Babyboogiewoogie レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er helt med pÃ¥, at kundeservice i en virksomhed som denne er vigtig, dog ikke en selvfÞlge. NÃ¥r det er sagt sÃ¥ er der kun én ting at sige. WOW! Jeg kÞbte en slyngvugge i gÃ¥r og finder... もっず芋る

Genial idé, gode produkter og den bedste service! Vi oplevede en manglende del i pakken, men Nynne tog hÃ¥nd om sagen og vi havde den ekstra del dagen efter. Returprocessen var ogsÃ¥ let som en l... もっず芋る

Hurtig og god service! Vi lejede en vuggemotor som var nem at tilslutte og som virkede upÃ¥klageligt i de ca. 4 mÃ¥neder, vi lejede den. Vi har kun opsagt lejemÃ¥let, fordi vores baby ikke lÊngere har... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Baby BoogieWoogie er et cirkulÊrt univers med baby- og småbÞrnsprodukter. Vi udlejer udstyr på månedsbasis og du kan endda kÞbe lejeprodukter fri indenfor 3 måneder, hvor dine lejeudgift fratrÊkkes prisen. Mellem udlejninger bliver vores produkter professionelt renset og klargjort til perfektion. Alle produkter sikkerheds-/kvalitetstjekkes og kun perfekte produkter udsendes! Produkterne kan herefter elskes af endnu en familie.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service

Fantastisk service, og hurtig levering!
Jeg blev ringet op lidt efter jeg havde lavet en bestilling, da jeg var kommet til at bestille to ting der ikke passede sammen. Hun guidede mig i telefonen i forhold til hvad der passede sammen, og det synes jeg var virkelig god service! Jeg er meget tilfreds 😍

2023幎9月29日
自発的なレビュヌ

Leje af babyudstyr er genialt!

Vi lejede klapvogn og bÞrnekufferter til ferien. Helt genialt koncept: man slipper for at kÞbe udstyr, man kun skal bruge få gange, og man slipper for selv at skulle opbevare det. Og hvert produkt kan bruges af mange bÞrn/forÊldre.
God og personlig service.
Stor anbefaling her fra :)

2023幎9月9日

Genialt koncept

Genialt koncept. Min dreng har altid sovet uroligt, sÃ¥ vi ville afprÞve en tyngdedyne - men NÆGTER at give over 1000 kroner for noget der potentielt ikke virker. Der er SINDSSYG hurtig levering, og det er sÃ¥ smart at man kan kÞbe produktet, hvis man sÃ¥ er glad for det.

2023幎8月29日
自発的なレビュヌ

Det nemt og hurtigt at leje, dog

Det nemt og hurtigt at leje igennem jer. Dog får I kun 4 stjerner grundet to ting. Den ene er at jeg synes ikke 3 måneder er tid nok, til at finde ud af om man vil kÞbe produktet fri. Og den anden grund er, at vi bord i en lille bitte lejlighed med et lille bitte kÊlderrum. At man SKAL gemme den kasse produktet leveres var vi heller ikke helt fan af. Men det er gjort, og det selvfÞlgelig nemt og hurtigt at levere tilbage i samme papkasse.

2023幎4月15日
Babyboogiewoogie ロゎ

Babyboogiewoogie からの回答

KÊre Simone
FÞrst og fremmest er vi rigtig kede af, at vi ikke kunne give dig en 5-stjernet oplevelse i denne omgang! Men tak fordi du har taget dig tid til at give feed back, det er vÊrdsat.
I forhold til emballage kan jeg se, at det er et stålstativ til slyngevugge, du har lejet. Jeg giver dig helt ret i, at emballagen til dette er bÞvlet at opbevare, hvis man har meget lidt plads.
Det er dog et produkt, der virkelig kan blive beskadiget, såfremt det ikke emballeres korrekt. Da stativet både er stort og tungt og skal emballeres godt, vil det vÊre rigtig dyrt, hvis du efter endt leje ville skulle ud og kÞbe passende emballage og vi har desvÊrre set en del eksempler på meget beskadiget stativer, hvor folk selv har forsÞgt sig med emballage dertil. Derfor er det lige nu den bedste lÞsning, at der returneres i den indpakning det modtages i. Men tro mig, vi har både drÞmme og planer om emballage, der kan gemmes uden at fylde, så det bliver en endnu federe og lettere oplevelse i fremtiden.
Vi håber, du har lyst til at vende tilbage en anden gang:)

Virkelig god service

Vi havde bestilt stativ til vores slyngevugge, men fik et forkert element med i forsendelsen, men da vi sendte en mail om fejlen i weekenden, blev det besvaret få Þjeblikke senere, og der blev lynhurtigt fundet en lÞsning. Virkelig god service, og der blev endda sendt en lille gave med til vores barn, da vi modtog det manglende element :)

2023幎7月1日

Øv Þv og Þv

Øv, Þv og Þv. Vi skulle pÃ¥ camping og lejer derfor et stativ til vores slyngevugge, som vores sÞn er meget glad for. Vi vÊlger er stativ med fire ben, da den virker mest stabil til formÃ¥let. MEN da vi ankommer og sÊtter stativet op, er der alt for lille og passer ikke til at vi har motor pÃ¥. I min verden, var jeg ikke klar over at var noget man skulle kigge efter, men det stÃ¥r der faktisk. Med en stresset ammehjerne, er det ikke noget jeg har set. Jeg vÊlger at skrive til dem, at de mÃ¥ske skulle gÞre det mere tydeligt, sÃ¥ en anden mor ikke stÃ¥r i samme situation. Jeg fÃ¥r en lang mail tilbage om at jeg ikke er fair i min kommunikation og beskyldning. At fejlen udelukkende er min egen og at jeg bare kunne have taget kontakt, hvis jeg var i tvivl om noget. Til sidst i mailen fÃ¥r jeg afvide at jeg jo bare kan vugge min sÞn selv til hans lure, hvilket jeg finder direkte provokerende. Ikke fordi jeg skal lyde dovn, men han kan godt tage lure pÃ¥ 2-3 timer, HVIS han bliver vugget. jeg synes ellers konceptet er godt, men kundeservicen er ikke tilstede. For mig er det penge lige ud af vinduet og jeg fik ingenting ud af det. Øv

2023幎7月17日
Babyboogiewoogie ロゎ

Babyboogiewoogie からの回答

KÊre Ida

Jeg er rigtig ked af at hÞre, at du ikke mener at kundeservicen er til stede hos os.
-Du har bestilt et produkt på vores hjemmeside. Produktet er helt tydeligt beskrevet med, hvordan det skal anvendes og hvordan det ikke kan anvendes. Helt Þverst står der feks at dette stativ ikke kan anvendes med motor.
-Du modtager prÊcis det produkt, du har bestilt.
-Du sender en mail til vores support.
-Mindre end to timer efter modtager du svar på din email med forklaring på din forvirring og lÞsningsforslag til, hvad du nu kan gÞre.

Det er rigtigt at jeg i mailen skrev, at jeg ikke mente, du var helt rimelig i din kommunikation og beskyldning. Det gÊlder egentlig også her i anmeldelsen i din gengivelse af vores mails. Du gengiver formuleringer, som jeg ikke har skrevet.

Efter modtagelse af stativet sender du os en meget vred mail, hvor du godt nok erkender at fejlen er din. Men du er til trods vred på os og er ligefrem rystet over, at der eksisterer slyngevugger, man bruger uden motor.
I mit svar viser jeg medfÞlelse for, hvor Êrgerlig en situation du står i.

Jeg fortÊller, at du kan have et nyt stativ inden for to dage, hvis I er pÃ¥ camping i Danmark. I de to dage I sÃ¥ ikke kan anvende jeres motor, skriver jeg ordret “For nu vil mit bedste rÃ¥d vÊre at anvende vugge og stativ sammen, altsÃ¥ uden motor. SÃ¥ din sÞn stadig kan ligge i sin velkendte slyngevugge og forhÃ¥bentlig fÃ¥ lidt gode lure, selvom det betyder lidt mere manuelt arbejde for mor og far”.
At du opfatter det råd som direkte provokerende er jeg overrasket over, det var bestemt ikke intentionen med rådet.

Vi sÊtter god kundeservice ufattelig hÞjt, så vi modtager meget gerne en mail fra dig med konstruktiv feedback på, hvor du mener at kundeservicen i denne omgang er glippet. Jeg kan desvÊrre ud fra din mail og denne anmeldelse ikke helt se, hvordan vi kan gÞre det bedre fremover.

Ønsker dig en fortsat god ferie.
Bedste hilsner Nynne, Baby BoogieWoogie

Genial mulighed i en verden af babyudstyr

Rigtig godt initiativ i en verden af utrolig meget babyudstyr som for en hel del kun kan bruges i kortere tid. Ser frem til at der kommer flere mÊrker at vÊlge mellem, som jeg forestiller mig sker i takt med at virksomheden vokser. Benyttede mig af muligheden for at teste en bÊresele en måneds tid. Vil klart bruge igen.

2023幎7月1日