Jeg bestilte bakervarer pÃ¥ vei fra Hirtshal til ferie i Tyskland. NÃ¥r vi var i Ribe noen timer senere, var alle varene klar til avhening, kun fÃ¥ timer etter at de ble bestilt. Jeg ble forÞvrig f... ãã£ãšèŠã
Stor ros til bagekurset. Bent beriger med opskrifter og video, og varer man ikke bare lige kan kÞbe i enhver butik/supermarked, har han på lager. Samtidig levere han varerne lynhurtigt.
Det er rigtige gode råvarer og bagevÊrktÞjer er også rigtige gode. Videoerne fra bagekursus er rigtige gode, da de er beskrevet og vist af en dygtig bager. De bedste anbefalinger fra Anna Marie
Hurtig levering ⊠besked hvis der er lÊngere levering pga ferie Fantastiske videoer som opfyldning fra de to bage kurser jeg har deltaget i ð¥šð¥ðð¥
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her finder du gratis instruktionsvideoer og opskrifter samt webshop med bageprodukter og -udstyr. bagekurset.dk. Så kan du lÊre det!
Industrivej 50, 6760, Ribe, ãã³ããŒã¯
- bent@bagekurset.dk
- bagekurset.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Stor ros til bagekurset
Godt arbejde.
Det er sÃ¥dan at nÃ¥r jeg har bestilt noget sÃ¥ gÃ¥r der 2 dage sÃ¥ er tingene freme, og der er aldrig sket fejl, sÃ¥ jeg kan kun vÊre tilfreds ðððð
Man fÃ¥r det man bestiller og hurtigâŠ
Man får det man bestiller og hurtig levering
Fedt
Mange gode ting til bagning, masser af fede opskrifter, og så kommer tingene hurtigt.
Let at bestille og afhente varerne
Let at bestille og afhente varerne, som understÞtter de opskrifter som er let tilgÊngelige på hjemmesiden for Bagekursus.dk
Hurtig og sikker levering af varer.
Hurtig og nem levering.
Meget tilfreds!
Startede med at handle hos Bent for lang tid siden. Har måtte skruge ned for brÞd/kage produktion da vÊgten skal ned. Når jeg en sjÊle gang forsÞger mig som bager og mangle lidt råvarer åbner jeg weben. Jeg er meget tilfreds med alt.
Gode produkter
Gode produkter. Hurtig levering. Fine videoer til de gode opskrifter.
Hurtig levering og gode produkter.
Hurtig levering, gode produkter og en god hjemmeside. Mine anbefalinger herfra. ððð»
Jeg bestilte bakervarer pÃ¥ vei fraâŠ
Jeg bestilte bakervarer på vei fra Hirtshal til ferie i Tyskland. Når vi var i Ribe noen timer senere,
var alle varene klar til avhening, kun få timer etter at de ble bestilt.
Jeg ble forÞvrig fÞrst kjent med Bagekurset via YouTube filmene. Jeg har fått mye bakeinspirasjon fra å se på Bent sine filmer. Forsett med de flotte undervisningsfilmene. Det er gull for oss som ser på dem.
Jeg bestiller gjerne fra Bagekurset igjen.
mvh Tom fra Norge
Leverer hurtigt og det rigtige ð
Altid hurtig og god levering
Altid hurtig og god levering, Bents opskrifter giver super resultater
altid hurtigt levering og gode produkter
Hurtig service og varer til god pris
Varerne ser rigtig godt ud og glÊderâŠ
Varerne ser rigtig godt ud og glÊder mig til at tage dem i brug