Superflot setup og levering tilâŠ
Superflot setup og levering til fÞdselsdag! De holder hvad de lover!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Superflot setup og levering til fÞdselsdag! De holder hvad de lover!
Jeg skulle bruge 2 balloner til en 12 årig drengs bisÊttelse, og jeg blev mÞdt med en utrolig venlighed, imÞdekommenhed, sÞdeste og mest forstående varme i en meget svÊr og trist situation, så derfor vil jeg varmt anbefale ballonservice.
Det bliver uden tvivl fÞrste og sidste gang, vi bruger dette firma.
Priserne er alt for hÞje i forhold til, hvad man får for pengene, og det vÊrste var, at firmaet glemte vores aftale. Jeg var nÞdt til selv at ringe og påminde dem, hvorefter ballonerne blev leveret hele 1,5 time for sent. De begyndte fÞrst at sÊtte dem op, efter festen allerede var i gang, og gÊsterne var ankommet.
Det er dybt skuffende at bruge så mange penge og stadig stå tilbage med en dårlig oplevelse både med produktet og servicen.
DesvÊrre lader det ikke til at vÊre en enlig fejl, da andre anmeldelser på Trustpilot beskriver lignende situationer.
Bad experience. Not at all worth.
It was special moment for us where my wife delivered our daughter. I asked peter to decorate house with ballons.
It costs 800kr for just 20small ballons which were not at all worth. I wonât recommend based on my experience.
Virkelig dårlig oplevelse.
Sur og frÊk opfÞrelse.
100 balloner leveret til telt dagen fÞr fest.
Flade og nedfaldne balloner nÊste morgen.
Ingen svar på sms eller ligne fÞr efter mange forsÞg.
Svaret var. Det var min egen skyld. Da de skulle ha vÊret inde for natten.
Hvilket han ikke havde informeret om.
Han gav mig til sidst ud af 3000 .. 1000 tilbage med et svar der hed.
Hvis det kan formilde dit humÞr
Virkelig dårlig oplevelse/service! Peter havde for det fÞrste glemt afhentningsaftale, så jeg stod i Holte hvor ingen var hjemme og ingen balloner. Peter lovede så at levere dem dagen efter, men dukkede ikke op! Hverken svarede på tlf, sms eller mails. Stod med en lille pige, som var meget skuffet!
Virkelig dårlig stil!!
Fin oplevelse med Peter fra Ballonservice og super flot produkt. Vi brugte dem til en barnedåb hvor pynt til festen bl.a. var store buketter af balloner formet som mega-sutter.
Kan anbefale Ballonservice hvis der skal holdes fest eller fejring og der skal gÞres noget ekstra ud af oppyntningen .
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã