Veldig kjekk badstue. Kjapp leveranse. Lite minus for at leveransen ikke innehar avlossing av lastebilen den blir levert med, og en pakke på 700kg krever sitt kjøyretøy for avlossing. Enkel... もっと見る
企業が回答しました
God og rask svaring på alle sporsmål og overalt god service. Sauna manual/instrukter kunne vært mer detaljert for oss som kan ikke så mye(bestilt flatpakke sauna til 4pers). Eller har en onkslig vid... もっと見る
Hei. Regn hatt er for liten så det kommer vann i ovnen når det blåser og regner. Utforming av skorstein er feil. De skulle væert tredd utenpå hverandre i stedet for inn i hver andre. Slik dette er... もっと見る
企業が回答しました
Litt overrasket når jeg ved bestilling oppdaget at det var 8 ukers bestillingstid, men det ble levert som lovet. Monteringen var smooth, og med en god arbeidslampe ble bygget reist og takpapp og dør k... もっと見る
企業が回答しました
Norskbadstue - i ett med naturen! Badestamper, badstutønner og vedfyrte boblebad av høy kvalitet.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi valgte å kjøpe badstu tilbehør her, da vi ønsket noe mer stilig enn det vanlige. Bra kvalitet, gode priser og rask levering. Vi er veldig fornøyde
Veldig fin service.
Badstuen var mye bedre en jeg hadde turt og håpe på. Utrolig flott på alle måter.
Rett og slett lekker.
Nå gjenstår og se om den leverer over tid.
God informasjon
Eg fekk rask tilbakemelding på dei spørsmåla eg hadde. Badstua vart levert og nå gjenstår berre å bygge den.....
Imøtekommende og hyggelig. Rask tilbakemelding når man tar kontakt.
Har bestilt noen produkter, når jeg fikk pakken var lukket til Satu boksen ikke helt tett, noe som gjør at jeg mistet over halvparten av produktet. Ringt å snakket med kundeservice og forklart situasjonen, noen timer senere var daglig leder på døra å levert ny Satu boks🤩 helt utrolig service.
Vi hadde god dialog
Fikk svar veldig fort på spørsmål
Leverte etter avtale
Trygg og sikker betalingsløsning
Kjempefornøyd med badstuen 😊
Super support og sjapp response.
Modtok badstue-samlesett i fantastisk proff innpakning. Gleder mig til at sette igang med at bygge den.
Veldig fornøyd med badstu og kaldkulp. Bestilte byggesett som var veldig enkelt å sette opp. Var litt lenge leveringtid
men det er kanskje pga høysesongen. Venter fortsatt på elektrikeren til å tilkoble ovnen. Men alt ser veldig fint ut. Bestilte Icon badstue og Icon kaldkulp. Kundeservicen svarer raskt!
Pålitelig. Kom til avtalt tid. Byggesett, Alt ser ut til å være i orden. Grunnen til at ikke 5 stjerner er at fikk purring på å gi tilbakemelding nesten før mottat levering. Har ikke rukket å satt opp badstue ennå, men treverk, glassdør og alle elementer ser ut til å være i meget god kvalitet.
Veldig god kundeoppfølging. Hele tiden raske tilbakemeldinger ved spørsmål. Det negative er leveringstiden og utsettelse på levering, men fikk hele tiden informasjon om endringen både på levering og transport.
Jeg bestilte badstue, den vle levert litt tidligere enn planlagt, men det gjorde ikke noe da vi var tilstede likevel. Pakken var godt pakket, materialene av god kvalitet og bygningstegningene stemte.

Norskbadstue AS からの回答
Produktet ble levert innen oppgitt leveringstid, kvaliteten på produktet var faktisk over forventning, oppvarmingstiden mindre enn oppgitt, også det positivt, ble levert som 400V, ble omkoblet til 230V uten problem..
Kan trygt anbefales...

Norskbadstue AS からの回答