レビュアーのコメントを見てみましょう
Et godt produkt og gode og pålitelige selgere: De var både raske og konkrete i sin salgsoppfølging, de lovet det de holdt og husket hva de hadde lovet. Svært fornøyd med både produktet, gjennomføring... もっと見る
God service og kjappe tilbakemeldinger…
God service og kjappe tilbakemeldinger på spørsmål. Litt lang leveringstid.
Veldig fornøyd med kjøp av ovn pakke…
Veldig fornøyd med kjøp av ovn pakke til badstue. Fikk rask og god hjelp på både telefon og mail. Trygg handel og gode priser👍🏼🤩
God opplevelse med Badstugutta
God opplevelse med Badstugutta fra start til slutt. Rask respons på spørsmål og leveranse, med god oppfølging og bra kvalitet på materiellet til badstuen. Veldig fornøyd.
Jeg hadde en veldig god kjøpsopplevelse…
Jeg hadde en veldig god kjøpsopplevelse med Badstugutta. Det uforpliktende møtet i forkant skapte både tillit og trygghet i prosessen. Anbefales på det sterkeste til alle som vurderer badstu.
Beste badstua!
Strålende service og veldig god kvalitet på produktene!
Jeg kan varmt anbefale Badstugutta:)
Et godt produkt og gode og pålitelige…
Et godt produkt og gode og pålitelige selgere:
De var både raske og konkrete i sin salgsoppfølging, de lovet det de holdt og husket hva de hadde lovet. Svært fornøyd med både produktet, gjennomføringen av salget og leveringen av badstua.
Meget fornøyd - Anbefales!
Badstugutta leverer utmerket service fra første kontakt og gjennom hele prosessen fra planlegging til kjøp. Jeg vurderte flere ulike løsninger og endte opp med å kjøpe en HUUM HIVE FLOW vedfyrt badstueovn med tilbehør, og er meget fornøyd! Anbefales!
Ærlig og pålitelig service
Ærlig og pålitelig service. Rask respons på mail el tlf. Akkurat det jeg var ute etter når man ønsker gode råd fra pålitelig og seriøs aktør i valg av badstueovn og til helt.
Anbefaler Badstugutta på det varmeste
Anbefaler Badstugutta på det varmeste. Svært fornøyd med både prosessen fram til bestilling, kommunikasjon rundt priser og alternativer, levering, og ikke minst selve produktet, som er av høyeste standard, både på design og funksjonalitet. Vi bor innerst i en stikkevei med vanskelig fremkommelighet, men Badstugutta fikset mobil tårnkran og fikk heiset vår Dice pocket inn fra veien 40 meter fra tomta.
Fantastisk produktkunnskap og svært bra…
Fantastisk produktkunnskap og svært bra kundeoppfølging.
Veldig god service og oppfølging
Veldig god service og oppfølging fra første kontakt. Fikk gode råd på lufting, ovn og valg av materialer. Gode priser og hyggelige folk. Veldig fornøyd med ovn, materialer, ekstrautsyr og levering/oppfølging. Anbefales!
Fantastisk badstueopplevelse
Veldig fornøyd med både levering og ferdig produkt. Bestilte «primo corner» badstue i byggesett, pluss kaldkulp. Har fått god oppfølging underveis, både under bestilling og montering, og nyter nå gode stunder i egen badstue i hagen.
Super service og kjøp med godlukt til…
Super service og kjøp med godlukt til vannet, raskt og enkelt å montere👍
Trygg handel med god hjelp og oppfølging
Visste fint lite om badstue, men fikk veldig god hjelp og tips av badstugutta. Alt fra optimal lufting til hvordan montere ovnen. Det som imponerte meg mest var at all denne hjelpen og oppfølgingen fikk jeg før jeg i det hele tatt hadde bestilt noe.
Nå gleder vi oss bare å ta badstua i bruk.
Veldig bra service
Veldig bra service. Vi har fått levert Kuben -3 meter på vår hytte i Nord-Norge. God kommunikasjon under prosessen og vi er veldig fornøyd med resultatet. Kan anbefale dette firmaet.
I september kjøpte vi en badstutønne…
I september kjøpte vi en badstutønne hos Badstugutta. Vi må anbefale dem på det sterkeste! Mattis var veldig profesjonell og hjelpsom under prosessen. Han var tilgjengelig 24/7. Transport til hytte som avtalt i tide. Vi hadde en liten produksjonsfeil som Badstugutta har fikset på den beste måten. Flere av eldre selgere kan lære av unge Badstugutta. Jeg ønsker meg selv å handle bare hos denne typen profesjonelle folk.
Vi er kjempe fornøyde med badstuen vår. Som snekker kan jeg skrive at kvaliteten på produktet er topp!
Hvis du tenker om å velge den beste badstuen og profesjonell service, er du på riktig adresse!!!
Bravo gutta👌
Bestilte asp/osp panel og trevirke for…
Bestilte asp/osp panel og trevirke for seter til badstuen min. Og en Narvi badstueovn. Fikk alt levert som avtal, til en bra pris. Fikk også god hjelp/veiledning på chat og på sms fra en av selgerene(Mattis)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。