レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik krijg wekelijks uitstekende begeleiding bij leerbedrijf bakboord en verpleging. Behalen van certificaten voor je handelingen kan ik hier ten zeerste aanbevelen. Je leert namelijk alle ins en outs... もっと見る
Danielle is mijn docent voor de vig opleiding ze zorgt altijd voor hele creatieve lessen en dat er iets bij zit voor iedereen. ze maakt de stof goed leerzaam en is ook leuk om een grapje mee te maken.... もっと見る
Ben je van plan om een verkorte opleiding in de zorg te willen volgen? Dan ben je hier echt aan het juiste adres! Jaren van ervaring bij het team, de betrokkenheid en up to date kennis is overduide... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bakboord Zorg & Verpleging is een verpleegkundig praktijk opgericht door Danielle Bakboord en gevestigd in Almere. De diensten worden landelijk geleverd door o.a. een professioneel team. Ik lever: Thuiszorg verpleging; (Ambulant)verpleegkundige zorg (ook voor de HAP); Begeleiding en examinering zorgopleidingen MBO en HBO; Hybride docent; Kwaliteitsmanagement; Verpleegkundig advies; Skills trainingen in eigen Skillslab; Onafhankelijk vertrouwenspersoon; Aandacht functionaris bij de Meldcode huiselijk geweld en kinder/oudermishandeling; Preventiefunctionaris bij gezond en veilig werken in de gezondheidszorg. Daarnaast stel ik indicaties op binnen de Zvw en lever ik gecontracteerde RMA en RMO zorg (medische zorg aan asielzoekers en medische zorg aan Oekraïense vluchtelingen).
連絡先
Edvard Munchweg 10, 1328 MA, Almere, オランダ
- 0368443411
- info@bakboordzv.nl
- bakboordzv.nl
Het was en leuke ervaring heb veel…
Het was en leuke ervaring heb veel geleerd en het is leuk plek
Ik ben ontzettend tevreden over mijn…
Ik ben ontzettend tevreden over mijn docent. Ze staat altijd voor ons klaar en biedt niet alleen goede uitleg, maar ook echte steun wanneer we dat nodig hebben. Haar betrokkenheid en geduld maken een groot verschil in hoe wij de lessen ervaren. Ze neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgt ervoor dat iedereen mee kan komen.
Wat ik vooral waardeer, is dat ze altijd in ons gelooft en ons motiveert om het beste uit onszelf te halen. Dankzij haar voel ik me zekerder en meer gemotiveerd om te leren. Haar inzet en toewijding zijn echt bijzonder.
Ik ben haar heel dankbaar voor alles wat ze voor ons doet
Ik heb een hele fijne ervaring gehad…
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf. De communicatie was duidelijk en snel, en ik werd vriendelijk en professioneel geholpen. Alles werd goed uitgelegd en afspraken werden netjes nagekomen. Ik ben tevreden over de service en zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen.
Ik word goed begeleid voor mij…opleiding 3IG
Ik word goed begeleid voor mij opleiding of opdrachten
Alles top uitgelegd en veel ruimte voor…
Alles top uitgelegd en veel ruimte voor het stellen van vragen!
Vandaag heb ik bij Daniël geleerd over…
Vandaag heb ik bij Daniël geleerd over beroepscode, en liften. Het was zeer leerzaam en duidelijk.
Top !
Echt een hele goede dag gehad. Geen op of aanmerkingen; gewoon heel goed. Duidelijk, uitgebreid, kwalitatief; heel fijn.
Het bijscholing was heel duidelijk en…
Het bijscholing was heel duidelijk en helder. Daarom zou ik een iedere kunnen adviseren om bij bakboord Zorg & Verpleging te volgen.
Heldere uitleg
Heldere uitleg, niet te lang stil staan bij onderwerpen die al duidelijk zijn. En juist wel extra toevoegingen als de stof niet helemaal duidelijk is.
Het was erg informatief en alles werd…
Het was erg informatief en alles werd heel duidelijk uitgelegd. We hebben veel casussen besproken, wat een goed en realistisch beeld gaf van situaties die normaal gesproken in de praktijk voorkomen.
Leuk en energiek
Wat een fijne, leerzame les! Heldere voorbeelden en een enthousiaste docente die het leuk en energiek maakt."
Hele goede organisatie!!!
Het was erg informatief
Het was erg informatief. Alles heel goed uitgelegd. Veel casussen besproken, wat een goede realiteit creëerde van de situaties die normaal gesproken voorkomen in de praktijk.
Duidelijk en leerrijk
Heeft breedvoerig en met voorbeelden…
Heeft breedvoerig en met voorbeelden heel duidelijk de onderwerpen gepresenteerd.
Een zeer leerzame training gehad
Een zeer leerzame training gehad! Aangename ervaring gehad, juiste tempo en alle onderdelen die besproken dienden te worden zijn uitvoerig behandeld. Extra dingen bijgeleerd en kom zeker terug voor nieuwe training. Dank je wel Danielle
Ik heb een hele fijne ervaring gehad…
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij het opfrissen van de handelingen die horen bij mijn functie in de zorg. Ik kom hier zeker terug! Heel erg bedankt.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。