Jeg er desvÊrre ogsÃ¥ faldet i den fÊlde. Et gammelt familiefirma i KÞbenhavn mÃ¥ desvÊrre lukke butikken og derfor sÊlge ud af varelageret. Der er billede af den fine butik. Jeg kunne kÞbe en skindtask... ãã£ãšèŠã
Helaas is bij mij hetzelfde gebeurd als bij alle andere reviews. Ik denk dat ik een mail naar BOOS ga schrijven aangezien het zoveel gedupeerden gaat.. Mijn vraag is dan ook of iedereen zijn verhaal w... ãã£ãšèŠã
J'ai commander un gillet cardiguan gris foncé pour un valeur de 34,95 ⬠que j'ai payer par Bancontact . Même chose qu'un avis précédent il dise qu'il y aura du retard ,il annoce une nouvelle date... ãã£ãšèŠã
Egentlig vil jeg slet ikke give nogen stjerne. Jeg bestilte en taske pÃ¥ nettet den 3. marts. Pengene blev trukket den 7. marts af firmaet i Holland. Track and trace viser den 7. marts at forsendel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Det rene svindel
Det rene svindel, jeg bestilte en âlÊkker taske i udsÞgt lÊderâ jeg fik efter to mÃ¥neder en plastik taske, der intet havde med lÊder at gÞre. Det hÊvede pengene med det samme.
Da jeg klagede over det, skulle jeg returnere til Kina. Firmaet hedde Balendo KÞbenhavn så forventer man ikke at skulle sende til Kina.
Efter lang tids skriveri har de lovet 50% af prisen retur, så ringe.
KÃB IKKE NOGET DER
Som sÃ¥ mange andre her kan jeg kunâŠ
Som sÃ¥ mange andre her kan jeg kun advare mod at handle med dette firma - burde have lÊst anmeldelser her, fÞr jeg bestilte en taske fra âet familiefirma, som skulle lukkeâ - nu er jeg sÃ¥ blevet frarÞvet mine penge, for de blev trukket med det samme primo marts - og jeg har aldrig modtaget min vare! Og har tilmed fÃ¥et de skÞreste henholdende svar pÃ¥ mine henvendelser! Nul stjerner herfra!
Fusk og atter fusk
Fusk og atter fusk. TrÊkker penge med det samme og så hÞrer man intet. Varerne kom aldrig ! Er de blevet politi anmeldt ? Eller skal vi alle sammen anmelde dem.
DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner
DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner. Bestilte varer den 30. januar og belÞbet blev trukket med det samme. Jeg har mange gange skrevet til dem og de kommer med mange 'gode' forklaringer på hvorfor mine varer ikke er kommet endnu. Anmelder nu firmaet her og har samtidig bedt min bank om at få belÞbet retur. KÞb ikke varer hos Balando
Bestilte en strikket cardigan den 13/2
Bestilte en strikket cardigan den 13/2, pengene blev trukket den 14/2-23, modtog så fÞrst den 30 /3- 23, men modtager den grimmeste trÞje med print, som ikke var det jeg havde bestilt. Aldrig har jeg fÞlt mig så snydt.
Kan på ingen måde anbefale Balando !!!
De skal have 0 stjerner for kvaliteten
De skal have 0 stjerner for kvaliteten. Jeg har fÃ¥et mine varer, men "lÊdertasken " har aldrig vÊret i nÊrheden af skind. Ren plastic. Jeg kan jo bare lÊre at tjekke trustpilot fÞr kÞb pÃ¥ nettet. Luk butikken, hold jer langt vÊkð¬
Meget skuffende kvalitet
Efter en måneds leveringstid modtog jeg bestilte ortopÊdiske sne/vinterstÞvler.
Kvalit som et par billige hjemmesko......
Ren fusk
Har lige modtaget min vare efter 6 ugers leveringstid .
Bestilte 2 strik cardigan og har modtaget 2 bluser i stribet strik look
Har aldrig vÊret i nÊrheden af en strik trÞje. SkrÊkkeligt stof det er lavet ad.
KÃB ALDRIG Fra dette firma det er ren fusk.
KÞb ikke noget her. Det kommer aldrig
Har ventet på min ordre siden midt februar og de bliver ved med at sige at den er på vej. :-(
DesvÊrre et fup firma
DesvÊrre et fup firma, som nu er anmeldt til politiet. KÞb endelig ikke ved det firma, de trÊkker pengene og du får aldrig dine varer. Der står samvittighedslÞse ondskabsfulde mennesker bag.
Erst hieà es Ende dieser Woche bekommeâŠ
Erst hieà es Ende dieser Woche bekomme ich die scooter jetzt kommt eine Email es wurde storniert
Svindel firma fra ende til anden!!
Bestilt 08/2-23, penge hÊvet. Har skrevet med dem siden 01/3-23. Jeg vil gÞr kortindsigelse til Nets og få pengene tilbage. Men de fortsÊtter med at skrive at ordren er afsendt.
Total fusker firma, skal anmeldes og lukkes!!
Achtung Betrug
Achtung! Ich habe die bestellte Ware ich nicht erhalten . Das ist ein Fake Shop. Ich empfehle dort nichts zu bestellen.
Svindel fra ende til anden!!
Bestilt 13/2, penge hÊvet 14/2. Har skrevet med dem siden 24/2 da jeg på tracking kunne se der ikke skete noget i Kina med afsendelse. Jeg har gjort kortindsigelse til Nets og fået pengene tilbage. Men de fortsÊtter med at skrive at ordren er afsendt.
Total fusker firma, burde anmeldes og lukkes!!
Total fusket firma
Total fusket firma. De sender den samme mail hver gang. De sender bare ikke det du har bestilt men har trukket pengene så snart du har bestilt. De fortjener slet ikke en stjerne!
Jeg er blevet snydt.
Betalt og bestilt for en måned siden, men intet modtaget.
344 kr for en kjole, med varen kommer ikke.
Et firma uden varer, det er jo et ikke- eksisterende firma.
De skal overhovedet ikke have nogleâŠ
De skal overhovedet ikke have nogle stjerner ð¡de hÊver pengene pÃ¥ din konto, men sender ikke varenð€Det er et fup firma
En stjerne er for meget
En stjerne er for meget. Bestilte pakke d 10/2, der stod 7-15 dags levering, den kom ikke skrev til dem, der stod 15-20 dags levering det var fordi der var en transitforsinkelse, men den var på vej. Der gik ydeligere dage, skrev igen denne gang havde de vÊret i kontakte med kurer, den var op vej. Det er nu 1 måned siden, jeg har ikke fået pakken i nu, de har trukket pengene, så nu må jeg gÞre indsigelse gennem min bank for ar få mine penge tilbage.
Echt oplichters
Echt oplichters heb een imitatie dyson besteld en nooit iets gekregen was eerst vertraagt en in eens de site uit de lucht dus kun je fluiten na je product en geld
Bestilte og betalte en strikket trÞjeâŠ
Bestilte og betalte en strikket trÞje 1.februar, og fik en trÞje igÃ¥r 1.marts, som er syet af noget slasket stof. Absolut ikke den trÞje, som blev vist pÃ¥ foto, og som jeg kÞbte efter.ð er rigtig Êrgerlig over at jeg handlede der. FÞler mig i den grad snydtð¡
Kan bestemt ikke anbefale Balando!