

2025幎4月2日

Babiem からの回答

Wat goed om te horen, we zijn blij dat jullie er blij mee zijn. Hopelijk hebben jullie er lang plezier van! Lieve groet, Team Babiem

5぀星のうち5の評䟡

Kijk hoe leuk dit poppenhuis!!

Kijk hoe leuk dit poppenhuis!!
Ze is er zo blij mee.
Prachtige kwaliteit en altijd een vriendelijke noot van deze leuke mensen !
Echt een aanrader!

2025幎4月4日

Babiem からの回答

Hi Stephanie, bedankt voor je review! Hopelijk hebben jullie lang plezier van het poppenhuis. We hopen jullie snel weer terug te zijn bij Babiem. Lieve groet, Team Babiem

Top kwaliteit producten

Prachtige ‘herenhuis’ poppenhuis gekocht als cadeau. Erg blij mee, hoge kwaliteit en snelle levering. Echt een mooi merk!

2025幎4月2日

Babiem からの回答

Hi Sil, bedankt voor je review en het mooie compliment! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het poppenhuis. Lieve groet, Team Babiem

De levering was supersnel

De levering was supersnel, echt top! En de kwaliteit van het product is ook uitstekend. Zeer tevreden!

2025幎4月3日

Babiem からの回答

Hi Toygan, dankjewel voor je mooie review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over Babiem. Hopelijk zien wij je snel weer. Lieve groet, Team Babiem

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。