レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget ringe service. Jeg bestilte en bog, hvilket jeg fortrÞd inden jeg fik bogen hjem. Jeg skrev derfor en mail til dem angÃ¥ende en returnering. Havde ikke afhentet bogen i pakkeshoppen endnu, sÃ¥ v... もっず芋る

FÞr kurset bÞvlede vi helt vildt meget med at de der 30 minutters lure gennem hele dagen, og grÃ¥d i forbindelse med hver eneste lur. Vi har idag en sÞn der falder i sÞvn af sig selv uden grÃ¥d, bÃ¥d... もっず芋る

Kunderne vildledes og servicen mangler. Vi bestilte en brystpumpe der pÃ¥ beskrivelsen og billede ligner den indeholder et lÃ¥g. Andre webshops har samme produkt med lÃ¥g til samme pris. Den leveres do... もっず芋る

Jeg havde bestilt Oopsy tandbÞrster og nogle suttehoveder. Det viser sig at der manglede noget u pakken til tandbÞrsterne og jeg kontakter kundeservice. Indenfor fir kort tid har jeg fÃ¥et svar og de... もっず芋る

䌁業情報

1. 劊嚠盞談センタヌ
  2. 児童保健センタヌ
  3. 母芪孊玚

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Baby Instituttet leverer viden og undervisning, der gÞr dig klogere pÃ¥ hele forlÞbet fra graviditetsÞnske til livet med din baby. Kom bedst fra start ⇒

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

44件のレビュヌ

Meget ringe service.

Meget ringe service.
Jeg bestilte en bog, hvilket jeg fortrÞd inden jeg fik bogen hjem.
Jeg skrev derfor en mail til dem angående en returnering. Havde ikke afhentet bogen i pakkeshoppen endnu, så ville hÞre dem om jeg bare skulle lade den vÊre der de sidste par dage, så den blev sendt retur til dem, i stedet for at afhente den og selv sende retur. HÞrte ingenting, så lod pakken vÊre. Den er herefter blevet sendt retur og modtaget hos dem. Jeg har skrevet endnu en mail og ringet 2 gange uden at kunne få fat på dem. Så afventer spÊndt på om jeg overhovedet får nogen penge retur..

2026幎1月15日

Manglende kundekontakt

Jeg bestilte lidt amme udstyr til en vÊrdi på ca 200kr. Det blev hurtigt leveret, men jeg havde fortrudt mit kÞb en smule, og ville returnere varen som stadig var uåbnet. Jeg lÊste på deres hjemmeside, at man skulle sende dem en mail og informere dem om, at man ville sende en vare retur, inden man sendte varen tilbage. Jeg gjorde som de skrev, men hÞrte intet fra dem. Jeg skrev en mail igen og forklarede, at jeg havde sendt en vare retur, men igen intet svar. Jeg tjekkede om gls havde returneret varen, og det har de. Synes det er Êrgerligt at babyinstituttet.dk ikke engang svarer deres kunder, så nu venter jeg på, om pengene overhovedet kommer retur.

2024幎11月28日

Elendig service

Elendig service! Har bestilt to bÞger fra deres webshop for 2 uger siden og har ikke hÞrt noget fra dem eller modtaget mine varer. De har trukket pengene. Absolut ingen respons på e-mail, når man prÞver at kontakte dem og de svarer heller ikke på deres telefonnummer.

2024幎10月29日

Ammevejledning.

Modtog privat ammevejledning ved jordemoder Ditte og det var en virkelig god oplevelse. Hun var den fagligt mest kompetente som vi har mÞdt i vores forlÞb og vi fik nogle meget gode og konkrete råd med på vejen, som hjalp os godt. Hun var også meget sÞd og forstående.

2024幎6月12日

Vildledende og elendig service

Jeg bestilte d 8/2 et repair kit, efter telefonisk samtale, da hjemmesiden ikke oplyser hvad pakken indeholder. Jeg får indtrykket af at cremen i pakken er unik og tÊnker at der må medfÞlge en form for brugsanvisning - det er den ikke og der er ingen anvisning med.
Skallerne der medfÞlger havde jeg i forvejen. Jeg forsÞger derfor at kontakte babyinstituttet ad ikke mindre end 18 gange telefonisk - uden held, heller ingen svar på mail.
Jeg lykkedes til sidst med et svar på Messenger, her får jeg oplyst retur adressen og får lovning på pengene retur. Jeg får sendt varen retur, for nu 14 dage siden, jeg har stadig ikke set mine penge.
Telefonisk kan jeg stadig ikke få kontakt og på Messenger er der heller ikke et konkret svar på hvornår mine penge kommer retur.

Elendig service og vildledende firma

2024幎3月5日

DÃ¥rlig webshop

Modtog to lamper som bestilt den 20 september. Den ene har en defekt fjernbetjening, og har nu prÞvet at skrive til dem to gange for at få en retur korrespondance i gang. Men man hÞrer intet.
Dårlig webshop, og lige så dårlig kundeservice.

2023幎9月20日

Hurtigt afhjÊlp med problemet

Jeg kan varmt anbefale babyinstituttet.dk som en pålidelig og god webshop. Jeg bestilte en Medela brystpumpe, men desvÊrre fungerede den ikke optimalt ved ankomst. Heldigvis var deres kundeservice hurtige til at lÞse problemet og skaffe en ny pumpe, som virkede perfekt. Jeg er virkelig imponeret over deres effektive service og engagement i at sikre kundetilfredshed. Tak til babyinstituttet.dk for en god oplevelse - jeg vil helt sikkert handle hos jer igen!

2023幎5月26日

SÞvnkurset

Jeg har vÊret en del af deres sÞvn kursus og blev lovet adgang efter kurset var fÊrdig - så man stadig kunne se deres videoer og tage det i sit eget tempo. Jeg har ikke kunne komme ind og har skrevet til dem to gange.. intet sker. Kurset koster 3.000kr.

2023幎1月8日

Skuffende vejledning

Vi besÞgte Babyinstituttet da vores sÞn var 4 dage gammel for at få hjÊlp til amningen. Vi synes ikke at vi fik den hjÊlp vi kom efter eller den service som vi havde lÊst så godt om. I stedet blev vi desvÊrre anbefalet at starte op på flaske med det samme hvilket vi gjorde og blev bl.a. anbefalet et system som man bruger til nyfÞdte (selvom vores dreng tog fint på) hvilket vi takkede nej til. Vi blev desuden rådet til at give vores sÞn meget mere mad end han havde behov for med sine 4 dage hvilket resulterede i en overfyldt/gylpende baby og en overproduktion hos mor. Vi besÞgte Babyinstituttet 3 gange og er desvÊrre meget skuffede over at have betalt for en service som ikke lever op til det gode ry eller prisen.

2022幎8月18日
自発的なレビュヌ

Vi valgte at tage en overnatning på

Vi valgte at tage en overnatning på Baby instituttet, da min kone havde ubÊrlige smerter når hun ammede. En overnatning senere går det gnidningsfrit, det er udentvivl den bedste beslutning vi har truffet. Vores tilknyttet jordemoren, var fÊnomenal. Hun var inde på vores vÊrelse og hjÊlpe med den lille i lÞbet af hele natten. Samtidig guidede hun min kone i den rigtige amme teknik, hver gang han skulle ammes så min kone til sidst kunne fuldfÞre det uden hjÊlp. Hun konstaterede også stramt tungebånd og anbefalede os at opsÞge en lÊge til vurdering hurtigst muligt. Det viste sig at skulle klippes, så dette blev gjort så tidligt i forlÞbet pga hendes opmÊrksomhed.
Vi har efter opholdet fÃ¥et et stÞrre overskud og glÊde i hverdagen og er endelig rigtig landet i vores nye tilvÊrelse. SÃ¥ vi kan kun varmt anbefale baby instituttet 🀎

2022幎6月10日
自発的なレビュヌ

Jeg havde bestilt Oopsy tandbÞrster og

Jeg havde bestilt Oopsy tandbÞrster og nogle suttehoveder.
Det viser sig at der manglede noget u pakken til tandbÞrsterne og jeg kontakter kundeservice. Indenfor fir kort tid har jeg fået svar og de beklagede selvfÞlgelig. Nogle timer efter modtager jeg besked om, at de har sendt mig et nyt sÊt! Rigtig god service og jeg handler helt sikkert her igen!

2022幎4月28日
自発的なレビュヌ

Det bedste jeg nogensinde har gjort for

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, min lille dreng og vores familie er at deltage i sÞvn i babysteps.
TAK, Karen. Alle der har prÞvet ikke at sove, ved hvad det gÞr ved et menneske, og jeg er bare lykkelig for at jeg fandt Karen.
FÞr du prÞver alt muligt andet, vil jeg virkeligt anbefale dette (tag dette fra en som har prÞvet alt).

2022幎4月7日

SÞvn i babysteps

SÞvn i babysteps

Jeg har altid haft et Þnske om at vÊre den nÊrvÊrende og rummende mor, men måtte erkende at uden sÞvn, så var dette nÊrmest umuligt. ForlÞbet hos Karen har ikke bare medfÞrt, at jeg nu får min sÞvn, de fleste nÊtter, men jeg er også faldet meget mere til ro i min nye rolle, som mor til to, efter at have fået kendskab til Karens magiske vÊrktÞjskasse og viden. Karen formår at omfavne den situation du står i, at få dig til at fÞle, at du mestrer samtidig med at du lÊrer - at du gÞr det så godt du kan samt du ikke er alene.
ForlÞbet har givet mig mange gode redskaber, som jeg dagligt bruger - sÊrligt nulpunktet. Redskaberne har skabt trygge rammer og genkendelighed for både mig og mine bÞrn.
Karen er passioneret omkring sit arbejde, og det er tydeligt, at hun har en bred erfaring og stor viden. Både Karen og forlÞbet får de bedste anmeldelser af mig.

2022幎4月5日

SÞvn I Babysteps GruppeforlÞb

Vi tog SÞvn I Babysteps i december da vores datter var omkring 2 måneder, for at vÊre lidt på forkant med eventuelle sÞvnproblematikker og fordi vi havde skabt nogle lidt uhensigtmÊssige rutiner under de fÞrste to tigerspring. Vi valgte SÞvn i Babysteps som gruppeforlÞb og det var virkelig dejligt at have et lille fÊllesskab med de 3 andre familier og dele op og nedture når vi mÞdtes online en gang om ugen.

Derudover var alt den information og lÊring vi fik undervejs virkelig hjÊlpsom og vi har siden kunne gÞre brug af de forskellige metoder nÃ¥r der opstod en ny sÞvnudfordring. SÃ¥ sent som i sidste uge syede jeg selv en tyngdedyne ud fra Karens “opskrift” i en af videoerne.

Det er så trygt at vide man har et sted man kan sÞge tilbage og få hjÊlp når man bliver presset og indtil videre har alle tips og tricks virket for os.

Kan varmt anbefale Karen og hendes forlÞb SÞvn I Babysteps til alle forÊldre med nye spÊdbÞrn eller babyer med sÞvn udfordringer!

2022幎3月31日

Bedste start!

Vores tre-dages ophold på Barselsinstituttet efter udskrivning fra hospitalet var den bedste og helt uundvÊrlige barselsgave! Som fÞrstegangsforÊldre havde vi en ret begrÊnset viden om babyer og derudover var amning allerede kommet lidt på afveje fra hospitalet. Dette blev der rettet op på med kÊmpe hjÊlp fra Helle, som også lÊrte os tips og tricks til at pusle, babygymnastik, putning etc. af vores lille sÞn. Vi ved slet ikke hvad vi ville have gjort uden dette ophold!

2022幎3月24日

KÊmpe anbefaling til barselsopholdet

KÊmpe anbefaling til barselsopholdet!
Efter 2,5 måned med amme- og sÞvnkamp med min sÞn, valgte vi at starte helt forfra med hjÊlp fra barselshotellet. Amningen var kÞrt helt af sporet og sÞvnen deraf udfordret. Efter bare et dÞgn på hotellet, med hjÊlp fra Lotte og Cecilie (hurra for dem!), var vi allerede på fuldamning og ingen supplerende flaske. Derudover fik vi hjÊlp til hvordan vi hjÊlper vores sÞn til at blive bedre til at sove. Og tak til Helle, hvis mange års erfaring på barselsgangen, kunne give os mange gode råd, tips og tricks til at få baby i bedre balance. Han sov i hvert fald 5 timer i streg for fÞrste gang efter hendes akupressur.
KÊmpe anbefaling hvis I er kommet dårligt fra start, har brug for hjÊlp til at lÊse og tyde jeres barn og hvis selvtilliden som nybagt mor og/eller far, har brug for er lille boost.

2022幎2月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ