レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde frÃ¥n Bakecake för första gÃ¥ngen och Àr verkligen nöjd! Produkterna Àr av superbra kvalitet och leveransen var mycket snabbare Àn jag trodde. Allt var noggrant förpackat, vilket jag verkl... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

SUPERBRA kundservice. Köpte Bride Tribe sashes. Dom var i jÀttedÃ¥lig kvalitet, som papper bara sÃ¥ de gick sönder direkt. Hade önskat att butiken haft koll pÃ¥ kvaliteten pÃ¥ produkterna. Det som À... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VÀldigt dÃ¥lig service!! Fick inte min produkt. Mailade dem. Fick mail att de skickar igen, men varan kom inte. Jag fick betala ÀndÃ¥ via klarna, fast 148 kr efter att bake a cake dragit av 99 kr för de... もっず芋る

䌁業情報

1. 補菓甚品店
  2. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hos oss på BakeCake finner du ett brett sortiment av bakformar men också andra bakredskap och bakprodukter till tårtdekorering. För det dÀr lilla extra. BakeCake karakteriseras av inspiration, kreativitet och förmånliga priser. För att möta varje hobbybagares och tårtkonstnÀrs behov och önskan.

3.4

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Lego formar set - 6 st, Muffinsformar

Vi har nu gjort choklad av formarna som vi skulle dekorera tårtan med. Chokladen både luktar och har tagit smak av silikonen som inte Àr av någon bra kvalitet och vi har Àven luktat på dem andra muffinsformarna och den stora formen och dem har en sÀregen lukt av plast som tyvÀrr sÀtter sig på det man tillagar.

Vi får till svar om vi tvÀttat formarna innan vi tillagat i dem vilket vi givetvis har. Företaget svarar då att dem inte kan reklamera eller göra återköp eftersom vi anvÀnt formarna. Det framkom dock först efter vi tillagat i dem att det både smakade och luktade skumt det vi bakat. Efter noggrannare lukt på formarna kunde man kÀnns den lukten som det vi bakat tagit smak av. Kanske efter uppvÀrmningen?

” Har fått svar från konsumentverket nu.
produkten Àr felaktig eftersom den pÃ¥verkar smaken och doften pÃ¥ det ni bakat, trots att du följt instruktionerna. KrÀv Ã¥terbetalning och att de skickar en returfraktsedel”

Företaget hÀvdar att jag ska skicka formar och bild pÃ¥ det jag bakat och dessutom stÃ¥ för returen. Enligt dem har tidigare kunder aldrig klagat pÃ¥ detta och dem ska sedan föra Àrendet vidare för ”eventuellt” reklamation.

Så jag har inget val mer Àn att ge mig då dem inte godkÀnner retur utan bilder samt att jag står för returen.

Lilly skriver om liknande Àrende hÀr på trustpilot 12 april 2025.

Ni fick chansen av mig att handla proffesionellt vilket ni inte gjorde så nu får jag tyvÀrr varna andra kunder och i slutÀndan Àr det ert kundomdöme som tyvÀrr ryker, vilket kanske i lÀngden kostar er mer rent ekonomiskt.

Med vÀnlig hÀlsning,

2025幎9月13日

Bedrövligt skött

Bedrövligt skött, har fortfarande inte fått paketet o jag bestÀllde den 9/7. Skulle ha marsipan till en födelsedagstårta men nu hinner jag inte anvÀnda den så jag begÀr pengarna tillbaka . Usch! Aldrig mer detta företaget!!!

2025幎7月17日

Bakecake からの回答

Usch, vi förstår att det kan kÀnnas frustrerande nÀr leveransen inte kommer så snabbt som man önskat.

Vi vill dock förtydliga att du inte valde expressleverans vid bestÀllningen. Under sommaren har mÃ¥nga företag, inklusive vÃ¥rt, begrÀnsad bemanning – vilket kan pÃ¥verka leveranstiderna. Dessutom gjordes din bestÀllning den 9:e efter kl. 15:00, vilket innebÀr att paketet skickades nÀsta arbetsdag, alltsÃ¥ torsdag.

Om det Àr riktigt brådskande rekommenderar vi att vÀlja expressleverans nÀsta gång.

Tack för din förståelse, och ha en fortsatt fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

Brister i leverans och kundresa – kÀnns som dropshipping

Som e-handlare sjÀlv blir jag extra besviken nÀr grundlÀggande delar av kundresan inte fungerar. Jag bestÀllde den 12 juni och har idag den 21 juni fortfarande inte fått någon spårningslÀnk eller leveransavisering.

Kontaktade kundservice den 18 juni och fick snabbt svar om att de skulle höra med logistikteamet, men sedan har inget hÀnt. Trots halvdag den 19 juni borde Àrendet kunnat hanteras.

Flera andra omdömen beskriver liknande upplevelser, vilket tyder på ett återkommande problem. Det kÀnns som att detta kan vara en dropshipping utan full kontroll över logistikkedjan.

Var försiktig om du vÀljer att handla hÀr.

2025幎6月12日

Hej Mr. Victor,

Tack för att du delade med dig av din feedback.

Innan du drar några slutsatser ber vi dig vÀnligen att kontrollera all relevant information. Du Àr varmt vÀlkommen att besöka vår Instagram-sida dÀr vi regelbundet delar material bakom kulisserna från vårt lager, och visar upp både våra produkter och vår verksamhet. Detta visar tydligt att vi inte Àr ett dropshipping-företag.

Angående din bestÀllning som gjordes den 11 juni kl. 15:00, blev den packad och klar för leverans redan nÀsta dag, 12 juni (torsdag). Under normala omstÀndigheter skulle detta normalt innebÀra leverans senast torsdag kvÀll eller fredag morgon. Men vÀnligen ha i åtanke att midsommarhelgen påverkar logistiken kraftigt i hela Sverige, med begrÀnsad personal och ökad efterfrågan, vilket ofta leder till förseningar.

Du valde standardleverans (2–5 arbetsdagar), vilket framgÃ¥r tydligt vid utcheckningen. För kunder med mer brÃ¥dskande behov – sÀrskilt under perioder som midsommar, halloween eller jul – erbjuder vi Àven ett alternativ med 1–3 arbetsdagars expressleverans för snabbare hantering.

Vi beklagar sjÀlvklart eventuella besvÀr detta kan ha orsakat. Samtidigt vill vi be om förståelse för att flera externa faktorer kan påverka leveranstider, sÀrskilt under nationella helgdagar. Vi uppmanar alla våra kunder att lÀsa på och gÀrna kontakta oss innan man drar slutsatser.

Ditt meddelande har vidarebefordrats till vårt supportteam, och någon kommer att kontakta dig inom 24 timmar.

Tack för din förståelse och ditt tålamod.

Super serviceminded!

Jag Àr otroligt nöjd med mitt köp av chokladformar. Kundservicen var bÃ¥de hjÀlpsam och professionell – verkligen serviceminded frÃ¥n början till slut. Jag fick snabb och tydlig hjÀlp med mina frÃ¥gor, och hela upplevelsen kÀndes vÀldigt trygg och positiv. Rekommenderas varmt!

2025幎4月8日

Produkt av dålig kvalitet

Leveransen som som det skulle.
Produkter var superdåliga. En av silikonformen luktade konstig plast, hade inga mÀrkningar på den och jag misstÀnker att de importerat av sÀmre kvalitet. Inte bara dåligt lukt, Àven formen på den var deformerad och gick ej att forma om. Jag hörde av mig till de som försvarade sitt produkt och jag ville reklamera och de ville ha 69kr i frakt av en produkt som kostade ca 149kr.
Ska jag som kund få stå för frakten för att de inte ville ta ansvar? Riktigt dåligt tycker jag som kund. KÀnner mig besviken och kommer aldrig mer att handla hos de.
Det blir en fråga till konsumentverket då jag misstÀnker produkten inte Àr avsedd för livsmedel.

2025幎4月9日

JÀttedålig kvalitet

JÀttedålig kvalitet - typiskt direktimport från Kina som sÀljs till dyra priser med hjÀlp av snygg hemsida. Undvik!

2025幎3月12日

Hej Mona,

Tack för din feedback. Vi kan dock inte hitta någon bestÀllning under detta namn, och vi har heller inte fått något mejl från dig angående detta.

Vi tar produktkvalitet och kundnöjdhet på största allvar. Våra produkter kommer från pålitliga leverantörer, och vi sÀkerstÀller kvaliteten innan vi erbjuder dem till våra kunder. Om du har lagt en bestÀllning hos oss och upplevt några problem, vÀnligen ge oss ditt ordernummer så att vi kan undersöka det och hjÀlpa dig vidare.

5぀星のうち5の評䟡

Verkligen nöjd med min bestÀllning!

BestÀllde från Bakecake för första gången och Àr verkligen nöjd! Produkterna Àr av superbra kvalitet och leveransen var mycket snabbare Àn jag trodde. Allt var noggrant förpackat, vilket jag verkligen uppskattade.

Det bÀsta var den lilla gÃ¥van som följde med – min unge blev sÃ¥ glad! En sÃ¥ fin gest som verkligen gjorde upplevelsen Ànnu bÀttre. Dessutom var kundservicen fantastisk, snabba svar och vÀldigt trevliga.

Kommer definitivt att bestÀlla igen!

2025幎2月3日
5぀星のうち2の評䟡

. Hmmm

Uppdatering 20/2 2025
Efter min tidigare recension tog företaget Àntligen kontakt med mig. Jag vet inte vad som gått snett. Jag hade inte fått mina varor eftersom de menade att adressen jag angivit inte stÀmde. Vilket Àr fel, jag bor visst på den adressen.

Dock har man nu gjort en Ã¥terbetalning pÃ¥ köpet, vilket jag Àr tacksam för. Men
 trots detta Àr det hela mycket dÃ¥ligt skött frÃ¥n Bakecakes sida. Att man inte svarade nÀr jag skrev första gÃ¥ngen och att det krÀvdes ett ilsket andra mejl frÃ¥n min sida, samt min recension hÀr pÃ¥ trustpilot, för att fÃ¥ en reaktion.

Jag Àndrar från ⭐ till ⭐⭐, eftersom jag fick tillbaka mina pengar.

Precis som övriga som gett en stjÀrna i betyg så har jag inte fått någon leverans av varorna jag bestÀllt och betalt.

12/1 gjorde jag bestÀllning och betalning. 13/1 fick jag besked att de slutfört min bestÀllning, vilket jag trodde betydde att de packat och skickat varorna. Inga varor kom, sÃ¥ 23/1 mejlade jag Bakecake och frÃ¥gadevad som hÀnder med leveransen. Ännu har jag inte fÃ¥tt nÃ¥got svar (29/1). BlÃ¥st pÃ¥ pengar, verkar det som?!

2025幎1月29日

Lurendrejeri

Produkt matchar inte beskrivning. Dålig kundtjÀnst, tar flera veckor innan man får svar på sina mail. Skickade dessutom tillbaka produkten men bolaget krÀver Àndå att man betalar för den? Lurendrejeri rakt igenom. Lita inte på alla omdömen med fem stjÀrnor, det Àr de sjÀlva som ligger bakom dem.

2024幎11月14日

Varan kom ej, Fick betala Àndå

VÀldigt dålig service!! Fick inte min produkt. Mailade dem. Fick mail att de skickar igen, men varan kom inte. Jag fick betala Àndå via klarna, fast 148 kr efter att bake a cake dragit av 99 kr för det gick inte att rapportera ett fel en andra gång på klarna, och bake a cake svarade inte på mitt andra och tredje mail. Jag ska inte behöva betala något alls nÀr jag inte fått något!

2024幎11月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス