Ballerup Kommune レビュヌ 12

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.3

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Ballerup Kommune is a municipality in Region Hovedstaden on the island of Zealand in eastern Denmark.

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

12件のレビュヌ

Opråb til (kunne skrive alle navne og

Opråb til (kunne skrive alle navne og tilfÞje en masse optagelser)
-bÞrn og unge afd. ( optag alt, her er der travlt og der bliver ikke taget hånd om dit barn eller dig og dette er nok grunden til at psykiatrisk center ligger hvor det gÞr!!

Min datter Yasmin blev frataget mig i 2023. Siden da har jeg kÊmpet mod et system — Familieretshuset, kommunen, rettens instanser — som gentagne gange har overset min rolle som far og min ret til samvÊr. Jeg har ikke set min datter siden. Det har knust mig, udtÞmt mit helbred og efterladt et hul, som ingen bureaukratiske undskyldning kan fylde ud.

Til andre fÊdre: Du er ikke alene. Vi elsker vores bÞrn, og vores sorg, bekymring og kamp for retfÊrdighed er Êgte. Tal hÞjt, sÞg stÞtte, dokumentér alt og insister pÃ¥ at blive hÞrt. VÊr vedholdende — ikke af stolthed, men fordi vores bÞrn fortjener begge forÊldre til stede.

Til systemet: Der er et demokratisk ansvar her. NÃ¥r fÊdre konsekvent placeres i bunden af vurderingsbunke, sÃ¥ handler det ikke kun om enkelte sagsbehandlere eller pressede ressourcer — det handler om strukturer og fordomme, der fratager bÞrn retten til begge forÊldre. Forklaringer som “vi har for travlt” eller “manglende midler” er ikke acceptable, nÃ¥r resultatet er tabt samvÊr og Þdelagte familier. Der mÃ¥ vÊre stÞrre gennemsigtighed, ligevÊrdige vurderingskriterier og reelle muligheder for at fÃ¥ sin stemme hÞrt — uanset kÞn.

Kort og prÊcist hvorfor fÊdre bliver lagt nederst: FÊdre mÞder systemiske forhindringer — antagelser om moderrolle som standard, manglende prioritering af dokumentation fra fÊdres side, og arbejdsgange der ikke sikrer lige adgang til rÃ¥dgivning og midlertidige foranstaltninger. Samtidig bruges ofte subjektive vurderinger uden tilstrÊkkelig vÊgt pÃ¥ begge forÊldres tilknytning og barnets behov for stabil kontakt med begge forÊldre.

Jeg krÊver handling: RetfÊrdighed, gennemsigtighed og konkrete reformer, sÃ¥ sager vurderes objektivt, med barnets tarv som ledestjerne — ikke administrative undskyldninger. Mine rettigheder som far og mit barns ret til en aktiv far mÃ¥ vÊgte lige sÃ¥ tungt som andre hensyn.

Jeg giver ikke op. Jeg vil kÊmpe for Yasmin hver dag, til min sidste vejrtrÊkning, fordi det at vÊre far ikke er en titel — det er et ansvar og en kÊrlighed, der aldrig bÞr negligeres af systemet.
Emil L

2025幎9月20日
自発的なレビュヌ

Hvis jeg kunne give minus..

Hvis jeg kunne bare give minus... Jeg retter henvendelse, da jeg desvÊrre er blevet hjemlÞs, og jeg konstant får besked via E-boks, at en vil flytte ind på min tidligere adresse. Jeg vil bare, at De skal registrere, at jeg er fraflyttet adressen. De oplyser her om ulovlig praksis, som De på ingen måde har hjemmel til. Medarbejderne ringer ALDRIG tilbage, trods 10 + telefoniske henvendelser. Jeg får konstant oplyst, at sagsbehandleren på sagen har corona. Fascinerede, og have corona så hyppigt i 2024. Jeg får et mÞde til personligt fremmÞde, hvor omtalte sagsbehandler atter er syg. Vedkommende, som har midlertidigt overtaget sagen, påstår, at jeg ikke kan bede om en aktindsigt mundtligt, men at det kun kan foregå skriftligt. Den simpleste rettighed i forvaltningsloven, ja... Men "vi skal jo ikke diskutere jura". Jeg må skrive til afdelingens jurist, som faktisk beklager hÊndelsen. På intet tidspunkt er sagsbehandleren dialogetablerende, kun da jeg retter henvendelse til borgerrådgiveren. Her vÊlger sagsbehandleren og ringe til mig, da "hun jo egentlig godt vil tale om min klage". På intet tidspunkt har sagsbehandleren forsÞgt og imÞdekomme mine helt basale rettigheder i forhold til Retsikkerhedsloven, og egentligt henter oplysninger, som ikke alene er irrelevante til at belyse min sag, men hertil, helt uden mit kendskab eller samtykke. Det er ydermere ironisk, da jeg selv er i gang med at uddanne mig til socialrådgiver, og samtidigt tager jura på deltid. Jeg har mÞdt megen inkompetence, men dette tager toppen.

2024幎10月3日

Man kan ikke få et klart ide om Ballerup Kommune

Man kan ikke fÃ¥ et klart ide om, hvorfor er der en Ballerup kommune. Jeg som betaler skat for dem, fordi jeg vil gerne hjÊlpe mig selv og de andre, men alligevel fÃ¥ ikke den forventet hjÊlpe og konstant bliver man sendt til andre afdelinger end kommune, med kort og dybt tone der viser sig til at ikke ville til at forklare og hjÊlpe folk men kun til at afvise dem og lukke telefonen. Jeg har aldrig har vÊret pÃ¥ kommunen og nÃ¥r jeg har prÞve for hjÊlpe med en ting fra meget lang tiden, jeg blev behandlet med dÃ¥rligt tone og de ikke prÞve til at mindst forklare ting til dig anden end bare Ã¥benhed og klarhed til at lukke telefonen. Jeg forstÃ¥r ikke hvorfor de folk arbejder i et sted som hol iden om dens eksistance er at hjÊlpe guide folk. Men har valgt at ikke bedrage noget og bare spiller skattepenge pÃ¥ dem. Som jeg og alle andre borger har betalt for dem

2024幎8月5日
自発的なレビュヌ

Ballerup kommune stjÊler bÞrn.

Ballerup kommune producerer spandevis af lÞgne og falske dokumenter og på den måde lykkes det dem at stjÊle vores bÞrn.
De stjal mit barn, beholdt hende i 12 år, udsatte hende og vores familie for det ene svigt efter det andet. I dag er min datter dybt traumatiseret og kommunen vil ikke gå ind og hjÊlpe hende. Det ville de heller ikke, da hun var i deres klÞer.
Jeg fik aldrig mit barn tilbage og i dag har vi ingen kontakt, fordi Ballerup kommune og plejefamilien har manipuleret hende til at tro, at jeg ikke vil noget godt for hende. Uanset hvad jeg gÞr for hende på alle tider af dÞgnet, tror hun ikke på, at jeg elsker hende.
Alle kommuner skal jo som bekendt leve op til FN's Agenda 2030. Det betyder, at inden år 2030 skal ALLE bÞrnefamilier oplÞses. ALLE bÞrn skal tvangsfjernes, som både Pernille Rosenkrantz-Theil og Mette Frederiksen selv har sagt. De har nemlig sagt, at 50.000 danske bÞrn skal tvangsfjernes fra deres hjem. Og hvis vi lÊgger 50.000 oveni det antal, der allerede er fjernet, når vi op på ca. 64.000 danske bÞrn, der skal tvangsfjernes hvert år.
Og hvad er 64.000? Det er såmÊnd det antal bÞrn, der bliver fÞdt i Danmark på årsbasis.
Ja, du lÊste rigtigt. Staten og kommunerne agter at tvangsfjerne ALLE bÞrn inden år 2030.
SpÞrgsmålet er, om danskerne vil finde sig i deres sataniske dagsorden?
"Episoden" fandt sted fra 2006 til 2020 - altså, fra min datter var 5 til hun var 18.

2023幎12月9日
自発的なレビュヌ

Man skal ikke lede sÊrlig lÊnge,fÞr man

Man skal ikke lede sÊrlig lÊnge,fÞr man mÞder en kommune k.sser, som ingen mentaliserings evne har, inkompetente medarbejdere, teamleder, Centerchef, direktÞr og en borgmester der ikke vil mÞde borgerne, brud på lovgivningen, brud på tavshedspligt, en kommune der fra lÊgger sig alt ansvar, og vasker deres klamme hÊnder og går hjem bagefter. Sender afgÞrelser ud om fredagen så de kan ÞdelÊgge sårbare menneskers weekend, holder aldrig deres aftaler, mÞder ikke til tiden, lader andre vente på dem, bruger udtryk som, jeg nÞd til at slutte vores samtale nu, da jeg skal lÞbe videre til et mÞde, som om der er en eneste medarbejder der lÞber på Ballerup Kommune.

2022幎12月22日
自発的なレビュヌ

Når man ikke reagere på dokumenterede

Når man ikke reagere på dokumenterede overgreb som kommunen selv udÞver på udsatte unge, og ej heller på dokumenteret fejl i processer oplyst fra Socialstyrelsen, så er man blevet for magtsyg.
Der bruges så mange af borgernes skattepenge, til åbenlyse forkerte arbejdsmetode, det er ikke ok.
Evt tilflyttere, find et andet sted at bo, Ballerup Kommune er et skidt sted for unge og bÞrnefamilier.

2022幎1月20日

Ballerup Kommune fremstår bureaukratisk

Ballerup Kommune fremstår bureaukratisk med et serviceniveau der er helt i bund.
Ringer man til direkte telefonnumre fra deres hjemmeside bliver man bare smidt af, hvis der ikke er en ledig medarbejder. Der er ikke noget kÞsystem der. Så kan man ellers prÞve igen, men der kun er telefontid få timer hver dag, så man skal ikke vente alt for lÊnge, hvis det er en hastesag.
Ringer man til omstillingen, så skal de have et navn de kan stille videre til - de kan ikke stille videre til en afdeling. Når man så forklarer sin sag, så kan de godt finde frem til et navn i den afdeling man spurgte til, og så bliver man ellers, for hver gang man prÞver, stillet videre til et vÊld af personlige telefonsvarere, hvor man kan lÊgge en besked og telefonnummer, men der er aldrig nogen, der ringer tilbage.
Når man spÞrger omstillingen om man kan mÞde op og tale med nogle af de her medarbejdere, så får man at vide at det kan man ikke. Man skal have en aftale med dem fÞrst. SidstnÊvnte er endnu ikke lykkedes for mig, da jeg ikke kan få fat på en ansvarlig medarbejder.

2021幎8月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ