Troede at Mazda vÊrkstedet , havde trovÊrdige vÊrkfÞrer, fik en opringning fra dem mens min bil var til service, at mine bremser var slidte, hvor jeg meldte dem at det var pudsigt at de ikke havde for... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min sÞn havde en aftale om at komme ned og se en bil i dag fredag kl 16.30 og havde aftalt at han ville have den med hjem og aftalt byttepris med en anden bil. Havde billÃ¥n og forsikring klar. Freda... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service. Havde fornÞjelsen af at handle med Jonas fra Bakke Auto Esbjerg. Efter at havde snakket frem og tilbage ang bilmarkedet, blev jeg ret hurtigt enig om at jeg mÃ¥tte tilbage til Hon... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse hos Bakke Auto Jeg har netop kÞbt en bil hos Bakke Auto, og jeg har kun positive ting at sige om hele forlÞbet. Oliver (forhandleren) har vÊret super professionel, hjÊlps... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Bakke Auto er du altid sikret en god handel. Vi har mange års erfaring med alt indenfor salg af nye og brugte biler, samt reparation og service.
é£çµ¡å
Kvaglundvej 90, 6705, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
- bakkeauto.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig og klar dialog.
Hurtig og klar dialog fra deres sÊlger Jonas.
Jonas var ovenikÞbet så venlig at levere bilen personligt til mig på SjÊlland, det var virkelig god service. DesvÊrre vil jeg gerne påpege at deres klargÞring er mangelfuld og selvom bilen havde blot havde kÞrt 5.000 Km så var der stadig stenslag og ridser i dÞrsider + lÊdersÊderne som jeg selv skal udbedre.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Havde fornÞjelsen af at handle med Jonas fra Bakke Auto Esbjerg. Efter at havde snakket frem og tilbage ang bilmarkedet, blev jeg ret hurtigt enig om at jeg måtte tilbage til Honda og det var lige den rigtige farve, motor og en rigtig god pris.
Kan varmt anbefale at handle med Jonas fra Bakke Auto. Dejlig behagelig at snakke Jonas hele vejen igennem til slutsedlen blev underskrevet. Plus jeg fik leveret bilen på firma adressen. Meget tilfreds.
Intet pres
Jeg kÞbte en bil hos Bakke Auto for et par måneder siden. Min adresse er NordsjÊlland, men den rette bil stod hos Bakke Auto i Esbjerg. Den blev solgt for nÊsen af mig, men Jonas var god til at holde mig varm uden at presse, og han skaffede og solgte mig en nyere/bedre/dyrere bil af samme mÊrke og model, som jeg er glad for. Og bytteprisen var også fornuftig.
KÞb aldrig bil eller vÊrre endnu fÃ¥ dinâŠ
KÞb aldrig bil eller vÊrre endnu fÃ¥ din bil repareret his bakkeauto i Esbjerg de 2 brÞdre som kÞrer showet er nok de vÊrste at snakke med. Jeg har aldrig i mit liv snakket med sÃ¥ ubehagelige mennesker i mit liv og deres service er ikke exciterende de har en ved navn Karina som prÞver at holde disse 2 pÃ¥ plads men det virker til at vÊre en umulig opgave ,ved den ene hedder per og tror hans bror hedder JÞrgen men HOLD JER LANGT VÃK for de lyver og svindler og behandler folk virkeligt dÃ¥rlig ,har selv vÊre derude med min bil og kender flere der har samme oplevelse og snakket med dem i telefonen, som sagt aldrig fÞr i mit liv har jeg hÞrt nogen sÃ¥ uforskammet og modbydelig overfor deres kunder. Ps det vÊrste af det hele er at de ogsÃ¥ gÞr det nÃ¥r der er kunder i butikken.
Kan varmt anbefale bakke auto
Kan varmt anbefale bakke auto. Den bedste rådgivning ved kÞb af bil. Har lige haft bilen hos dem pga skade og det fungerede bare. Aftalt tid og flot arbejde. Dejligt med smilende personale.
hej jeg har kÞbt en Honda civic og harâŠ
hej jeg har kÞbt en Honda civic og har vÊret i kontakt med Karina nogle gange nu og har kun en ting at sige om hende at hun er frisk venlig og meget hjÊlpsom og så har jeg fået fÞrste service med i prisen af Jonas og regner da stÊrkt med at de forsÊtter med den gode service og hvorfor ikke for Bakke Auto vil vel ikke have utilfredse kunder som jeg kan se nogle er og der vil altid vÊre nogen som er det
Virkelig behagelig oplevelse..
Virkelig behagelig oplevelse. Snakkede i telefon med JÞrgen for en uges tid siden. Vi forhandlede pris og blev hurtigt enige. Jeg har så hentet bilen i dag og har da sjÊldent mÞdt så behageligt, venligt og positivt et menneske. Super service og bilen stod 100% som forventet. Intet at sÊtte en finger på der.
Der handler jeg med glÊde igen.
Super service og altid godt humÞr
Super service og altid godt humÞr. Selv om man kommer en dag fÞr end aftalt på vÊrkstedet tager de bilen.
Super tilfreds med Bakke Auto og bilen.
Utrolig dårlig kunde oplevelse
Utrolig ringe og arrogant service
Motorlampen på min Mazda CX5 begyndte at lyse på vej til Grenaa.
KÞrte ind til Bakke for at få dem til at tjekke computeren (det tager 3 min.) Men ak og ve - den meget arrogante vÊrkstedsleder kunne fÞrst kigge på den om 5 dage!!!
Beskeden var: kÞr du bare. Hvis den bryder sammen har du mobilitetsgaranti og så ender du alligevel her.
Aldrig om jeg vil anbefale det sted.
HOLD JER VÃK !
HOLD JER VÃK !
De er nogen svindlere.
Jeg kÞbte en mazda 3 hos bakke auto, efter 3 uger finder jeg ud af bilen har kÞrt skolevogn, hvilket de IKKE har oplyst noget om.
- Ringer derefter til dem og spÞrg efter det, og snakker med Jonas, som er arrogant og siger at det ikke har nogen betydning, for bilen pris, men han var udemÊrket godt klar over det, da de selv har afmonteret udstyret.
KÞb ALDRIG bil ved Bakke Auto.....
OpfÞlgning på tidligere anmeldelse af Bakke Auto.
Så kom der endelig en afgÞrelse og som ventet fik vi medhold i klagen:
AnkenÊvn for biler har truffet afgÞrelse i din klagesag 18232.
Som det fremgår af afgÞrelsen, har du fået medhold i din klage.
AnkenÊvn for biler vil snarest returnere det klagegebyr, som du indbetalte for at få klagesagen behandlet.
Vi indsÊtter klagegebyret på den bankkonto, du tidligere har registreret på din klagesag. Hvis kontonummeret er Êndret siden brugeroprettelsen, bedes du venligst kontakte sekretariatet hurtigst muligt.
Virksomheden har en frist på 30 dage fra forkyndelsen til at efterleve afgÞrelsen.
DÃ¥rlig service og manglendeâŠ
DÃ¥rlig service og manglende tilbagemeldinger
Har vÊret pÃ¥ mekanisk vÊrkstedâŠ
Har vÊret på mekanisk vÊrksted henvendte mig i kundemodtagelse men blev modtaget af en meget sur & arrogant dame ved navn Karina jeg fik en meget dårlig oplevelse , det skal absolut ikke vÊre sådan hun burde ikke tage imod kunder .
Mvh John Hedegaard
KAN IKKE ANBEFALE AT SÃLGE BIL TILâŠ
KAN IKKE ANBEFALE AT SÃLGE BIL TIL BAKKE AUTO
Bad om et tilbud på min Baleno. Jeg kÞrte forbi. Ham sÊlgeren fra telefonen havde ikke tid, så en elevtype gik med ud og tog billeder af bilen, men kunne ikke give mig et belÞb på stedet, men ville ringe med et belÞb. Så jeg kÞrte igen. Et kvarter senere ringede han og bad mig komme med en pris. Jeg sagde, jeg ikke var ekspert i biler. Så han gav et bud: 90.000 kr. Han ville kunne få 119.000 kr. for den, sagde han. Så altså nÊsten 30.000 kr. i avance. Jeg takkede nej.
Dagen efter fik jeg et tilbud på 110.000, hvor forhandleren vurderede en avance på 20.000 kr. i alt.
Det er simpelthen en for stor forskel.
Har kÞbt biler ved bakke auto i mangeâŠ
Har kÞbt biler ved bakke auto i mange år jeg har altid vÊret godt tilfreds der er altid god service der
âNYâ Honda CR-V
KÞbte en âNYâ Honda CR-V. i maj 2018. Indreg. fÞrste gang 31.01.2018. Bakkeauto skrev modelÃ¥rgang 2018. EfterfÞlgende viste det sig âkunâ at vÊre en modelÃ¥r 2016. Jeg ankede naturligvis, men blev affejet med, at det ikke betÞd noget. EfterfÞlgende har 2 andre HONDA forhandlere bekrÊftet, at nÃ¥r jeg igen sÊlger bilen, sÃ¥ vil jeg stÃ¥ med vÊrditabet af 2 Ã¥r Êldre model.
FÞrst da en jurist fra FDM gik ind i sagen blev Bakkeauto forhandlingsvillig.
Urimeligt, at vi lÊgfolk ikke kan stole på hvad salgsannoncen skriver.
Urimeligt, at FDM SKAL ind i sagen, fÞrend Bakkeauto gÃ¥r ind og erkender fejlen. Ãkonomisk kompensation eller tilbagekÞb.
Super fornuftige at forhandle med
Super fornuftige at forhandle med, giver en fair byttepris for den bil man aflevere og virker bestemt til at vÊre super Êrlige.
Svare på de spÞrgsmål mam har behov for, også efter man er kommet hjem med bilen.
Ingen skjulte gebyrer eller andet nÃ¥r man kÞber bilen, prisen er prisen ðð»
Super god service ved bilhandel
Super god service ved bilhandel
Har handlet bil hos Bakke auto og lige fra start har de lyttet til mine behov, dialogen har vÊret helt i top.
Vil klart anbefale at handle her.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ