Mucho cuidado con esta empresa NO compréis. Os mandan muebles diferentes y no os lo devuelven. Ofrecen muebles de otros fabricantes y os entregan muebles que nada tiene que ver MUCHO CUIDADO
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wederom 5 sterren voor de afhandeling. Wij hadden overtollig vocht in onze pas nieuwe badkamerkastje en laden. Kastje en ombouw vocht schade geleden. Oplossing was passend en gericht en kosteloos... ãã£ãšèŠã
Zeer goede service heel vriendelijk en snel geholpen door Sjors en netjes opgelost moest 1 vaste douchewand hebben in verband met bedrijf dat heb gebroken normaal ga niet moet je een hele nieuwe cabi... ãã£ãšèŠã
Snelle levering, zoals vermeld voor 12:00 besteld morgen in huis! Helaas kwam 1 deurtje beschadigd aan, vervolgens boorde we bij het andere deurtje de verkeerde gaatjes door. Beide deurtjes krijgen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Badplaats biedt het beste design sanitair tegen de beste prijs. Gegarandeerd de goedkoopste!
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vlugge en goed begeleide levering!
Uitstekende service.
Er waren wat strubbelingen met de materialen maar dit werd goed opgelost door Bram. Bedankt hiervoor!
Goede service vriendelijk bezorger
Goed verpakt en duidelijke werkbeschrijving
Tijdige levering. Goed verpakt. Hadden twee badkamer kasten gekocht. Zijn goed voor de prijs alleen een beetje wiebelig.
Goed service
De douchewand is goed zwaar glas
De douchewand is goed zwaar glas van 8 mm veiligheidsglas. Het monteren ging perfect na goed bestuderen van de bijlage, het was iets onduidelijk hoe het rubbertje tussen wandsteun en glas moest maar uiteindelijk toch gevonden. Hij staat mooi in de badkamer. Een aanbeveling waard! Werd daarbij ook perfect afgeleverd door een bedrijf die jou belt als ze er bijna zijn en die je zelfs kunt volgen, beter dan PostNL of DHL!
Levering bad
Eerst foute bad geleverd (doos was zwart bad was wit). Gelukkig goed opgelost en binnen 2 dagen de goede geleverd. Top
Het was bij Postnl mis gegaan
Het was bij Postnl mis gegaan. Badplaats heeft dit op een superwijze opgelost. Dit is tenminste nog service. Chapoo!
De kwaliteit van het badmeubel vindenâŠondermaats
De kwaliteit van het badmeubel vinden wij ondermaats.
Het fineer raakt ereg snel los van het spaanplaat (bij het in elkaar zetten van het meubel)
ook de scharnieren van de kastjes zijn van slechte kwaliteit. Stelschroeven werkten o.a. niet.
Wij hebben nieuwe scharnieren moeten kopen bij de bouwmarkt. Geen aanrader helaas.

Badplaats ããã®åç
Mooi
Zeer snelle levering
Mooi hout
Valt iets kleiner uit als gedacht maar ben mega blij.
Mooie douchewand voor een nette prijsâŠ
Mooie douchewand voor een nette prijs en snel geleverd.
Alle producten zijn op tijd geleverd enâŠ
Alle producten zijn op tijd geleverd en waren zeer goed verpakt. De producten werden wel door drie verschillende bedrijven geleverd, dat vond ik minder prettig.
Snelle en netjes geleverd
Informatie over levering was zeer accuraat. Snel en goed geleverd. Mooi product.
Heel vlug geleverd en heel mooi
Heel snel geleverd
Heel snel geleverd! Mooi meubel, eerlijke prijs voor een 'eenvoudig' maar tijdloos en immer mooi meubel.
2e keer dat ik bij hen bestel (3e meubel) en ik zal dat blijven doen indien nodig. :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ