䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Skipperkroen i Tejn på Bornholm er virkelig et besÞg vÊrd.

Skipperkroen i Tejn på Bornholm er et besÞg vÊrd. LÊkker tilberedt mad, god vin og super venlig betjening og det hele i gode autentiske "skipperkro-miljÞ". Så hyggeligt. Betjeningen kredsede om os, parat til at trÊkke et beskyttende gardin for, så den lavtgående aftensol ude fra havet ikke blÊndede os samt spurgte ind til om alt var okay og uden at vÊre påtrÊngende. Vi fik en "BÞf af Angus med steakhouse pommes, grÞnt og salat og Bearnaisesauce". Kan anbefales. Stegt lige tilpas og med RIGTIGE tyktskårene pommes frites til, stegte tomater, dampede broccoli der var lige tilpas og sprang med et knÊk når de rÞrte tÊnderne.
Selvom der var fyldt med gÊster var lyden god. Akustikpladerne på vÊggene, tÊpperne på gulvene og gardinerne foran de store vinduer ud mod havnen, gjorde sit til at dÊmpe lyden. Rigtigt rart at kunne tale sammen. En super dejlig aften der helt sikkert skal gentages når vi engang igen holder ferie på Bornholm.

2025幎7月31日
5぀星のうち5の評䟡

Godt varieret menukort med klassiske

Godt varieret menukort med klassiske danske retter. Deres wienerschnitzel er i sÊrklasse god.
SkÞnt interiÞr og fin udsigt over havn og ØstersÞen. Betjeningen er god, hÞflig hurtig og professionel. Det er vort 2. besÞg, og vi kommer helt sikkert igen.
Fint prisniveau og fint lille udvalg af vine og Þvrige drikkevarer på kortet.
Kan helt sikkert anbefales.

2024幎7月13日

Vi vil gerne give 5 + stjerner

Vi vil gerne give 5 + stjerner.
Meget velsmagende fiskesuppe med lÊkkert fyld.
Super lÊkker og meget mÞr Angus bÞf.
Velsmagende wienerschnitzel.
Den dejligste betjening og service.
Vh. Per og Rikke.

2023幎11月17日
5぀星のうち4の評䟡

Har desvÊrre passeret Skipperkroen mange gange

Har passeret Skipperkroen mange gange gennem årene og har aldrig lige fået bremset i tide. Denne gange lykkedes det, og det er bestemt ikke sidste gang, bor selv i NexÞ og vil gerne kÞre efter den gode frokost vi fik på Skipperkroen.
Vi var tre personer, vi havde bÊnket os udendÞrs, lidt blÊsende, men dette er ikke restaurantens skyld, der var fin plads inde dÞre med udsigt over havnen, valget faldt på terrassen ude.
Valget af mad faldt bla. på kÞdfulde fiskefileter med, hvad jeg vil tro er hjemmelavede pommes frites med tilhÞrende hjemmelevet remulade, virkelig en fornÞjelse i smag og konsistens.
Et andet valg var et stykke smÞrrebrÞd, på hjemmelavet rugbrÞd, eller bestemt en god kvalitet af samme, med sprÊngt ribbensteg med hjemmelavet rÞdkål, yderst saftigt og velsmagende, kan varmt anbefales.
Tredje valg stod på rÞdbede humus med avokado, frisk og lÊkkert og sandsynligvis også hjemmelavet humus, igen på dejligt rugbrÞd.
2 gange en lille dessert som var friturestegt camembert med ristet brÞd, her savnede jeg lidt mere kÊrlighed. En meget lille intetsigende camembert, kunne havde Þnsket den gode gammeldags trekant med karakter og stÞrrelse, det var ikke nogen succes, her må man godt finde de gode takter fra frokosten og putte over i desserten også.
Men alt i alt en positiv overraskelse, mest fordi man skal vide at Skipperkroen ligger hvor den ligger, den er for let at passerer, og den lever et lidt stille liv i det Bornholmske gastronomiske univers.
Kommer bestemt igen, nÊste gang bliver nok for at se om aftenmenuen kan leve op til frokosten
Har antaget at flere af produkterne er hjemmelavet, da de er af en kvalitet som man normalt ikke får, kan vÊre at det blot er gode produkter :-)
Ps. priserne er også på den rimelige side.

2023幎5月28日
5぀星のうち1の評䟡

Vi var d 12/8 21 på Skipperkroen og

Vi var d 12/8 21 på Skipperkroen og spise, men gik derfra med en oplevelse af dårlig billig mad til hÞj pris,
Vore plankebÞffer der var så fyldt med gener at vi måtte sidde og skÊre fra og spytte ud, bÞffen kom ind på et skÊrebrÊt der var camoufleret med rigelig mÊngder pulverkartoffelmos, og dessert en Êblekage med Êblestykker der var så store de ikke hÞrte hjemme i en Êblekage.
Jeg har intet imod at betale over 750.00 kr for den menu men ikke når man bruge så dårlige/billige råmaterialer, så fÞler jeg mig snydt.

2021幎8月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ