䌁業情報

2. 路線・長距離バス䌚瀟
  3. バス貞し切り
  4. バス䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Guldberg Bus – Din pÃ¥lidelige partner pÃ¥ vejen Guldberg Bus er et fÞrsteklasses busselskab, dedikeret til at levere enestÃ¥ende transportlÞsninger til kunder i hele Danmark. Vi har mange Ã¥rs erfaring i branchen og tilbyder en bred vifte af tjenester, der inkluderer VIP-kÞrsel firmature, turistbuskÞrsel og private arrangementer. Vores eksklusive og velholdte busser sikrer en komfortabel og sikker rejse for alle passagerer. Vi sÊtter en Êre i at levere hÞj kvalitet og skrÊddersyede lÞsninger, der imÞdekommer dine specifikke behov. Vores professionelle og venlige chauffÞrer er veluddannede og forpligtede til at give dig en fÞrsteklasses serviceoplevelse. Uanset om du planlÊgger en kort tur eller en lÊngere rejse, er Guldberg Bus din ideelle partner. Vores mÃ¥l er at gÞre din rejse sÃ¥ behagelig og problemfri som muligt. Vi ser frem til at transportere dig sikkert og komfortabelt til din destination. Kontakt os i dag for at hÞre mere om vores tjenester og fÃ¥ et uforpligtende tilbud!

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

15件のレビュヌ

LÊkker oplevelse.

Havde bestil Guldberg Bus i forbindelse med en tur med arbejdet til Knuthenborg Safaripark .
Bussen var simpel så lÊkker, og beboerne synes den så yderst lÊkker og luksus ud.
ChauffÞren var så venlig og sÞd, og han kÞrte så godt at ingen oplevet at blive kÞresyge.
Hele oplevelsen var så god, og beboerne kunne ikke andet end at rose turen.

2024幎9月11日

Tusind tak for de pÊne ord.
Det glÊder mit gamle hjerte at kunne give mine gÊster en god oplevelse.

En ren fornÞjelse!

Var på tur med mÞdrehjÊlpen til Knuthenborg Safaripark og vi havde fornÞjelsen af at kÞrer med Guldberg bus! KÞreturen var så behagelig og bussen var nÊrmest ren luksus i forhold til andre turist busser. Udover det så var chauffÞren virkelig rar og sÞrget for alle havde det sjovt og hyggede sig og ikke mindst alle bÞrnene. Jeg håber at vores nÊste tur bliver med Guldberg igen!

2024幎7月4日

Hej Stephanie.
Tak for de pÊne ord, det glÊder mig at I har haft en dejlig oplevelse i bussen.

Service og Quality

Vi kÞre med Jan fra KÞbenhavn til Århus, Randers, og SÞnderborg. Helle kÞre ture var super godt, vi blev allesammen kede af da Jan ikke kunne kÊre med os tilbage til KÊbenhavn. Under kÞre turen vi hvor stoppede pÃ¥ diverse gÃ¥rd (vi er en gruppe fra den Indonesiske Landburgsministeriet), er Jan altid parat og var sÃ¥ hjÊlpsom. Selve kÞre turen var sÃ¥ behageligt ikke for at nÊvne faciliterer med nespresso maskine, kold vand i kÞleskabet og smÃ¥ dejligt chokolade. Vi blev allesammen enig om at GULDBERG BUS er bare den bedste.

2024幎5月27日

Guldberg Bus からの回答

Årh, det var pÊne ord. Tusind tak, det var en fornÞjelse at kÞrer for Jer.

bus til tiden og fleksibel på hvordan

bus til tiden og fleksibel på hvordan afgangstider kan klares - meget opmÊrksom chaufÞr og 2 dage i samme bus er dejligt at man fÞler det spiller max

2024幎5月22日

Tusind tak for de pÊne ord.
Altid en glÊde at kunne yde den rette service.

Som sÊdvanlig en dejlig chauffÞr som

Som sÊdvanlig en dejlig chauffÞr som overholder aftaler , i bussen er der drikkevarer, bÃ¥de kolde og varme, fine sÊder og flot musikanlÊg, sÃ¥ bedste anbefalinger herfra👍

2024幎3月3日

Guldberg Bus からの回答

Tusind tak for de pÊne ord.🙏🏌

En super oplevelse at benytte Guldberg

En super oplevelse at benytte Guldberg Bus. Meget fin bus og en super service fra chauffÞren. 5 stjerner fra start til slut.

2020幎9月9日

Guldberg Bus からの回答

Tusind tak for stjernerne og de fine ord.
BestrÊber mig altid på at give mine gÊster den bedste oplevelse.

Vi kan kun på det varmeste anbefale

Vi kan kun på det varmeste anbefale Guldberg Bus. Vi havde en super positiv oplevelse til og fra mÞde fra Kattegatcenteret. En lang dag med transport blev til en rigtig positiv oplevelse i en unik bus med meget hÞjt service niveau og venlighed. Vi bruger bestemt Guldberg igen! Venligst Malene Brandt, WWF Verdensnaturfonden

2020幎2月13日

Hej Malene.
Tusind tak for de pÊne ord.
BestrÊber mig altid på at give mine gÊster i bussen den bedste oplevelse.

En rigtig god oplevelse

En helt igennem super oplevelse med Guldberg Bus. En venlig og imÞdekommende chauffÞr, en flot julepyntet bus og alt, der bare fungerede, som det skulle. Vi vÊlger helt sikkert at kÞre med Guldberg Bus igen.

2019幎12月16日

Tusind tak for de pÊne ord.
Jeg bestrÊber mig altid på at give mine gÊster en god oplevelse på deres tur i bussen.

Rigtig lÊkker bus

Rigtig lÊkker bus, og sikkert Danmarks bedste chauffÞr.
Kan varmt anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2019幎11月22日

Tusind tak for de pÊne ord.
Jeg bestrÊber mig altid på at yde det bedste overfor mine kunder.

Vi havde en fantastisk oplevelse med

Vi havde en fantastisk oplevelse med Guldberg Bus. Jan sÞrgede for, at det hele spillede og der var intet der ikke kunne lade sig gÞre 👍

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger Guldberg Bus! 👍

2019幎5月14日

Guldberg Bus からの回答

Tak for den fine anmeldelse.
BestrÊber mig altid pÃ¥ at efterkomme kundernes Þnsker, under motto’et: Tilfredse og glade kunder kommer igen.
Og I er altid velkomne.👍

Rigtig godt busselskab

Perfekt bus til mindre selskab. Alt spillede som aftalt og prisen var god.

Er helt klart det busselskab jeg vil kontakte nÊste gang jeg har brug for en bus. Kan varmt anbefales herfra.

2019幎3月26日

Guldberg Bus からの回答

Jeg takker for de fine ord.
Og I er altid velkomne en anden gang.

En fantastik bus

En fantastik bus, med alverdens luksus.
Kan anbefales til mindre selskaber, der ikke vil nÞjes med nÊstbedste.

2019幎3月14日

Hej Michael.