Babyboogiewoogie レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er helt med pÃ¥, at kundeservice i en virksomhed som denne er vigtig, dog ikke en selvfÞlge. NÃ¥r det er sagt sÃ¥ er der kun én ting at sige. WOW! Jeg kÞbte en slyngvugge i gÃ¥r og finder... もっず芋る

Genial idé, gode produkter og den bedste service! Vi oplevede en manglende del i pakken, men Nynne tog hÃ¥nd om sagen og vi havde den ekstra del dagen efter. Returprocessen var ogsÃ¥ let som en l... もっず芋る

Rigtig godt initiativ i en verden af utrolig meget babyudstyr som for en hel del kun kan bruges i kortere tid. Ser frem til at der kommer flere mÊrker at vÊlge mellem, som jeg forestiller mig sker i t... もっず芋る

Hurtig og god service! Vi lejede en vuggemotor som var nem at tilslutte og som virkede upÃ¥klageligt i de ca. 4 mÃ¥neder, vi lejede den. Vi har kun opsagt lejemÃ¥let, fordi vores baby ikke lÊngere har... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Baby BoogieWoogie er et cirkulÊrt univers med baby- og småbÞrnsprodukter. Vi udlejer udstyr på månedsbasis og du kan endda kÞbe lejeprodukter fri indenfor 3 måneder, hvor dine lejeudgift fratrÊkkes prisen. Mellem udlejninger bliver vores produkter professionelt renset og klargjort til perfektion. Alle produkter sikkerheds-/kvalitetstjekkes og kun perfekte produkter udsendes! Produkterne kan herefter elskes af endnu en familie.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Vores lille dreng grÊd og grÊd og vi ville derfor låne en slyngevugge. 2 dage efter var den leveret og vores dreng fik ro i kroppen. Hjemmesiden er nemt at bruge, der er ingen hurlumhej og skjulte ekstra udgifter.
Det er dejligt man kan låne udstyret og så efter nogle mdr. finde ud af om man vil kÞbe det fri, så man kommer til at eje det eller fortsÊtte med at låne, samtidig er jeg vil med at de har så mange forskellige produkter og mÊrker.

2023幎5月8日

Intet at klage over

Pakken kom hurtigt og med en let instruktion om hvordan konceptet virker og instruktion til produktet.
Synes det er et super godt koncept, som jeg gerne ville have kendt til tidligere..

2023幎5月25日
自発的なレビュヌ

Fint koncept men lidt irriterende

Fint koncept. Men irriterende at man ikke kan kÞbe fri når man vil (man skal gÞre det indenfor 3mdr) og at den derfor fortsÊtter med at trÊkke i uendelighedder. Samtidig er det irriterende at returpakkelabel ikke er med i forsendelsen. Men altså vi har vÊret glade for at have det. Bare dyrt i lÊngden hvis man ikke er OBS. Der står desuden her inde at det bliver afhentet ved dÞren? Det er da ikke helt rigtigt :)

2023幎4月15日
Babyboogiewoogie ロゎ

Babyboogiewoogie からの回答

KÊre Anna
Tak for din feedback.
Det er fuldstÊndig rigtigt, at vi ikke lÊngere afhenter ved dÞren. Beskrivelsen her på Trustpilot er et levn, fra da vi havde cykelbud. Det er nu rettet, så tak for at gÞre opmÊrksom på dette.
Vi ville virkelig gerne vedlÊgge en returlabel, da vi ved, at dette ville vÊre det mest bekvemme for vores kunder. Det gÞr vi dog helt bevidst ikke, da en sådan label fra fragtselskabets side udlÞber efter en kortere periode. Det ville derfor betyde, at alle kunder skulle sÊtte sig ind i, om deres returlabel nu stadig var gyldig ved returnering. Vi har vurderet, at dette i sidste ende vil vÊre en dårligere og mere ubekvem lÞsning for vores kunder.
Det er også rigtigt, at man skal betale leje, så lÊnge man har vores produkter. Vores priser er dog fastsat efter den gennemsnitlige brugsperiode - det skulle derfor godt kunne betale sig Þkonomisk at leje. Men det krÊver selvfÞlgelig, at man returnerer, når man er fÊrdig med et produkt:) Vurderer man, at det ikke i lÊngden kan betale sig at leje, har man helt op til 3 mdr. til at beslutte sig for at kÞbe produkterne fri. Men det er et aktivt valg man skal tage - vi er en udlejningsvirksomhed med en bÊredygtig mission. Vi Þnsker ikke at vÊre en virksomhed, hvor man kÞber på afbetaling og hvor kunder i forglemmelse, overtager ejerskab af produkter, de ikke nÞdvendigvis lÊngere har glÊde af - dette ville ganske enkelt gå for meget på kompromis med vores primÊre formål om at cirkulere og sÞrge for at vi sammen udnytter ressourcerne mest og bedst muligt.
Håber det var svar på dine overvejelser ellers er du mere end velkommen til at kontakte os direkte.

Bare konceptet er genialt i sig selv

Bare konceptet er genialt i sig selv. I starten gad vores lille pige slet ikke sove i slyngevuggen, så vi var lykkelige over kun at have lejet den og ikke kÞbt en til fuld pris. Pludselig fra den ene dag til den anden sov hun i den og vi besluttede at leje en måned mere. Efter den måned gad hun igen ikke sove i den igen og her er det nemt at vi bare kan afslutte abonnementet og sende den tilbage. Ved at leje den i tre måneder i stedet for at kÞbe den fra ny, har vi sparet på pengepungen, slipper for at have den liggende til nÊste baby og vi er blevet en del af bÊredygtighedsprincippet ved at slyngen nu kan komme i brug hos en anden familie.

Dertil svarer de hurtigt på mails og vi fik produktet allerede dagen efter vi havde bestilt - hurtig levering i en krise-situation er så rart!

2023幎4月11日
自発的なレビュヌ

Da jeg har bestilt en slyngevugge og

Da jeg har bestilt en slyngevugge og dele dertil, men åbenbart har valgt en enkelt ting som ikke passede med de andre, blev jeg ringet op og fik den bedste vejledning i hvad jeg skulle bruge i forhold til mine behov. Noget jeg slet ikke havde hverken bedt om eller forventet. Men det gjorde mig så tryg ved mit kÞb - ikke kun i forhold til selv produktet men i sÊrdeleshed i forhold til virksomheden. Det kan man virkelig kalde kundeservice! Fantastisk sÞd kvinde jeg snakkede med. Og skÞnt koncept!

2023幎3月18日

God kundeservice

Super god oplevelse, dog oplevede jeg et lille mix up med at 1-2 dages levering ikke holdte.
Min pakke var blevet vÊk på lageret. Jeg kontaktede selv virksomheden, de fandt pakken og den var sendt afsted med ekspres levering, hjem til, i stedet for pakkepost, med det samme. Mega god kundeservice!

SÃ¥ glad for at jeg tog springet og lejede den tyngdedyne.

Opdagede dem på instagram efter jeg havde sÞgt lidt på tyngdedyner.

2023幎3月14日

God ide og service

Vi var super tilfreds med service fra boogie woogie og produkter. Vi lejede en bÊresele ergo baby Omni 360 og vinter cover. Det var nemt at leje og returnering. Vi var super glad, brugte for 3 måneder og så fik vi en sim gave! Ellers god service og produkter!

2023幎1月24日