Jeg bestilte bakervarer pÃ¥ vei fra Hirtshal til ferie i Tyskland. NÃ¥r vi var i Ribe noen timer senere, var alle varene klar til avhening, kun fÃ¥ timer etter at de ble bestilt. Jeg ble forÞvrig f... ãã£ãšèŠã
Stor ros til bagekurset. Bent beriger med opskrifter og video, og varer man ikke bare lige kan kÞbe i enhver butik/supermarked, har han på lager. Samtidig levere han varerne lynhurtigt.
Det er rigtige gode råvarer og bagevÊrktÞjer er også rigtige gode. Videoerne fra bagekursus er rigtige gode, da de er beskrevet og vist af en dygtig bager. De bedste anbefalinger fra Anna Marie
Hurtig levering ⊠besked hvis der er lÊngere levering pga ferie Fantastiske videoer som opfyldning fra de to bage kurser jeg har deltaget i ð¥šð¥ðð¥
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her finder du gratis instruktionsvideoer og opskrifter samt webshop med bageprodukter og -udstyr. bagekurset.dk. Så kan du lÊre det!
Industrivej 50, 6760, Ribe, ãã³ããŒã¯
- bent@bagekurset.dk
- bagekurset.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Godt sted at handle
Produkterne er prÊcis som lovet.
Hurtig levering.
Godt sted at handle. Og super gode opskrifter.
Hurtig levering
Hurtig forsendelse og fine produkter.
Jeg har 2 gange forsÞgt at fÃ¥ et rÃ¥d omâŠ
Jeg har 2 gange forsÞgt at få et råd om bagning, men man gider ikke svare på mine spÞrgsmål.
Jeg har flere gange kÞbt varer gennem deres hjemmeside, det er ok, varerne kommer meget hurtigt, men spÞrgsmål om bagning er man ikke interesseret i at besvare.
Mvh Henrik Jeppesen
Tingene fungerer
Hurtig bestilling og hurtig levering ogâŠ
Hurtig bestilling og hurtig levering og jeg er super tilfreds med mit kÞb. Det er ikke sidste gang jeg handler der
Super hurtigt levering
Hurtig ekspedition og super godeâŠ
Hurtig ekspedition og super gode produkter. Og må da også lige slå et slag for en super fin youtubekanal og adgang til opskrifter tilgÊngeligt på hjemmesiden.
Alt som det skal vÊre
Godt produkt og hurtig levering.
Det man bestiller kommer hurtigt
Det man bestiller kommer med det samme tomlen op det bliver ikke bedre
Hurtig levering ðBager Bent gÞr detâŠ
Hurtig levering ðBager Bent gÞr det muligt at imponerer med sit bagvÊrk. Hans vejledning og opskrifter er verdensklasse ð