レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min sÞn havde en aftale om at komme ned og se en bil i dag fredag kl 16.30 og havde aftalt at han ville have den med hjem og aftalt byttepris med en anden bil. Havde billÃ¥n og forsikring klar. Freda... もっず芋る

Fantastisk service. Havde fornÞjelsen af at handle med Jonas fra Bakke Auto Esbjerg. Efter at havde snakket frem og tilbage ang bilmarkedet, blev jeg ret hurtigt enig om at jeg mÃ¥tte tilbage til Hon... もっず芋る

Fantastisk oplevelse hos Bakke Auto Jeg har netop kÞbt en bil hos Bakke Auto, og jeg har kun positive ting at sige om hele forlÞbet. Oliver (forhandleren) har vÊret super professionel, hjÊlps... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 車䜓専門店
  3. 自動車修理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Bakke Auto er du altid sikret en god handel. Vi har mange års erfaring med alt indenfor salg af nye og brugte biler, samt reparation og service.

• Kvaglundvej 90, 6705, Esbjerg, デンマヌク

• bakkeauto.dk

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

41件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

UtrovÊrdig service info

Troede at Mazda vÊrkstedet , havde trovÊrdige vÊrkfÞrer, fik en opringning fra dem mens min bil var til service, at mine bremser var slidte, hvor jeg meldte dem at det var pudsigt at de ikke havde fortalt mig det i synshallen. Som have synet min bil få uger inden service, så pludselig så Êndrede vÊrkfÞreren mening og fortalte mig at der var omkring 10000 km tilbage af mine bremser, havde jeg ikke vÊret til syn så havde jeg måske ofret 10000 på nye bremser og skiver, og nu ved jeg ikke om jeg kan stole på Mazda, da mine bremseskiver formentlig kan holde lÊngere.. er stadig i chok over urigtige information der blev givet..

2026幎3月24日
自発的なレビュヌ

Lad vÊre at have for store forventninger

Min sÞn havde en aftale om at komme ned og se en bil i dag fredag kl 16.30 og havde aftalt at han ville have den med hjem og aftalt byttepris med en anden bil. Havde billån og forsikring klar. Fredag kl 11.30 ringer de at de har solgt bilen dagen fÞr.
Virkelig fantastisk kundeservice. Ironi kan forekomme
så lad vÊre med at have for store forventninger med aftaler hos dem.

2026幎3月20日

God Service 👌

Efter kedelig bilka ridser/bule vil jeg sige Stor tak for et fint stykke arbejde.
Jeg har i dag henter min bil efter udbedring af en skade på bagende.
Alt ser super fint ud 👌
IsÊr vil jeg dog fremhÊve, at da jeg afleverede min bil var der godt beskidt på gulvmåtter foran grundet det dårlige vejr- sne sjap blade.
Og da jeg henter den i dag er den stÞvsuget 😀
Det kalder jeg dÊlme go service 🌟
Tak for det 🫶

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Vi havde kÞbt en ATV indregistreret som

Vi havde kÞbt en ATV indregistreret som bil ved bakke auto. Den har vÊret på vÊrksted 6 gange og vi ville gerne have den leveret tilbage, da vi heletiden skal bÞvle med at få den hen på vÊrksted og der er INGEN hjÊlp at hente fra bakke auto af.

Vi prÞver at indgå et forlig med en fair pris for at få den leveret tilbage men det gider de absolut ikke.

Vi har nået at kÞre 3-400 km på den og har transporteret den 1000 km på trailer til og fra vÊrksted!!

De er overhovedet ikke til at tale med og endte med at give os 1500 kr - som de oven i kÞbet mener er alt for meget ift hvad de plejer.

Ingen hjÊlp at hente fra dem eller kompensation for de over 1000 km den er transporteret på trailer.

Et eksempel på et problem er at den lavede en meget voldsom lyd fra motoreren/gearkassen hvor den kom til reperation. Herefter får vi den tilbage og når at kÞrer nok 100 km på den hvorefter det opstår igen. Den kommer igen på vÊrksted hvor vi så får at vide "Det er meningen" - sku nej det ikke er meningen den skal sige sådan!?
Ville Þnske man kunne vise hele historien til folk samt uploade dokumentation så andre kan holde sig fra dette sted.

ELENDIGT STED og kan absolut ikke anbefales!

2025幎9月4日

Fantastisk oplevelse hos Bakke Auto

Fantastisk oplevelse hos Bakke Auto

Jeg har netop kÞbt en bil hos Bakke Auto, og jeg har kun positive ting at sige om hele forlÞbet. Oliver (forhandleren) har vÊret super professionel, hjÊlpsom og imÞdekommende fra start til slut.

Kommunikationen har vÊret helt i top – Oliver har altid vÊret hurtig til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l og sÞrget for, at alt var klappet og klart, sÃ¥ processen blev sÃ¥ nem som muligt for mig. Bilen var 100% som lovet, og jeg fÞlte mig tryg gennem hele handlen.

Jeg kan varmt anbefale Bakke Auto til alle, der leder efter en god bilforhandler.

5/5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎2月26日

Super god oplevelse/oplevelser

Super god oplevelse/oplevelser, jeg skulle langtidsleje en bil, og blev budt pÊnt velkommen og guidet godt og grundigt i igennem processen!

Jeg blev betjent af Oliver Nielsen, som jeg skylder en stor tak for hjÊlpen, og jeg ved da at hvis jeg en dag skal kÞbe bil, så bliver det gennem Oliver!

Tak for en super oplevelse! 😊

Kan klart anbefales!

2025幎1月3日

MAZDA MX 5

Jeg besÞgte Bakke Auto for at se og prÞvekÞre Mazda MX5. Peter, som er indehaver viste mig bilerne frem og lod mig prÞvekÞre dem uden problemer.
Jeg besluttede mig om aftenen at kÞbe den ene af de 2 biler jeg prÞvekÞrte. Peter skrev om jeg ville have min bil torsdag i kristi himmelfartsferien, hvilket jeg gerne ville. Jeg tog bussen til Esbjerg, blev personligt afhentet på banegården af Peter og kÞrt til Bakke Auto, hvor jeg finder ud af, de har lukket og han ene og alene har valgt at vÊre der for at udlevere min bil - det er simpelthen verdensklasse betjening. Han tog sig god tid til udleveringen, fortÊlling om bilen, leverede den nysynet og serviceret. Jeg har ALDRIG haft en bedre oplevelse ved et bilkÞb, som jeg har af Peter. Og bilen? Ja den er så fed og kÞrer som en drÞm - leveret pudset og poleret og lignede en million.
TAK til Peter fra Bakke Auto for den ultimative kÞbsoplevelse.

2024幎5月9日

Skidt service

Når man beder dem lave noget på en bil, som de har solgt med selvsamme defekt, rÞr de ikke en finger.

Derefter når man vil opsige sin serviceaftale, påstår de kontrakten er i minus på denne front, hvilket ikke burde vÊre muligt, når man betaler hver måned. Og man får det fÞrst at vide når man Þnsker at opsige, ikke noget med et opkald når de fÞrst mener der er minus.

Jeg handler ALDRIG hos dem igen, og det bliver bestemt heller ikke anbefalet til andre.

2023幎11月10日

BAKKE AUTO A/S plat og snyd

hej BAKKE AUTO A/S jeg fik et tilbud på min
suzuki baleno. på 110.000 kr, derefter kunne jeg få andre steder 130.000 kr. jeg hade en
serviceaftale. og skulle have ny vinduesvisker efter 2 år.
jeg skulle stå og tigge og bede om den.
de er meget ubehagelig og arrogante.
jeg kÞber der aldrig mere

2023幎10月10日
自発的なレビュヌ

Find din bil et andet sted

Find din nye bil hos en anden forhandler!
Hold Jer langt vÊk ‹Har vÊret i dialog med Jonas i forbindelse med et evt bytte for min brugte bil, til en nyere/ny Honda Jazz. ‹Jeg bor i KÞbenhavn og al korrespondance har foregÃ¥et pÃ¥ sms.‹FÞrst fÃ¥r jeg at vide de har en demobil som har kÞrt 5000 km. Til en byttepris til 130.000 kr. ‹jeg spÞrger om den pris kunne lande pÃ¥ 120 k. Det lover han at undersÞge.. ‹Dagen efter skriver han at den er solgt af hans kollega
‹SÃ¥ har han et andet “rigtig godt” tilbud til mig. En hvid og en sort helt ny Honda jazz hybrid. Til en byttepris pÃ¥ 155.000 det er jo noget af et spring og Jonas gÞr meget for at fortÊlle mig at dette helt sÊrlige tilbud, var helt unikt og at det ville ingen andre kunne matche.‹Dagen efter har hans kollega solgt den hvide ‹Jeg fÃ¥r at vide at jeg skal slÃ¥ hurtigt til, da der ikke findes andre biler i dk og fÞrst vil vÊre nogle 10 mdr. frem. ‹Det stresser mig lidt, da jeg jo gerne ville bÃ¥de se og prÞvekÞre den, men en tur fra Kbh til Esbjerg er lang for det.‹Jeg undersÞger sÃ¥ selv og finder en forhandler tÊt pÃ¥ mig, som bÃ¥de har en bil magen til, i deres butik og ogsÃ¥ en jeg kan prÞvekÞre. Stik imod hvad jeg havde fÃ¥et oplyst af Bagge Auto. ‹SÃ¥ efter en prÞvekÞrsel beslutter jeg at jeg ikke Þnsker at kÞbe/ bytte.‹Jeg har jo faktisk en rigtig god bil..‹Men trods besked om at bilen ville blive klargjort nÃ¥r jeg ankom til Esbjerg, pÃ¥stod Jonas herefter, at bilen nu VAR klargjort, og at min bil ogsÃ¥ var solgt ! Det til trods for, at vi ikke havde en klar kÞbsaftale om hvornÃ¥r et kÞb/bytte skulle foregÃ¥.‹‹Derefter bliver jeg truet med at skulle betale en masse omkostninger, pÃ¥ rundt regnet 20.000 kr. for at springe fra en handel.‹‹Hvor det hele ender, vil tiden vise. Og jeg hÃ¥ber naturligvis at Jonas kan finde en anden kÞber til den bil ..‹‹Men det er helt afgjort ikke et sted jeg nogensinde vil handle bil..
Dato for oplevelse: 03. februar 2023

FDM juridisk afd. kom ind i sagen, som så endte med at jeg “kun” skulle betale 5000 kr. !!

Dyrt kÞbte erfaringer og i mine Þjne dårlig handels politik.
SelvfÞlgelig Êrgerligt for Jonas at miste provision, for en bil han troede han havde en kÞber til.
Men mon ikke en anden kunde kÞber den bil, med tonede bagruder i?

SÃ¥ aldrig mere Jonas og Bakke Auto !

2023幎2月3日
自発的なレビュヌ

Har nu igen handlet bil med Jonas fra

Har nu igen handlet bil med Jonas fra Bakke Auto, og har fået en fantastiks god behandling og service - som sÊdvanlig fristes jeg til at sige. Jeg har vÊret fast kunde i mange år og er nu i gang med min Mazda nr. 4, og det har altid vÊret en både seriÞs og behagelig oplevelse at vÊre kunde hos Bakke Auto. En lille misforståelse ved den nye bil blev håndteret perfekt af Peter Schmidt, da Jonas havde ferie, så 5 stjerner herfra. mvh Michael.

2022幎8月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。