䌁業情報

4. スポヌツ栄逊食品店
  5. スポヌツりェア店

Sportgymbutikken に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Sportgymbutiken blev grundlagt i år 2000 i Tidaholm, Sverige som en ren webshop med egen import af kosttilskud fra det tyske mÊrke Inkospor. Kort efter blev sortimentet udvidet med hjemmetrÊningsudstyr og trÊningstÞj.

I 2003 åbnede vi vores fÞrste fysiske fitnessbutik i Tidaholm. Butikken voksede hurtigt, og vi besluttede at flytte til Skövde, hvor attraktive erhvervslokaler og en stÞrre kundebase gjorde det til et naturligt valg. I dag har vi etableret os som en anerkendt trÊningsbutik med alt til trÊning og fitness og er nu på vores fjerde butiksplacering i Skövde.

En webshop i konstant udvikling

Vores webshop er nu på sin tredje platform og udvikles lÞbende for at gÞre det nemmere for dig som kunde at finde og vÊlge det helt rigtige produkt. Vi arbejder målrettet på at give dig en prÊcis og inspirerende produktprÊsentation.

Import og egne mÊrker

I dag importerer vi stÞrstedelen af vores produkter fra Kina, men vi samarbejder også med leverandÞrer i Pakistan, Spanien, USA, Danmark, Finland og Norge.
Vi er stolte af vores egne mÊrker:

• JTC Power
  • JTC Sport
  • JTC Fitness
  • JTC Combat

Disse mÊrker udvikles lÞbende for at sikre hÞj kvalitet og funktionalitet til vores kunder.

Til private, virksomheder og fitnesscentre

Sportgymbutiken tilbyder i dag et bredt og konstant voksende sortiment af trÊningsprodukter til:

• Private hjemmetrÊningsentusiaster
  • Virksomheder
  • Foreninger og myndigheder
  • Fitnesscentre og motionsfaciliteter

Nu også i Danmark!

Vi har i mange år haft glÊde af danske kunder i vores svenske webshop. I 2025 tager vi skridtet fuldt ud med en webshop, der er optimeret til vores danske venner.

Vi håber, du finder lige prÊcis det, du leder efter, og Þnsker dig al held og lykke med din trÊning!

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Jeg kan kun give 1 stjerne

Jeg kan kun give 1 stjerne
Da jeg har afgivet en ordre og fået hÊvet penge men så ikke hÞrt noget det er 9 dage siden nu og der står hurtigt levering. Jeg har prÞvet at logge ind men der står der at jeg ikke har en ordre. Så måske har jeg mindst 2400 kr
Og det kan ikke give gode anmeldelser

2026幎7月19日

Hej Karen
Produktet, du har kÞbt, har en lÊngere leveringstid. (Leveringstid:
7-28 hverdage) https://www.sportgymbutikken.dk/dk/artiklar/vibrationsplade-cardio-fit-v20-tunturi.html

Din ordre blev modtaget på den planlagte dato, da du afgav ordren, til: 2026-08-05

Hvis du ikke ser din ordre, når du er logget ind, har du sandsynligvis oprettet en ekstra konto.
Se spÞrgsmål 1 under FAQ og kontakt os på kundeservice, hvis du ikke ser din ordre.

PS.
Dine penge er hos Klarna, indtil vi leverer ordren.

Venlig hilsen
Thomas Andersson

Har bestilt myplate 7

Har bestilt myplate 7, for over 1 måned siden, jeg har hverken hÞrt fra dem eller lign.Pengene er hÊvet, og man kan ikke få fat på deres kundeservice.

2026幎6月8日

Hej Nino!

Vi beklager, at vi missede dit opkald.

Jeg kan se, at du bestilte en vibrationsplade den 15/5. Den 18/5 bestilte vi dit produkt til vores lager, men det er desvÊrre ikke dukket op endnu. Vi beklager dette virkelig - noget må vÊre gået galt under transporten til os. Vi vil sÞrge for at undersÞge sagen nÊrmere og vende tilbage til dig via e-mail.

// Sportgymbutikken

5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig oplevelse

Super elendig butik. KÞb ikke herfra.
Jeg bestilte et par cykelpedaler fra Abilica og fik tilsendt et par kinesiske elendige pedaler som er defekte og bukkede.
Butikken hÊvder at de har solgt masser af disse uden nogle problemer og antyder at det må vÊre mig der er galt på den. De sidste par uger har de syltet min anmodning om en retur fragt. Jeg vil hverken have pedalerne eller betale for at returnere.
Hold Jer fra at handle her..

18.05.2026
Hej sportsgymbutikken,
Det er jo netop en reklamation. Jeg har godtgjort for fejl ved varen med beskrivelse samt billeder sendt til jer. Det er så typisk med sådan nogle hustlerbutikker som Jer, at I kan finde ud af at svare på trustpilot, men der er komplet tavshed på mailen...
Send mig så en returlabel, hvis I mener noget med det. Eller må jeg betragte pengene tabt og konkludere at I er nogle snydepelse.

14.06.2026
Det lykkedes sÞrme til sidst at få returlabel samt belÞbet returneret - Så der er åbenbart mennesker hos Sportsgymbutikken. Havde jeg nÊsten ikke forestillet mig, men tak for det.
Og tak for trustpilot..

2026幎4月27日

Hej Anders!

Da der ikke er noget galt med jeres produkt, henviste vi jer til at benytte jeres fortrydelsesret og returnere produktet, hvis I ikke er tilfredse med det. Ved fortrydelsesordrer skal kunden selv betale returfragten.

Ved godkendte garantibegÊringer eller reklamationer betaler vi for returfragten.

UseriÞs butik

UseriÞs butik. HÊver penge fÞr varen sendes og man kan ikke stole på de leveringstider de angiver på hjemmesiden.

2026幎3月26日

Sportgymbutikken からの回答

Vi beklager, at leveringstiden har vÊret lÊngere end den forventede tid, der er angivet på vores hjemmeside.

Med hensyn til debitering af belÞbet for din ordre, er det nemmest at tjekke direkte med Klarna/Kustom. Vi modtager ikke betaling, fÞr vi har afsendt din ordre.

// Sportgymbutikken

Modtog en defekt romaskine

Modtog en defekt romaskine, og manualen var på polsk eller engelsk, meget mangelfuld. Har ind til videre haft kontakt med jer flere gange men problemet er fortsat ikke lÞst. FÞrst forsÞger i at få mig til selv at reparere den og da jeres forklaring på hvad jeg skal gÞre stadig ikke lÞser problemet, siger i at i vil tage kontakt til en ekstern reparatÞr, jeg afventer fortsat at blive kontaktet OG få en romaskine der rent faktisk kan ro

2026幎3月9日

Hej Gitte!

Du indberettede din klage den 11/3, og den 13/3 bookede vi en lokal tekniker til at lÞse problemet med bÊltet, der endte ved siden af ​​remskiven pÃ¥ din romaskine. Hvis teknikeren ikke har kontaktet dig endnu, beklager vi det virkelig, vi vil stÞde pÃ¥ dem igen!

Med venlig hilsen/ Sportgymbutikken

5぀星のうち5の評䟡

Fast delivery

Fast delivery, and the dumbbells live up to expectations

2025幎6月25日

Hello Ole
Thank you for your nice review, nice that we could help you with what you needed.

Good luck with your training.
// Thomas, Sportgymbutikken

5぀星のうち5の評䟡

det var nemt hurtigt

det var nemt hurtigt, og alt var tiptop

Tak
Lonny

2025幎6月24日

Hej Lonny
Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at du var tilfreds, held og lykke med din trÊning!
// Thomas, Sportgymbutikken

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス