Jeg har gennem Ã¥rene kÞbt en hel masse hos Balibali. BÃ¥de den store Bumi kurv jeg bruger til affaldssortering, men mange af de forskellige kurve,- jeg har fem unger og de bliver mest brugt ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De fine produkter fortjener sin stjerne, men jeg kan kun give 0 stjerner for kundeservice. Jeg kÞbte en vasketÞjskurv samt 6 dÊkkeservietter, og opdagede lige efter betaling, at de to produkte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk kÞbs-og leveringsoplevelse! Utrolig smukke og unikke varer i naturlige materialer - jeg kunne ikke vÊre mere glad for mit kÞbt. Jeg er sÃ¥ glad for mit smukke batur sidebord, A'at bÊnk (d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har lige modtaget 4 dÊkkeservietter og en gave - en Lovina taske. Har heppet pÃ¥ BaliBali lÊnge. Og ejer flere ogsÃ¥ af de dyrere produkter. Har altid fÃ¥et en fÞrste klasses oplevelse. Hurtig leveri... ãã£ãšèŠã
BaliBali forhandler hÃ¥ndlavede kurve og mÞbler. BaliBali er stiftet ud af kÊrlighed til Balis mÞbelhÃ¥ndvÊrkere, deres kunnen og deres familier. Deres traditioner og fÊrdigheder er nedarvet gennem generationer â og ved at bringe deres hÃ¥ndvÊrk ind i dit hjem, fÃ¥r du ikke bare noget smukt til din indretning. Du bakker ogsÃ¥ op om deres traditioner. BaliBalis kurve og interiÞr er lavet i certificeret trÊ og rattan. MÞbler og kurve er lette at indrette med â uanset om det er i stuen, pÃ¥ badevÊrelset, i kÞkkenet eller pÃ¥ bÞrnevÊrelset.
Dronningensvej 28, 2000, Frederiksberg C, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg kÞbte en vasketÞjskurv samt 6 dÊkkeservietter, og opdagede lige efter betaling, at de to produkter lå som et samlet tilbud (Fitri + Kiki) på hjemmesiden. Jeg skrev derfor til Silke fra Balibali umiddelbart efter mit kÞb, og bad om hjÊlp til enten at annullere ordren eller at få rabatten. Silke svarede med det samme, om jeg ville sende et link hvor hun kunne se tilbuddet. Jeg sendte derefter både et screenshot samt et link til hendes hjemmeside, og derefter hÞrte jeg intet. Jeg skrev igen efter et par dage og bad om hendes hjÊlp, men forsat ingen svar. Ej heller på telefon. Jeg bad efterfÞlgende om at gÞre brug af min fortrydelsesret, og igen hÞrte jeg intet. Efter 6 ubesvarede mails og ligeså mange forgÊves telefonopkald, kontaktede jeg forbrugerklagenÊvnet, for at få hjÊlp til at få returneret mine varer. De anbefalede mig at oprette en sag i NÊvnenes Hus, hvilket jeg gjorde.
EfterfÞlgende lÊste jeg en lignende behandling fra Silke fra Balibali på Trustpilot, hvor kunden havde ringet fra et andet telefonnummer og endelig fået kontakt. Derefter lånte jeg min mands telefon, og Silke svarede også med det samme!
Jeg var Êrlig talt mållÞs over hendes fuldstÊndige fornÊgtelse. FÞrst da jeg fortalte om min oprettede klagesag kunne jeg få returneret mine varer.
Jeg kÞbte ind på en virkelig god historie om at stÞtte de lokale på Bali, og endte med en super Êrgerlig oplevelse.

Balibali ããã®åç
Jeg har gennem årene kÞbt en hel masse hos Balibali. Både den store Bumi kurv jeg bruger til affaldssortering, men mange af de forskellige kurve,- jeg har fem unger og de bliver mest brugt til legetÞj, men det er helt utroligt så godt de holder til bÞrnenes leg.
Jeg har også begge Balibali flettasker og har brugt dem flittigt,- de holder stadig her 4-5 år efter kÞb!
Jeg elsker flet, så jeg har selvfÞlgelig kÞbt billigt flet hos Ikea og SÞstrene Grene, Jysk og den slags steder, men jeg må bare sige at alt det skrammel kÞber jeg aldrig mere. Silkes vare fra Balibali kan holde til både bÞrn og dyr, år efter år. Tror jeg kÞbte min fÞrste kurv i 2020 og du kan ikke se på den at den ikke er sprit ny!
At man så også hjÊlper folk på Bali og stÞtter en lille forretning her i Danmark er bestemt kun et plus!
Hvis der er ventetid på nogle varer indimellem er kommunikationen med Silke altid virkelig god, - jeg kan kun anbefale alle at stÞtte Balibali.
Ps: sidste indkÞb var de store flade Tidur kurve - den store bruger jeg til vasketÞj der er lagt sammen, så det kan komme på
Plads uden at miste formen, og den lille har min kÊmpe kat indtaget! Elsker Balibali!

Balibali ããã®åç
Vi havde bestilt nogle dÊkkeservietter, som vi venter måneder på og til sidst får besked på ikke kunne leveres alligevel. Vi bliver tilbudt at vente igen eller få pengene tilbage og her vÊlger vi det sidste. Ejeren(Silke) vÊlger så kun at overfÞre penge tilbage for selve varen, men ikke for fragten. Det er urimeligt at betale fragt for en vare, man ikke har fået. Derfor skriver og sender vi mails og ringer, men uden svar. Dette står på over 1 måned.
Vi prÞver vi at ringe fra et andet nummer og her bliver telefonen, sjovt nok taget, vi fortÊller hende om situationen og at hun skal tilbagebetale de penge hun skylder og vi fÃ¥r det mest flabede og ubehÞvlede svar nogensinde! Ejeren af butikken havde ikke tÊnkt sig at betale pengene tilbage.. Jeg vil derfor pÃ¥ det kraftigste IKKE anbefale at handle her, magen til manglende kundeservice skal man lede lÊnge efter og tÊnk at man bevidst prÞver at snyde sine kunderâŠ

Balibali ããã®åç
Smukt håndvÊrk. Lågene passer perfekt til kurvene. Produkterne er så smukt gennemfÞrte. Priserne er yderst rimelige, gode arbejdsforhold giver god samvittighed og kvalitet koster jo lidt ekstra. 1000 tak for dette

Balibali ããã®åç
Jeg har givet de flotteste dÊkkeservietter fra BaliBali det har vÊret alle pengene vÊrd - tak for jer ð

Balibali ããã®åç
Jeg har kÞbt ad flere omgange hos BaliBali, både opbevaringskurve, paraplyholder og de smukke dÊkkeservietter. Det er nogle fantastisk flotte produkter, og en virksomhed, der gÞr en forskel.
Efter noget rod med min sidste levering (som jeg ikke er sikker på var BaliBalis fejl), og mails der havnede i mit spamfilter (som helt sikkert ikke var BaliBalis fejl!), ringede Silke mig op og vi fik lÞst miseren, og varen blev hurtigt afsendt igen, endda inkl. den fineste lille gave i form af en brÞdkurv, som nu står og pryder på morgenbordet. God service og god stil af Silke. Vil klart handle hos BaliBali igen!
Jeg har lige modtaget 4 dÊkkeservietter og en gave - en Lovina taske. Har heppet på BaliBali lÊnge. Og ejer flere også af de dyrere produkter. Har altid fået en fÞrste klasses oplevelse. Hurtig levering, hurtig svar på mails og også hjÊlp under en reklamation med hurtig og effektiv levering af nyt produkt. Tak, jeg hepper videre.
Super lÊkre produkter af hÞj kvalitet. Startede med dÊkkeservietter og fin sorteringskurv med indsats, nu går jeg spÊndt og venter på mine lÊkre brÞdkurve. Jeg stor fan af BaliBali.
Jeg bestilte et sÊt vasketÞjskurve i sommers. Fik mail om at de desvÊrre var udsolgt i den ene stÞrrelse, men jeg ville kunne få dem ved nÊste levering, alterativt 2 mindre kurve med det samme og med en gratis taske (det var den store kurv, der var udsolgt). Jeg sendte et andet forslag retur: jeg modtager den stÞrrelse som ikke er udsolgt og venter med at få dennstore kurv (sammen med gratis taske) til nÊste levering. Aftale! Men da jeg modtog pakken (til aftalt tid) var begge kurve med. Og alligevel fik jeg også en gratis taske. God service!
1-2 mdr senere brister den ene kurvs låg i fletningen. Jeg sender en mail og efterspÞrger om hun (Silke) kan hjÊlpe mig. Svarer med det samme, at hun sender mig en ny. Jeg forestillede mig et nyt låg. 2 dage efter modtager jeg en helt ny kurv OG en gave! DET er virkelig god service! Ydermere ligger der håndskrevne opmuntrende postkort i begge de pakker jeg har modtaget. Det har faktisk en betydning. Måske fordi det sker så sjÊldent. Selv mine teenager fremhÊvede de håndskrevne beskeder.
Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe flere fine ting fra Balibaliðð»ðð»ð€©
Har her ganske få dage efter min bestilling modtaget min vasketÞjskurv fra BaliBali. Og wauw, hvor er den smuk - og det kommer fra én, som aldrig har vÊret den mest entusiatiske flet-kurvs pige. Men det her er det flotteste fletvÊrk, jeg nogensinde har set. Har straks skrevet fletdÊkkeservietter på min Þnskeseddel.

Balibali ããã®åç
Meget smukke kurve. Virkelig flot håndvÊrk i hÞj kvalitet. Der var desvÊrre problemer med forsendelsen, men alt blev lÞst. Det tog lidt tid at få kontakt men derefter blev der arbejdet grundigt på at skaffe mig de helt rette produkter og jeg fik to smukke kurve med som et plaster på ventetiden. Jeg kan kun anbefale Balibali.

Balibali ããã®åç
Vi har som familie vÊret de stÞrste cheerleaders på det her projekt fra da det startede med den Aller fineste skammel.
Vi har så mange unikke fine ting fra Balibali, som kommer fra en af vores ynglingssteder i hele verden. Og ja, der er altid plads til flere smukke ting fra Balibali i hjemmet. KÊmpe skulderklap og highfive til Silke og alle de seje mennesker som står bag dette.
Har af flere omgange (3) handlet ved Balibali.dk og har kun rosende ord tilovers, det er super flot håndvÊrk med en mission, jeg nyder at fÞlge med på Instagram. Jeg modtog denne gang en bakke med en skÊvhed, kontaktede Silke og blev straks tilbudt at vÊlge mellem pengene retur eller en ny bakke, jeg valgte naturligvis en ny bakke da den udover en skÊvhed var meget smuk. Den skÊve bakke kunne jeg tillige beholde, blev spurgt om jeg ikke kunne finde en der kunne bruge den. Bakken bor nu i mormors kolonihavehus hvor alt er lidt skÊvt og charmerende. Mine varmeste anbefalinger.
Jeg kan på det varmeste anbefale balibali.dk.
Deres ting er lige så smukke i virkeligheden som man ser på hjemmesiden. Kvaliteten er i top og det er en rar fornemmelse at vide at det man kÞber, gavner.
Smukt håndvÊrk simpelthen!
Jeg er ikke fÊrdig med at handle hos dem.

Balibali ããã®åç
Forudbestilte 2xkurve og betalte i forvejen, kurvene var pÃ¥ efterlevering. Reelt set i start ogsÃ¥ god kundeservice, da Silke/ indehaver ringer og oplyser, at det desvÊrre er de forkerte farver (mÞrk) der er kommet hjem. Hun vil overfÞre pengene - dette sker dog aldrig. SÃ¥ jeg mÃ¥ selv reminde om dette (fÃ¥r pengene senere). Hun beklager og vil sende en lille kompilations gave - dette sker heller aldrig. Jeg kontakter hende herfor, egentlig mest pga at jeg tidligere blev glemt - men hÞrer aldrig noget. Ãrgerligt for jeg kommer ikke til at kÞbe ting lÊngere - nÃ¥r der gang pÃ¥ gang loves andet end hvad der holdes og man ikke engang fÃ¥r et svar - lad vÊr at love noget der ikke kan indfries. Butikken sÃ¥ ellers spÊndende ud med fine produkter. Ãrgerligt.

Balibali ããã®åç
Jeg havde benytter mig af et ekstraordinÊrt tilbud, men havde i samme omgang bestilt noget âordinÊrtâ pÃ¥ webshoppen. Jeg blev straks kontaktet, om jeg ville have det âordinÊreâ sendt nu, eller vente pÃ¥ at det âekstraordinÊreâ kom til Danmark.
Det syntes jeg var god, proaktiv service.
At jeg så, derudover stÞtter lokale håndvÊrkere på Bali, en kvindelig ivÊrksÊtter og pensionister (team det grå guld, som pakker varerne når de kommer til Danmark) er jo bare bonus.
Der gik desvÊrre noget galt med min ordre, men da jeg kontaktede BaliBali blev det fluks rettet og jeg fik en fin taske som undskyldning - hvilket slet ikke var nÞdvendigt for så lille en fejl.

Balibali ããã®åç
Jeg er så glad for mit smukke batur sidebord, A'at bÊnk (der dog fik sig en lille skade i flettet da jeg pakkede den ud, hvor en lille flig knÊkkede af) og kintamani bakke der bringer et frisk pust ind i hjemme.
HåndvÊrkerne skal have et stort klap på skulderen for at lave så smukt et håndvÊrk. Jeg kan sagtens se mig selv handle hos Balibali igen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã