䌁業情報

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

11件のレビュヌ

En skuffende oplevelse

Virkelig en rigtig dårlig oplevelse både ved ankomst og ved bestilling af mad
Maden var mangelfuld og trist
Ejeren i kassen havde travlt med at tale i telefon ved vores bestilling og virkede ganske ligegyldig med os som kunder
Vi var 8 personer afsted og kommer ALDRIG igen.

2026幎5月14日

Stjernedårlig attitude

Som herboende bornholmer nyder vi at lege turist på egen Þ i hÞjsÊsonen som altid inkluderer et besÞg på BakkarÞgeriet for at spise deres udmÊrkede stjerneskud. Således også i år. Der har gennem de seneste års besÞg emmet en afvisende og ligegyldig atmosfÊre blandt personalet inkl ejer, som vi har bemÊrket - men slået hen med at de nok bare har en dårlig dag. Det kan man dog ikke blive ved med at bruge som undskyldning.
Dagens oplevelse kommer her : Vi oplever lidt ventetid ved bestillingsskranken som i ingen personaler ved skranken. Efter ca 10 min kommer ejer til skranken med en afvisende attitude og vi afgiver vores bestilling. Han påbegynder opfyldning af drikkevarerne, men sÊtter pludselig det halvfyldte glas fra sig og går uden et ord til hverken os eller den nu ankomne personale, som forvirret og undskyldende starter vores ekspedition op forfra. Hun gjorde hvad hun kunne for at glatte ud på en meget ubehagelig attitude både overfor hende og os som kunder.
Intet at udsÊtte på maden og den sidstankomne sÞde personale - men hold da op en udstråling fra ejer. Gider man ikke kunder, skal man måske bare holde sig i maskinrummet.
Stjernerne gives for maden, udsigten og den sÞde personale, der forsÞgte at redde den meget akavede situation.

2025幎7月23日
自発的なレビュヌ

Super lÊkkert stjerneskud men kedelig

Super lÊkkert stjerneskud men kedelig betjening. Vi havde fÃ¥et anbefalet at spise her og det var bestemt ogsÃ¥ dejlig mad. Men trist sammenlagt oplevelse med den meget lidt imÞdekommende herre der stod ved disken. Spurgte til menukort og fik svaret "sÃ¥ tror folk bare at vi kommer ud til bordene - og DET gÞr vi ikke, du kan se menukortet pÃ¥ vÊggen der!". Kunne de ikke bare have et lille skilt pÃ¥ bordene "bestil i baren" eller lign. Og ikke et smil eller nogen spÞrgen ind overhovedet. Der behÞves vi ikke komme igen. SkÞnt da vi lÞrdag kom til Svanneke Bryghus og fik BÅDE dejlig mad og dejlig betjening. TÊnk over det BakkarÞgeriet - eller sÊt jeres ejer pÃ¥ et service og smilekursus.

2025幎5月29日
自発的なレビュヌ

Bakka rÞgeri er som alle andre “ikke”rÞgerier pÃ¥ Þen.

KÞ i 25 min for at bestille hos en uhÞflig og på ingen måde service minded ejer ved kassen.
DernÊst 25 min ventetid på fiskefillet som var nÞjagtig ligeså friture neutraliseret som alle andre steder på Þen- rejemad bestående af mayonnaise med rejer og slutteligt middelmådige fiskefrikadeller med pomfritter direkte fra den billigste pose.
Prikken over i’et var indtagelsen af maden, med udsigt over Bakke Havn i strålende sol.
De får 2 stjerner for den samlede oplevelse, hvor den ene alene er udendÞrs området med den smukke udsigt.

2024幎7月24日

Kom tilbage idag

Kom tilbage idag, efter 18 år og var sindsyg glad for at vende tilbage til området og var spÊndt på at komme ind i butikken.
For det fÞrste fik jeg elevator blikket af ham der stod ved kassen, han stod med en “indfÞdt” bÞd hverken velkommen til mig eller min mand. Ikke noget som helst. Vi stod forholdvis lÊnge og fik ingen betjening af nogen slags.
Jeg var klar til at gå igen, men min mand var sulten og ville bare lige ha en hurtig fiskefrikadelle så.
Vi skulle ellers ha kÞbt til det helt store fiskebord til os og vores venner, vi er herovre med.
Da min mand afbryder deres samtale, for at få en frikadelle.
SpÞrger han” Du skal vel ha den med”
Sikke dog et latterligt spÞrgsmål. SelvfÞlgelig skal han ha den med.
Vi kÞrer hellere til NexÞ og handler ind til vores fiskebord.
SÊtter ALDRIG mine ben hos jer igen..
Dårligere service skal man lede lÊnge efter. Hvorherre bevares.!!!

2024幎6月11日

Klamt rÞgeri

Blev anbefalet BakkarÞgeri dog med stor fortrydelse, magen til uoplagt personale og uforskammet unge dame ved kassen, som Þjensynligt ikke Þnskede at arbejde der selv, stod med et fjernt netflix blik, gad ikke svare, fik et kÞnstlÞst stjerneskud, som de ikke burde kalde for stjerneskud, fedtet og mere panering end fisk. Hele restaurant fremstod med fedtet og beskidte borde, Êrlig talt ulÊkkert, kommer her aldrig igen.

2023幎9月1日
自発的なレビュヌ

Det bedste stjerneskud jeg har fået til

Det bedste stjerneskud jeg har fået til dato, - intet mindre end som det bedste rÞgeri på Bornholm, som du bare ikke må gå glip af !

Frisk mad, dejligt tilberedt, masser af mad pÃ¥ tallerknen, og venlig betjening, og koldt Þl. - hvor svÊrt kan det vÊre 😊

2023幎8月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ