Woensdag wastafel en onderdelen om hem compleet te maken, zodat hij gelijk gemonteerd kan worden. Dag erna alles bezorgt. Helemaal top, goed verpakte wastafel met dik bubbelplastic. Totaal wel meerd... もっと見る
企業が回答しました
Afgelopen maand hebben we sanitair uitgezocht voor onze badkamer. Aangezien de loodieters dezelfde week nog wilden beginnen gelijk alles besteld wat we nodig waren. Van inbouwdelen tot aan kranen... もっと見る
企業が回答しました
Ervaring was goed, had per ongeluk 2 douchegoten besteld terwijl ik er maar 1 nodig had. Gelijk gemailt en kreegf ff later gelijk antwoord dat ik de 2de kon opsturen of naar een dichtsbijzijnde winkel... もっと見る
企業が回答しました
Bij Badkamerwinkel.nl vind je alles voor je badkamer. Alle A-merken, standaard laaggeprijsd. Bestel online, of in één van onze winkels.
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Een radiator gekocht voor 300 euro en stuk na 1 week.
Wij wachten al 1 maand op een oplossing!
schandalig, men steekt zich weg achter de fabrikant. Ik heb niet bij de fabrikant gekocht, wel bij badkamerwinkel!

Badkamerwinkel.nl からの回答
Netjes en op tijd geleverd… zag er prima uit!! Ben er blij mee!!

Snel geleverd. Correcte prijs. Zeer goede info over afhandeling

Badkamerwinkel.nl からの回答
Een kapotte toiletzitting geleverd, die niet door ons thuis was gecontroleerd. Bij de plaatsing van de zitting (ruim anderhalf jaar na de levering) bleek er een beschadiging. Toen we contact opnamen met Badkamerwinkel bleek er weinig mogelijk om te ruilen. Uiteindelijk werd er 25% korting op een nieuwe zitting aangeboden, die daarbij nog 2x zo duur uitkwam als de eerst aangeschafte toiletzitting.
Bovendien vonden we dezelfde zitting nu bij een andere aanbieder voor bijna €50 goedkoper. Wat een waardeloze service!!!

Badkamerwinkel.nl からの回答
Kwam volledig overeen met de tekening (want het was geen foto). Was extreem degelijk verpakt en de levering was enkel vertraagd omdat 11/11 een feestdag is (maar de volgende werkdag kon ik het al in ontvangst nemen). Zeer tevreden met deze aankoop.

Badkamerwinkel.nl からの回答
In juli 2023 bij Badkamerwinkel Amsterdam badkamer meubel met dubbele wastafel, 2 kranen, kast en 2 spiegels besteld.
Levering van alles zou op 3 oktober plaatsvinden. En ook bij mij thuis (woon in appartement 2-hoog).
Levering van siphon-materiaal op vrijdag 29 september. Levering van 2 kranen op maandag 2 oktober; ik was niet thuis, dus ergens ophalen. Levering van kast (op pallet) op dinsdag 3 oktober. Chauffeur zette pallet op de stoep en zei "zoek het maar uit".
Meubel, wastafel en pluggen ontbreken dan nog.
Bellen met Klantenservicenummer op 4 oktober. Lisa: wat hebt u nog niet? Donderdag 5 oktober Femke: wat hebt u nog niet? Vrijdag 6 oktober Jacco: wat hebt u nog niet? Maandag Laura: wat hebt u nog niet? Excuses voor slechte communicatie, echter er was geen enkele communicatie.
Dinsdag 10 oktober Femke (weer): eind week 42 (27 oktober) komen de meubel en wastafel. Voor het eerst wordt dit per email bevestigd. Intussen had ook de installateur een paar weken moeten verplaatsen.
Omdat ik niets meer hoorde, ben ik op zaterdag 21 oktober naar de winkel in Amsterdam gegaan.
Melissa was daar heel vriendelijk en ging meteen bellen. Als excuus kreeg ik een fles schoonmaak middel.
Uiteindelijk zijn meubel en wastafel op dinsdag 24 oktober bezorgd: weer pallet op de stoep met de boodschap "zoek het maar uit".
Klanten service is een woord wat Badkamerwinkel centraal niet begrijpt. Dames in Amsterdam waren vriendelijk en attent.

Badkamerwinkel.nl からの回答
We werden door een vriendin geattendeerd op Badkamerwinkel.nl voor de aanschaf van onze badkamer. We zijn vanuit het midden van het land naar Wateringen gereden met hoge verwachtingen. Deze verwachtingen werden waar gemaakt. We werden op de afgesproken tijd netjes ontvangen met koffie/thee. We werden goed geadviseerd over de vele opties die zij konden aanbieden. Badkamerwinkel.nl heeft een groot assortiment en een ruime showroom is altijd fijn om te zien wat je koopt. De prijzen zijn scherp voor A kwaliteit! Zeker aanrader!

Badkamerwinkel.nl からの回答
Duidelijke website. Goede communicatie van het bestelproces en afwikkeling van de bestelling.

Badkamerwinkel.nl からの回答
Dank jullie voor het product (v33 module) alles netjes en op tijd toegekomen en ook netjes verpakt.grote pluim voor jullie .

Badkamerwinkel.nl からの回答
CV thermostaat besteld en deze is netjes de volgende dag geleverd.

Badkamerwinkel.nl からの回答
Het bestellen op de website ging gemakkelijk en de aangegeven levertijd was juist. De bestelde waste garnituur van Hansgrohe had op de website de volgende omschrijving: "Eenvoudige installatie Deze waste is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een sifon van 114mm. Zo ben je in één keer klaar en hoef je niet meer op zoek naar andere onderdelen."
Die productomschrijving bleek echter niet juist. De sifon zat er helaas niet bij. Die heb dus maar bij een DHZ zaak in de buurt gekocht zodat ik de klus in één keer kon afmaken. De aftersales van Badkamerwinkel heeft me naderhand gebeld en kwam snel met een goede oplossing en heeft aangegeven de fout op de website te zullen herstellen. Al met al prima.

Badkamerwinkel.nl からの回答
Het juiste artikel ontvangen en zoals belooft, de volgende dag in huis. Prima.

Badkamerwinkel.nl からの回答
Quooker singletap gekocht, vrijdag 20 -10 - 2023 geprobeerd te instaleren blijkt de kraan stuk te zijn nu met badkamer winkel contact gehad zijn niet bereid deze direct om te ruilen dit moet via hun leverancier en Quooker. dit duurt natuurlijk veel te lang ik koop een nieuwe kraan en verwacht als deze stuk is dat hij per direct omgeruild wordt.
Waardeloos bedrijf
Cor Schouteten