Drack detta magiskt goda kaffet pÃ¥ vÃ¥r vistelse pÃ¥ StuvenÀs gÀstgiveri och köpte en paket(Velo) dÀr som sedan tog slut alldeles för snabbt! Toppen service frÃ¥n telefonsamtalet till att jag kunde m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kaffet Àr riktigt jÀkla gott. Min man och jag Àr förstörda och stÃ¥r inte lÀngre ut med vanligt kaffe frÃ¥n mataffÀren ð . Det Àr smidigt att handla pÃ¥ flera stÀllen i Kalmar (rekommenderar verkligen bu... ãã£ãšèŠã
Hade önskat en mer lÀttöverskÃ¥dlig hemsida, dÃ¥ jag skulle lÀgga bestÀllning via telefonen. I övrigt Àr jag supernöjd med allt frÃ¥n bemötande, noggrant beskrivande av produkterna, kÀnslan av kvalitet o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi drack sÃ¥ gott kaffe pÃ¥ Mormors Stenugnsbageri pÃ¥ Ãland. Det visade sig vara Balck coffeeð Och en av era anstÀllda var ocksÃ¥ dÀr och fikade. Mycket trevligt personð Vi bestÀllde dÀr och dÃ¥ detta f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Importerar specialkaffe som står ut från den ohållbara industriproduktionen vÀrlden över. Vi vill hålla resan från planta till kopp transparent och tillsammans med producenterna få fram kvalitet och hållbart naturkaffe. Våra bönor rostas i SmålÀndska Kalmar och bryggs av framtidens kaffedrickare.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kaffenördar som vet vad de gör.
Riktiga kaffenördar som har koll på det de sÀljer. VÀldigt gott kaffe och mycket fint att de tar hand om producenterna av bönorna.
Snabb service
Högkvalitativt kaffe för dig som ÀlskarâŠ
Högkvalitativt kaffe för dig som Àlskar att utforska nya smaker! Alla tre bönor jag hittills har provat har varit fantastiska! Rekommenderar starkt!
Har alltid prisvÀrt kaffe och man kanâŠ
Har alltid prisvÀrt kaffe och man kan alltid få hjÀlp nÀr mna undrar något om kaffet
Fantastisk service och godaste kaffetâŠ
Fantastisk service och godaste kaffet som finns att få tag på!
Godaste kaffet och snabb leverans
Godaste kaffet och snabb leverans. Efter flytt till Malmö har vi mer kaffe att vÀlja på runt hörnet men Balck står sig. :)
Ett bra företag som tÀnker på odlarna
Balck Coffee har fantastiskt gott kaffe
Balck Coffee har fantastiskt gott kaffe. Blir både morgon och kvÀllskaffe.En av favoriterna Àr Balck Honey.
Fantastiskt gott kaffe!
Fantastiskt gott kaffe!
Men hittar inte rostningsgrad etc på hemsidan - det som finns på förpackningen (cirkeldiagrammen).
5 stjÀrnor till Balck för bra service.
5 stjÀrnor till Balck för bra service.
1 stjÀrna till Trustpilot för oduglig service.
Snabbt och sÃ¥ trevligt med enâŠ
Snabbt och så trevligt med en personligt skriven lapp om kaffemalningen.
Blir inte bÀttre Àn så hÀr!
Riktigt fin service
Det fanns det Costa Rica kaffe som jagâŠ
Det fanns det Costa Rica kaffe som jag ville ha. Jag upplevde köpet som mycket positivt och det var en snabb och bra leverans
Riktigt fin och snabb leverans
Riktigt fin och snabb leverans, och supergott kaffe. Rekommenderas starkt!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ