レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Klart en anbefaling herfra om at kÞbe hos Billigventilation. Utrolig og fornem service fra Frederik, der hjalp med en retur sag. Kun god oplevelser herfra, og tusind tak for hjÊlpen.

To friske mennesker kom for at rense vores ventilation. Vores ventilation er 6 Ã¥r gammel, sÃ¥ vi forventede det ville vÊre beskidt. Efter de havde kigget alle rÞr igennem opdagede de at rÞrende var sÃ¥... もっず芋る

Jeg har kÞbt komplet ventilationsanlÊg her i denne butik for ca 7 Ã¥r siden - jeg har valgt selv at lave service pÃ¥ banditten men var pludselig i tvivl om hvordan Bypass ventilen virkede og om den vi... もっず芋る

Simpelthen de bedste anbefalinger 🌹service helt i top 100- Altid meget venlig , rar og ligefrem i telefonen
 ( snakkede med Sune) Jonas som kom og rensede var bare super sÞd og super professione... もっず芋る

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

263件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Absolut positiv oplevelse 🀗

Om service pÃ¥ Genvex anlÊg : jeg kan kun sige professionel- absolut god service - Gustav en meget flink og venlig ung mand - jeg har ingen kendskab til anlÊgget - han svarede pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l sÃ¥ jeg anbefaler gerne 🀗

2026幎4月15日

HjÊlp fra billigrens / tak

Da jeg var blevet svigtet af andet firma, som ikke havde lavet deres arbejde, blev jeg af medarbejder fra billigrens opfordret til endnu engang at klage til det firma jeg fÞrst havde lavet aftale med. Det gjorde jeg samtidig med at jeg lavede en dårlig anmeldelse af den på håndvÊrker.dk.
Herefter kom de og lavede arbejdet fÊrdigt gratis.

Så - Tak for hjÊlpen fra billigrens - dem bruger vi nÊste gang.

2026幎3月9日

Ualmindeligt god service!

En fredag eftermiddag i uge 7 konstaterer jeg, at vores ventilationsanlÊg indblÊser minusgrader i boligen. Jeg ringer altså til Billigventilation, hvor jeg for fem år siden har kÞbt anlÊgget egentlig bare for at muligvis få en ide til, hvad jeg kunne gÞre.
Lone fra Billigventilation stoppede dog ikke der. Hun hjalp mig i lÞbet af samme eftermiddag med at finde årsagen og bestiller en reservedel, som jeg nemt selv kan montere. Helt gratis - på trods af anlÊgget er for lÊngst udenfor garanti.
Den slags er ikke bare god service. Det ualmindeligt god service. Tak for indsatsen!

2026幎2月13日

1 år senere og stadig den beste service

Endnu en gang positivt overrasket

Endnu en gang er jeg positivt overrasket over den service, Lars fra Billigventilation leverer. Man skal virkelig ikke vÊre nervÞs for at kÞbe anlÊg hos dem.

Mit anlÊg har lige rundet 12 mÃ¥neder, og jeg opdagede, at forvarmen ikke tÊndte. Jeg sendte en mail – og kort tid efter blev jeg kontaktet med tilbud om telefonisk hjÊlp.

Jeg blev mÞdt af Lars, som var både venlig og kompetent, og på meget kort tid fik han rettet indstillingerne, så det hele kÞrer igen.

Rart med en leverandÞr der også er der efter handlen.

2026幎2月18日

Service I Top klasse

Jeg har kÞbt komplet ventilationsanlÊg her i denne butik for ca 7 år siden - jeg har valgt selv at lave service på banditten men var pludselig i tvivl om hvordan Bypass ventilen virkede og om den virkede... jeg ringede ind og fik fat i MICHAEL - efter 20 minutters samtale fik han guidet mig gennem hele menuen og sammen fandt vi frem til at alt var 100% som det skulle vÊre - sikke en service... her får man det hele for det halve :)
Vender bestemt tilbage til denne butik igen!!!!

2026幎2月19日
自発的なレビュヌ

Hurtigere end at ordre en pizza....

Det er nu 3. gang jeg kÞber er varmepumpe hos Billig ventilation. Super god vejledning og mere for pengene end forventet. Typisk når man handler de billigste steder får man absolut ingen vejledning med sådan er det ikke her. Lars gik 100% ind i min case og jeg bestilte igår kl 15.03 (endda på en sms) og kl 06.51 her til morgen ringede en chauffÞr fra DSV og ville lÊsse den af. Det er sgu service.

2026幎2月18日

Super service...

To friske mennesker kom for at rense vores ventilation. Vores ventilation er 6 år gammel, så vi forventede det ville vÊre beskidt. Efter de havde kigget alle rÞr igennem opdagede de at rÞrende var så ren at de ikke ville rense dem og derved ikke tage penge for arbejdet. (Gratis) I stedet fin indstillet de anlÊgget så det kÞrte 100% optimalt. Vi siger mange tak for super god service...

2026幎2月9日

Top professionel service

Top professionel service. Vi stod og skulle bruge en vare her og nu. Vi snakkede med det flinkeste og professionelle team, som kunne vejlede os.
Fragten havde vi ikke tid til og vi kÞrte derfor ned for at hente vores vare, som de udleverede med det samme.
Tusind tak for den professionelle hjÊlp

2026幎2月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。