レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We rented the Osprey Child Carrier for our trip to Sweden. The carrier was delivered pefectly on time, a few days before we left. The carrier was in great condition and clean. We used it a lot during... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben enorm tevreden van de service en de vlotte communicatie. Ze hebben speciaal nog een extra zak aangekocht en die de dag zelf nog verstuurd. Hierdoor zijn we zorgeloos op vakantie kunnen gaan. Be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heb een Evoc Road Bike Bag Pro gehuurd voor het meenemen van mijn gravelbike naar Schotland. Kreeg de koffer zelfs een paar dagen eerder dan besteld. Keurig instructies voor het in elkaar zetten van d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Garantie is ook echt garantie. Onanks dat ik redelijk last minute een bestelling deed heb ik de bestelling op tijd gekregen. Bij terugkomst van vakantie nog kosteloos een weekendje gekregen om rustig... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 50ä»¶

レビュヌを曞く

Perfect experience!

Perfect experience renting a kite boardbag with Bagbuddy. The boardbag was high-quality, and the correspondence with Jim and Joost in advance was absolutely great. They were very involved and flexible, and gave perfect advice. Would most definitely recommend!

2025幎1月6日
5぀星のうち5の評䟡

Top service en goede kwaliteit spullen

Wij hebben een draag rugzak voor onze zoon gehuurd. Het huren ging erg makkelijk en we kregen de tas ruim op tijd voor onze vakantie. De tas zelf was echt top, op alle manieren verstelbaar en ook nog comfortabel. Daarnaast was de tas óf nieuw óf super schoon.
Het terugsturen ging ook gemakkelijk met de bijgeleverde doos. Volgende keer weer op deze manier!

2024幎12月27日

Top Services gehad

Top Services gehad, last minute (Dag voor kerst) belsoten om nog een draagtas voor peuter te regelen. Werd na de bestelling direct gebeld dat PostNL de levering niet kon garanderen. Afspraak kunnen maken om hem op te halen omdat ik in de buurt woonde. Zeer fijne service! En makkelijke retour zending methode.

2025幎1月5日

Hele fijne ervaring met Bagbuddy

Hele fijne ervaring met Bagbuddy! Zowel de verzending, de producten als de service zijn heel goed. Nadat er een klein probleempje met het retourlabel was snel en fijn geholpen via de mail, wat erg prettig was. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan!

2024幎12月7日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service. Board bag werd vroeg van te voren gestuurd. Inclusief retour sticker en algemene uitleg. Fantastische Board bag waar alles in één keer in paste. Ook het handgeschreven kaartje is sympathiek.

2024幎11月21日

Top!

Topconcept, topmateriaal en topservice! De fietskoffer werd 2 dagen vroeger dan afgesproken geleverd en op vragen werd heel snel geantwoord. Zeker voor herhaling vatbaar.

2024幎11月15日

Super goed geregeld

Hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf, ik zou hen zeker aanbevelen bij anderen! Hieronder wat punten wat top was:
- Gehuurde bedbox voor zeer realistische prijs
- Product was netjes en mooi verpakt
- Persoonlijke touch met een briefje en een chocolaatje
- Duidelijke instructies
- Bereid om mee te denken in de afwikkeling, heel vriendelijk en meelevend
- Goed in contact

2024幎10月24日

Wederom top service

Wederom top service! PostNL was weer eens aan het falen, maar er werd direct een oplossing gezocht. Zo konden we alsnog op reis met een koffer dankzij de persoonlijke service!

2024幎10月16日

Aanrader!

Duidelijke website en communicatie, goed verpakt en keurig op tijd geleverd met duidelijke instructies. Ze doen wat ze zeggen.

2024幎10月5日
5぀星のうち5の評䟡

Flexibel bedrijf en goede servive

De boardbag kwam wat eerder aan dan ik m gereserveerd had. Tijdens het passen van mn boards, bleek dat er een te breed was waardoor er geen twee boards in de double boardbag pasten.

Na een appje is dit direct opgepakt en kon ik tegen een bijbetaling een 4x board bag huren. Die vervolgens persoonlijk is afgeleverd. Thanks!

2024幎10月8日
5぀星のうち5の評䟡

Top service en komt de afspraken na

Aangezien wij na 15 jaar niet op vakantie te zijn geweest een koffer nodig hadden leek mij dit een mooie oplossing. Koffer werd mooi op tijd geleverd en zag er helemaal top uit.
Na de vakantie schoonmaken terug in de doos en terug sturen met de meegeleverde verzend label.
Was in het begin wel een beetje bang dat hij niet op tijd zou komen omdat ik hem voor de maandag besteld had en op maandag geen bezorging zijn, nou het was geen probleem aangezien ze hem al vrijdag kwamen bezorgen.
Top service, zou het volgende keer weer zo doen voor de grote koffer.

2024幎9月19日

Top service!

Super snel en aardig geholpen. Onze backpacks hebben we ruim op tijd ontvangen. Heel goede kwaliteit en als nieuw. Veel plezier van gehad bij onze reis door Suriname. Retourneren was ook heel eenvoudig en bij de prijs in. Niets dan lof voor dit bedrijf.

2024幎8月23日
5぀星のうち5の評䟡

Wat een top service en top product

Wat een top service en top product. We kregen een vrijwel splinternieuwe baby carrier ruim op tijd toe gestuurd met een doos en label waardoor het super gemakkelijk is om het weer terug te sturen.

Op deze manier de carrier gebruiken is de ideale manier om het uit te proberen voor een zachte prijs.

2024幎8月19日

Bagbuddy EVOC Pro tas voor fietstransport

Bagbuddy biedt de EVOC Pro tas aan voor het vervoer van racefietsen of gravel bikes. Geweldige tas: mijn Canyon Grail 2 is er zonder enig probleem van en naar. Sri Lanka gevlogen. En in Sri Lanka is de fiets ook met regelmaat in deze tas vervoerd (uitpakken en inpakken is, als je het eenmaal een keer hebt gedaan, een eitje). De tas werd keurig op tijd bezorgd. Klein missertje: er ontbrak een strip die de tas stevigheid geeft (de tas wordt opgevouwen geleverd, je moet dan vier strips en vier buizen in daarvoor bestemde compartimenten stoppen om de tas stevigheid te geven en kwetsbare fietsonderdelen te beschermen). Maar wat een service: de strip werd de volgende ochtend persoonlijk afgeleverd! Absoluut geweldig en zeer gewaardeerd (want de reis stond voor de deur). Bagbuddy en de EVOC Pro: absolute aanrader!!!

2024幎8月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス