Simpel hjemmeside som er nem atâŠ
Simpel hjemmeside som er nem at navigere i. GlÊder mig til at der kommer nyt merch :)
Danmarks fedeste kampsport butik!
2630, Taastrup , ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fede produkter og gode priser. Alt du skal bruge til trÊning og kamp.
Min vare var ikke på lager, hvilket de kontakter mig med og giver en status på. Det er op til jul, så det er ok. De forklare at de forventer at de kommer i start januar 26. I start januar kontakter de mig proaktivt og forklarer, at varen er forsinket yderligere, men at de holder mig opdateret. Kort tid efter (ugen efter) afsender de varen og skriver til mig, at den nu er afsendt. Ros for at holde mig opdateret på processen, så jeg aldrig selv skulle kontakte dem for at fÞlge op. Det er ikke fuld 5 stjerner, da hjemmesiden kunne vÊre lidt skarpere på at varen, som jeg bestilt var i rest. Det gjorde også at det kun var muligt at bestille et stk. selvom jeg gerne ville have to. Det hjalp de dog med, da vi var i dialog omkring forsinkelsen.
Rigtig god service flink og imÞdekommende kan absolut anbefales
Nem bestilling, gode priser, super service og venlig personale. Anbefalinger herfra.
Jeg har kÞbt et par Twins Special boksehandsker hos BADRSHOP.dk. Jeg oplevede enorm god og professionel kundeservice samt hurtig levering. Ud fra min oplevelse vil jeg klart anbefale andre at handle der.

BADR SHOP ããã®åç

BADR SHOP ããã®åç
KÊmpe sortiment, fik det dagen efter til afhentning
Perfekt god service og hurtig afhentning
Har aldrig fÃ¥et sÃ¥ fin en sevice fÞrðkunne man gi 10 havde havde jeg gjort detðjeg havde kludret i det og skulle hente pakken i TÃ¥strup lidt langt nÃ¥r man bor i FrederiksvÊrk, skev til shoppen og de var bare sÞde og hjÊlpsomme, de ordnede det sÃ¥ jeg kunne hente den i nÊrmeste nÊrboks uden beregning og pakken kom lynhurtigt. Badr shop fÃ¥r min varmeste anbefaling
Jeg kÞbte et par Hayabusa T3 boksehandsker hos Badr Fightclub, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Kvaliteten er helt i top, og handskenes pasform og stÞtte overgår mine forventninger. De fÞles både sikre og komfortable, selv under hårde trÊningspas. Servicen hos Badr Fightclub var også super professionel og hjÊlpsom. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg er meget glad for mit kÞb
Jeg kÞbte et par Rival boksehandsker, og hele oplevelsen var ekstraordinÊr god. Hurtig levering, god kommunikation og varen var som forventet. Man kan mÊrke, at der bliver lagt vÊgt på forbrugeroplevelse. Kan klar anbefales!
Jeg vil klart anbefale at handle hos badrshop.dk bestilte selv et bundle med benskinner og handsker. Benskinnen passede ikke da jeg prÞvede den, men så gik der ikke mere end en dag fÞr jeg fik et nyt par. God og Hurtig service og fede ting de har derinde
Jeg kan varmt anbefale at handle hos BadrShop. Det var nemt at bestille og kunne afhente varen dagen efter.
AZLAN FIGHT GEARS MMA- og boksehandsker kan jeg varmt anbefale.
Syntes det er nogen fede vare de sÊlger jeg kÞbte selv nogen Leone shock boksehandsker for en rigtig god pris og de skuffede ikke super fed handske til en lÊkker pris en klar anbefaling hvis du har brug for udstyr til kampsport