レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Veldig kjekk badstue. Kjapp leveranse. Lite minus for at leveransen ikke innehar avlossing av lastebilen den blir levert med, og en pakke på 700kg krever sitt kjøyretøy for avlossing. Enkel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

God og rask svaring på alle sporsmål og overalt god service. Sauna manual/instrukter kunne vært mer detaljert for oss som kan ikke så mye(bestilt flatpakke sauna til 4pers). Eller har en onkslig vid... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Hei. Regn hatt er for liten så det kommer vann i ovnen når det blåser og regner. Utforming av skorstein er feil. De skulle væert tredd utenpå hverandre i stedet for inn i hver andre. Slik dette er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Litt overrasket når jeg ved bestilling oppdaget at det var 8 ukers bestillingstid, men det ble levert som lovet. Monteringen var smooth, og med en god arbeidslampe ble bygget reist og takpapp og dør k... もっと見る

企業情報

1. 庭の建物・東屋提供業者
  2. 風呂桶店
  3. サウナ専門店
  4. スパ ガーデン

当該企業による記述

Norskbadstue - i ett med naturen! Badestamper, badstutønner og vedfyrte boblebad av høy kvalitet.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bra kvalitet

Vi valgte å kjøpe badstu tilbehør her, da vi ønsket noe mer stilig enn det vanlige. Bra kvalitet, gode priser og rask levering. Vi er veldig fornøyde

2025年12月5日

Veldig fin service

Veldig fin service.
Badstuen var mye bedre en jeg hadde turt og håpe på. Utrolig flott på alle måter.
Rett og slett lekker.
Nå gjenstår og se om den leverer over tid.

2025年11月15日

God informasjon

God informasjon
Eg fekk rask tilbakemelding på dei spørsmåla eg hadde. Badstua vart levert og nå gjenstår berre å bygge den.....

2025年8月13日
5つ星のうち5の評価

Har bestilt noen produkter og en av dem var Satu

Har bestilt noen produkter, når jeg fikk pakken var lukket til Satu boksen ikke helt tett, noe som gjør at jeg mistet over halvparten av produktet. Ringt å snakket med kundeservice og forklart situasjonen, noen timer senere var daglig leder på døra å levert ny Satu boks🤩 helt utrolig service.

2025年8月13日

Icon badstu og kaldjulp

Veldig fornøyd med badstu og kaldkulp. Bestilte byggesett som var veldig enkelt å sette opp. Var litt lenge leveringtid
men det er kanskje pga høysesongen. Venter fortsatt på elektrikeren til å tilkoble ovnen. Men alt ser veldig fint ut. Bestilte Icon badstue og Icon kaldkulp. Kundeservicen svarer raskt!

2025年6月27日
自発的なレビュー

Pålitelig

Pålitelig. Kom til avtalt tid. Byggesett, Alt ser ut til å være i orden. Grunnen til at ikke 5 stjerner er at fikk purring på å gi tilbakemelding nesten før mottat levering. Har ikke rukket å satt opp badstue ennå, men treverk, glassdør og alle elementer ser ut til å være i meget god kvalitet.

2025年6月30日

God kundeoppfølging

Veldig god kundeoppfølging. Hele tiden raske tilbakemeldinger ved spørsmål. Det negative er leveringstiden og utsettelse på levering, men fikk hele tiden informasjon om endringen både på levering og transport.

2025年6月29日
5つ星のうち1の評価

Eg har ikke fått noe badestamp.

Eg har ikke fått noe badestamp.
Den er ikke levert.

2025年5月28日

Hei Roy,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du har opplevd forsinkelse med leveringen. Vi anbefaler alltid at kunder tar direkte kontakt med oss dersom det skulle oppstå spørsmål eller problemer – da kan vi hjelpe raskt og effektivt.

Badestampen ble produsert i Estland og skulle etter planen kjøres direkte til terminalen i Norge. Dessverre ble den hentet av transportselskapet senere enn avtalt, noe som førte til forsinkelsen. Ifølge fraktinformasjonen er badestampen nå tilgjengelig for henting på terminalen.

Vi håper du blir fornøyd med badestampen når du mottar og får tatt den i bruk. Vi setter også stor pris på om du vil oppdatere anmeldelsen din på Trustpilot etter at du har fått testet produktet.

Ta gjerne kontakt med oss direkte hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med!

5つ星のうち1の評価

Lange Lieferzeit

Lange Lieferzeit. Beschädigte Ware.

2025年4月22日

Hei Andreas,

Takk for tilbakemeldingen.

Dette kom overraskende på oss, da vi ikke har mottatt noen henvendelse fra deg verken på e-post eller telefon. Vi skulle gjerne sett at du tok kontakt med oss direkte før du la igjen en negativ vurdering på Trustpilot, slik at vi kunne fått mulighet til å rette opp i situasjonen.

Du nevner at varene var skadet ved mottak. Vi vil gjerne minne om at du selvfølgelig har rett til å reklamere, men uten å ha hørt fra deg tidligere, har vi dessverre ikke hatt anledning til å hjelpe.

Vi ønsker fortsatt å løse dette på best mulig måte – vennligst send oss en e-post og forklar hva som har skjedd, så skal vi se nærmere på saken og hjelpe deg videre.

Service

Service, levering og pris 👍

2025年4月22日

Hei!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊
Godt å høre at du er fornøyd med både service, levering og pris – det setter vi stor pris på!

Enkelt og greit

Enkelt og greit. Bra produkt

2025年4月15日

Hei Finn Arne,

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Godt å høre at du er fornøyd – det setter vi pris på.

5つ星のうち5の評価

Seriøs leverandør, produkt ihht. forventning +++

Produktet ble levert innen oppgitt leveringstid, kvaliteten på produktet var faktisk over forventning, oppvarmingstiden mindre enn oppgitt, også det positivt, ble levert som 400V, ble omkoblet til 230V uten problem..
Kan trygt anbefales...

2025年3月11日

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen – det setter vi stor pris på!

Det gleder oss å høre at både levering, kvalitet og funksjonalitet har levd opp til – og til og med overgått – forventningene dine.

Takk for at du anbefaler oss videre – det betyr mye for oss!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。