レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan varmt anbefale Balling ventilation. Jeg ringede, fik god information og service og slog til pÃ¥ 5 ventilatorer - og da jeg nÊrmest i sjov spurgte om de kunne blive installeret samme dag, undersÞgte... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg ringede til balling og fik en god snak de kom 3 dage efter og monteret 2 enheder i min stue, de var virkelige hjÊlpsomme, de hjÊlp med at rykke rundt pÃ¥ nogle skabe uden ekstra gebyr! Jeg anbefale... もっず芋る

䌁業が回答したした

I had BSK Ventilation installed about a month ago, but I’m not satisfied with the work. They sent a worker who didn’t speak Danish and had limited English. The gap between the pipe and the wall hole w... もっず芋る

Jeg har fulgt Balling Ventilation lidt og kan virkelig godt lide, hvordan de arbejder. Kommunikationen er nem og klar, og man fÃ¥r indtrykket af, at de gÃ¥r op i bÃ¥de kvalitet og kundetilfredshed. Tekni... もっず芋る

䌁業情報

1. 換気装眮補造業者
  2. 空気孔枅掃業

圓該䌁業による蚘述

Hos Balling Ventilation er vi specialister i enkeltrumsventilationer, der skaber et sundt og behageligt indeklima. Med mange års erfaring inden for branchen tilbyder vi skrÊddersyede lÞsninger til både private hjem og erhvervsejendomme. Vores ydelser inkluderer: Design og installation af ventilationsanlÊg Service og vedligeholdelse af eksisterende systemer Rådgivning om energieffektivitet og optimering LÞsninger til indeklimaforbedringer Vi er stolte af at levere hÞj kvalitet, professionel service og lÞsninger, der matcher dine behov. Vores kunder vÊlger os for vores pålidelighed, ekspertise og evne til at levere resultater, der holder i lÊngden. Kontakt os i dag for en samtale om, hvordan vi kan hjÊlpe dig med at forbedre dit indeklima.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

38件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 25に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg ringede til balling og fik en god

Jeg ringede til balling og fik en god snak de kom 3 dage efter og monteret 2 enheder i min stue, de var virkelige hjÊlpsomme, de hjÊlp med at rykke rundt på nogle skabe uden ekstra gebyr! Jeg anbefaler dem helt klart!

2026幎4月1日

Ballingventilation からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse – bÃ¥de med dialogen og selve udfÞrelsen.

Vi sÊtter en Êre i at vÊre fleksible og hjÊlpe, hvor vi kan, så det er fedt at hÞre, at det også blev bemÊrket.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget!

Vi har fået installeret 3

Vi har fÃ¥et installeret 3 ventilationsenheder hos Balling Ventilation. 2 blev monteret i hÞjden, hvor arbejdet blev udfÞrt indefra – inkl. montering af ydercovers – hvilket sparede os for et stort stilladsgebyr.

Meget servicemindede og lÞsningsorienterede. Klar anbefaling herfra!

2026幎4月2日

Ballingventilation からの回答

usind tak for din anmeldelse!

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er tilfreds med installationen og den lÞsning, vi fandt. Vi gÞr altid vores bedste for at finde den mest effektive og Þkonomiske tilgang – sÃ¥ det er fedt, at arbejdet indefra gjorde en forskel for jer.

Tak for de pÊne ord om vores service og tilgang – og ikke mindst for anbefalingen!

Kan varmt anbefale Balling ventilation

Kan varmt anbefale Balling ventilation. Jeg ringede, fik god information og service og slog til på 5 ventilatorer - og da jeg nÊrmest i sjov spurgte om de kunne blive installeret samme dag, undersÞgte de sagen og sÞrgede for montering samme dag plus dagen efter! Ret imponeret

2026幎3月26日

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse hele vejen fra fÞrste opkald til fÊrdig installation. Vi gÞr altid vores bedste for at vÊre fleksible og rykke hurtigt, nÃ¥r det kan lade sig gÞre – sÃ¥ det er fedt, at vi kunne finde en lÞsning med montering samme dag.

Tak fordi du valgte os til opgaven – og for din anbefaling, det betyder meget!

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi fik installeret ventilation af Balling Ventilation, og jeg må bare sige, at det var en virkelig god oplevelse. De var super flinke, nemme at snakke med og meget professionelle hele vejen igennem.

De kom som aftalt, arbejdede effektivt og efterlod det hele pÊnt og ryddeligt. Man kunne tydeligt mÊrke, at de ved hvad de laver og går op i at gÞre arbejdet ordentligt.

Efter installationen kan vi allerede mÊrke en stor forskel pÃ¥ indeklimaet – luften fÞles friskere, og hele huset virker bare mere behageligt at vÊre i.

Det er helt klart et firma vi vil anbefale til andre.

2026幎2月2日

Ballingventilation からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen – fra fÞrste kontakt til det fÊrdige resultat. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de kvalitet i arbejdet og en god kundeoplevelse, sÃ¥ det er fedt at hÞre, at det skinner igennem.

Og ikke mindst er det dejligt at hÞre, at I allerede kan mÊrke forskel pÃ¥ indeklimaet – det er prÊcis det, vi arbejder for.

Tak for anbefalingen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er ellevilde med Balling Ventilation!Vi har fået installeret deres system i kÞkken badevÊrelse sovevÊrelse og kÊlder og luften i hele huset er friskere og mere ren end nogensinde fÞr.
Vores bÞrn med astma trÊkker lettere vejret og deres energi er blevet mere positiv + de fÞler mindre irritation.
Teamet var professionelle, punktlige og super imÞdekommende, og rådgivningen var skrÊddersyet til vores behov og vores hjem.
Vi lÊgger mÊrke til den friske luft, men ikke til lyden af sÊdvandlige ventilationssystemer som brummer og vibrerer, det elsker vi!
Derudover kan morgenerne med små bÞrn i huset vÊre stressende, hvilket gjorde at vi til tider glemte at lufte ud inden vi tog på arbejdet og sendte bÞrnene i skole - men det problem har vi ikke lÊngere. Da installationen er automatiseret og holder en stabil jÊvn friskhed uden vi mister varmen og får dyre elregninger.

KÊmpe anbefaling, isÊr hvis du har små bÞrn!

Knus og kram Frida Maria Kvist GrÞnkjÊr❀🥳🍃☀🌈🌬

2026幎1月30日

Ballingventilation からの回答

Tusind tak for jeres helt fantastiske anmeldelse!

Det betyder enormt meget for os at hÞre, hvordan ventilationen har gjort en reel forskel i jeres hverdag – isÊr for jeres bÞrn. Det er prÊcis derfor, vi brÊnder for det, vi laver.

Vi er virkelig glade for, at I både oplever bedre indeklima, mindre stÞj og en lÞsning, der bare kÞrer stabilt uden at krÊve noget i en travl hverdag. Det er netop den tryghed og komfort, vi Þnsker at skabe i alle hjem.

Tak for de mange flotte ord om både vores team og rådgivning – og ikke mindst for jeres varme anbefaling!

De bedste hilsner
Balling Ventilation

Fra start til slut – kan klart anbefales

Jeg har fulgt Balling Ventilation lidt og kan virkelig godt lide, hvordan de arbejder. Kommunikationen er nem og klar, og man får indtrykket af, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed. Teknikeren, der kom ud, var super sympatisk og til at stole på – det betyder jo meget, når man lukker nogen ind i hjemmet. Alt i alt virker det til et firma, man trygt kan anbefale, hvis man har brug for ventilation eller gode råd.

2026幎3月3日

Ballingventilation からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os, at du oplever vores kommunikation som klar og nem, og at du fÃ¥r et indtryk af, at vi gÃ¥r op i bÃ¥de kvalitet og kundetilfredshed – det er netop det, vi strÊber efter hver dag.

Vi er også glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores tekniker. Tillid er altafgÞrende, når man lukker håndvÊrkere ind i sit hjem, og det tager vi meget seriÞst.

Tak for din anbefaling – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Balling Ventilation

Jeg har fået virkelig god og

Meget professionelt firma. Jeg fik kompetent vejledning om radonsikring af kÊlderen. Alt spillede som det skulle.

2026幎3月2日

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede både kompetent vejledning og en lÞsning, der bare spillede. Radonsikring er et vigtigt område, så vi lÊgger stor vÊgt på at rådgive korrekt og udfÞre arbejdet ordentligt.

Tak for de pÊne ord og for tilliden!

Balling Ventilation

God oplevelse gjorde også rent

Jeg havde booket tid til at få en zephyr ventilations enhed installeret i min kÊlder i huset til på Onsdag, men de kom allerede Mandag og fik den installeret og den virker som beskrevet.

En anden ting som er vÊrd at nÊvne er at de efterlod kÊlderen i samme stand som de modtog ren og pÊn - det er noget håndvÊrker generelt er dårlige til har jeg erfaret

2026幎2月11日

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er tilfreds med både installationen og, at vi kunne rykke opgaven frem. Vi gÞr altid vores bedste for at vÊre fleksible, når muligheden opstår.

Derudover sÊtter vi en stor Êre i at efterlade arbejdsområdet pÊnt og ryddeligt, så det er fedt, at det også blev bemÊrket.

Tak for de pÊne ord og for din tillid!

Fik installeret 3 zephyrr i min kÊlder

Fik installeret 3 zephyrr i min kÊlder, som har Êndret luftkvaliteten meget allerede. Hurtig installation og de kom til tiden

2026幎1月19日

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er rigtig godt at hÞre, at I allerede oplever en mÊrkbar forbedring af luftkvaliteten i kÊlderen – det er prÊcis det, vi Þnsker at skabe.

Vi sÊtter stor pris på, at du fremhÊver både vores punktlighed og den hurtige installation.

Tak for tilliden!

Kan varmt anbefales

Professionelt firma, som har lavet ventilation i min kÊlder. God service og kompetent rådgivning. Hele forlÞbet har vÊret kendetegnet ved god kommunikation og hÞj faglighed. Medarbejderne var imÞdekommende og effektive, og der blev ydet god support i forbindelse med opsÊtning og brug af den tilhÞrende app. En positiv oplevelse hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.

2025幎12月11日

Ballingventilation からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra rÃ¥dgivning og kommunikation til installation og support. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de faglighed og en god kundeoplevelse, sÃ¥ det er rigtig fedt at hÞre, at det er blevet oplevet sÃ¥dan.

OgsÃ¥ tak fordi du fremhÊver hjÊlpen med appen – det er vigtigt for os, at lÞsningen fungerer optimalt i hverdagen.

Tak for din anbefaling og for tilliden!

PÊnt og effektivt arbejde

De kom til tiden, og udfÞrte et pÊnt og effektivt stykke arbejde. De gjorde derefter også rent efter sig selv, hvilke jeg sÊtter stor pris på.

2026幎1月14日

Ballingventilation からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Klara!

Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de vores punktlighed og det udfÞrte arbejde. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at levere en effektiv lÞsning – og selvfÞlgelig at efterlade det hele pÊnt og ryddeligt bagefter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Balling Ventilation

Balling havde ikke styr på brandforhold i etageejendom

Vi har haft Balling Ventilation / Balling Entreprise på vores ejendom, dels for at installere DUKA-ventilatorer i vores kÊldre og dels for at udfÞre andet murerarbejde.

Jeg vil kraftigt fraråde at benytte Balling Entreprise, med binavnet Balling Ventilation, til etablering af ventilation i kÊldre under etageejendom uden inddragelse af en brandrådgiver.

PÃ¥ vores ejendom, som bÃ¥de har brandzoner og brandsektionering, har man ”bare” valgt at bore gennem brandmure for at installere DUKA-ventilation. DUKA-ventilatorer er ifÞlge producenten beregnet til montering i ydermure og kan derfor ikke anvendes til at styre ventilation mellem forskellige brandzoner og/eller brandsektioner.

DUKA-ventilation er ikke udstyret med varmefÞler, som lukker ventilationen ned i tilfÊlde af brand. Dermed vil ventilatoren reelt kunne blÊse en brand videre fra ét rum til et andet – fra brandzone til brandzone. Normalt anvender man udstyr, som ved hjÊlp af et mekanisk brandspjÊld forsegler gennemfÞringen i muren, sÃ¥ branden forhindres i at sprede sig ad den vej. DUKA-ventilatorer har ikke indbygget brandspjÊld og kan derfor ikke anvendes til dette formÃ¥l.

KÊldre under etageejendomme er typisk opdelt i flere brandzoner, hvor de ydre rammer (mure, gulve og lofter) skal forhindre, at en brand spreder sig. Der gÊlder desuden skÊrpede regler for flugtveje til det fri. Hver enkelt lejlighed udgÞr sin egen brandzone, og flugtvejene (trappehusene) er selvstÊndige brandzoner.

På stÞrre ejendomme er der derudover etableret brandsektionering, som skal sikre, at en brand holdes inden for én sektion, selv hvis der opstår brand i flere zoner samtidig. Brandsektioner er typisk adskilt af brandmure, som ofte er tykkere end almindelige vÊgge mellem brandzoner. Det er derfor afgÞrende, at man ikke borer gennem en brandmur uden rådgivning fra en brandrådgiver og uden at vÊlge korrekt udstyr.

Hvis man vÊlger at benytte Balling Entreprise til ventilationsopgaver i kÊldre under etageejendomme, bÞr man derfor sikre sig, at der er tilknyttet en ingeniÞr eller brandrådgiver med relevant viden.

Det er bygningsreglementet kapitel 5, som er lovgrundlag.
________________________________________
MUREROPGAVE - Pudsning af loft
PÃ¥ grund af et utÊt tag over min lejlighed har jeg haft en lunke i mit loft siden 2004 – en vandskade, som har udviklet sig langsomt over tid.

GulvbrÊdderne på loftet over lunken var så mÞre at man kunne sÊtte en fod ned igennem.
I foråret 2025 var et skadeservicefirma forbi for at måle, om der var aktivitet i etageadskillelsen. Svaret på de prÞver, de tog, var, at der var aktivitet. Der blev dog ikke gjort yderligere ved sagen.

Et par måneder senere blev Balling bestilt til at banke loftet ned og pudse det op igen.

På selve dagen kom de en halv time for sent. Den fÞrste, der kom ind ad dÞren, var deres polske murer, som ikke vidste, hvad han skulle lave. Han mÞdte op i klipklappere og var ikke klar til at arbejde. Han blev sendt ud på gaden for at vente på mester, og jeg forlod herefter lejligheden. At man ikke overholder en aftale uden at give besked, er respektlÞst i min verden.

De kom ikke i gang den dag, men dukkede op igen dagen efter, hvor samme scenarie gentog sig.

I lÞbet af de nÊste dage fik de hugget loftet ned, men tog ikke en prÞve af det underliggende loft. Det betyder, at vi reelt ikke ved, om der er råd eller svamp i konstruktionen.

Den polske murer lukkede hullet igen, men kvaliteten er ringe. Hvor der tidligere var en lunke på 40–50 cm, er der i dag et loft i to niveauer med en niveauforskel på 2–3 cm. Dansk Standard foreskriver, at et loft maksimalt må have en niveauforskel på 2-3 cm over 2 meter. Mit loft har en niveauforskel på op til 2-3 cm over 5 cm.

De havde hellere ikke styr på min nÞgle og der gik en uge efter endt arbejde, fÞr jeg fik den igen af mester selv. Og det på trods af at muren sagtens kunne have låst sig ude og smidt nÞglen i postkassen, efter aftale med mig.

De har fået en stjerne, fordi de mÞdte op.

2025幎9月3日

Ballingventilation からの回答

Vi kan ikke genkende anmelderen som kunde hos Balling Ventilation, og vi har ingen registrering af en kundeoplevelse mellem virksomheden og anmelderen. Anmeldelsen er derfor rapporteret.

Jeg har samarbejdet med Balling

Jeg har samarbejdet med Balling Ventilation i flere år, og det har vÊret en fornÞjelse fra start til slut. De leverer konsekvent hÞj faglig kvalitet, holder hvad de lover, og kommunikationen er altid klar og professionel. Samtidig mÞder man et team med godt humÞr og engagement i opgaven. Balling Ventilation kan varmt anbefales.

2025幎12月22日

Balling Ventilation ApS leverer håndvÊrk og kundeservice på topniveau

Jeg kontaktede Balling Ventilation ApS på grund af fugtproblemer i en helt ny tilbygning, hvor der begyndte at danne sig kondens. Efter lidt research på Google faldt valget på dem, fordi de tydeligt signalerede mange års erfaring og solid ekspertise. Det viste sig hurtigt, at det ikke bare var tomme ord.

Jeg udfyldte kontaktformularen, og allerede indenfor 12 timer ringede Zakarias. Han tog problemet seriÞst fra fÞrste sekund og anbefalede en BSK Zephyr V2 til 7.300 kr inkl. montering. Ønskede jeg et sort dÊksel, der matchede den udvendige beklÊdning, kunne det tilkÞbes for 375 kr. Vi fik lynhurtigt aftalt en montagedato, og i hele perioden op til var Zakarias ekstremt imÞdekommende, professionel og klar i spyttet omkring processen - isÊr omkring tÊtning af dampspÊrre, som jeg var mest bekymret for.

AnlÊgget blev monteret, arbejdet blev lavet ordentligt, og alt så fint ud. Alligevel sad jeg et par dage efter med en nagende tvivl om dampspÊrren nu var tÊt nok. Jeg ringede, og uden den mindste tÞven dukkede Zakarias og hans makker op igen og sÞrgede for, at alt blev gjort 110 procent i orden. Ingen undvigelser, ingen undskyldninger - bare lÞsninger.

Under selve montagen viste det sig, at en connector på motoren havde en fabriksfejl. Det blev klaret på rekordtid. Jeg fik en helt ny motor, og problemet var lÞst indenfor 48 timer. Herudover, skulle jeg ikke betale for sort dÊksel for 375kr! Det er prÊcis den type kundeservice man håber på, men sjÊldent oplever.

Noget af det, der imponerede mig mest, var deres princip om, at der ikke skulle betales en krone, fÞr jeg som kunde var fuldt tilfreds. Det er sjÊldent at mÞde den grad af integritet i branchen. Men her er det tydeligt, at Balling Ventilation ApS går op i både håndvÊrket og relationen til deres kunder.

I dag er jeg 100 procent tilfreds. Det er dygtige fagfolk, der ved hvad de laver, og som tager ansvar for deres arbejde hele vejen igennem.

Det bliver ikke sidste gang, jeg bruger dem. Med et stort hus og et centralt ventilationsanlÊg bliver der helt sikkert både service og vedligehold fremover - og jeg ved prÊcis, hvem jeg ringer til.

Mine bedste anbefalinger herfra.

2025幎11月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。