DÃ¥rlig oplevelse
Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med dette sÞvnforlÞb.
Jeg henvendte mig for at fÃ¥ konkret hjÊlp til mit barns nattesÞvn â det var hele formÃ¥let med forlÞbet. Trods flere konsultationer oplevede vi ingen stabil eller vedvarende forbedring. Alligevel valgte virksomheden at afvise sÞvngarantien med henvisning til âforbedringâ i soveskemaer, selvom problemerne fortsatte.
Det fÞles Êrligt talt som en teknisk bortforklaring frem for en reel vurdering af situationen. Hvis sÞvnen reelt var forbedret, ville det vÊre vedvarende â og det var den ikke.
Derudover blev jeg efterfÞlgende gjort opmÊrksom på, at der havde vÊret ekstra 1:1 konsultationer ud over det inkluderede. Jeg blev aldrig undervejs informeret om, at tiden var overskredet, eller at der ville komme en merpris. Det burde vÊre blevet tydeligt kommunikeret i det Þjeblik samtalerne trak ud.
Som forÊlder stÃ¥r man i en sÃ¥rbar situation, nÃ¥r man sÞger hjÊlp til sit barns sÞvn. I stedet for at fÞle mig stÞttet, sad jeg flere gange tilbage med en fÞlelse af ikke at gÞre det godt nok â og det er ikke den stÞtte, man forventer, nÃ¥r man betaler for professionel rÃ¥dgivning.
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale forlÞbet.