Betaler ikke sine regninger ... Jeg vil ikke anbefale at handle her
Som ny kunde blev jeg mÞdt med imÞdekommenhed og interesse for det projekt jeg havde med. Da vi gik i gang var den givne support professionel med indlevelse i vores problemer. Erfaringen fra det f... ãã£ãšèŠã
Fint arbejde.
- å°å·æ
- ã°ã©ãã£ã㯠ãã¶ã€ããŒ
- ã¬ãŒã¶ãŒå å·¥æ¥
- ãã¹ã¿ãŒå°éåº
- 販ä¿è£œåæäŸæ¥è
- çæ¿åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores motto er âKort fortalt: Vi trykker pÃ¥ altâ. Selv om vi siger det med et smil, er det meget tÊt pÃ¥ sandheden. Udover at trykke pÃ¥ pap og papir, plastikkort og stof, kan vi ogsÃ¥ trykke pÃ¥ fx legoklodser og brosten, powerbanks, krus og igen meget meget mere.
Egeskovvej 21B, 3490, KvistgÃ¥rd, ãã³ããŒã¯
- 82 82 82 40
- info@trykkeriloftet.dk
- trykkeriloftet.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Betaler ikke sine regninger ...
Betaler ikke sine regninger ...
Jeg vil ikke anbefale at handle her
HÞjt serviceniveau
HÞjt serviceniveau - levering til tiden, fornuftige priser. Nu med kontorhundehvalp (i går 12. 3. 25').
Super flotte smykker og mega godâŠ
Super flotte smykker og mega god service ved bestilling
Kan kun anbefale
Tjek hjemmesiden - så flotte ting
Så fysik smykkerne på kunstudstilling i Hune
Har efterfÞlgende fået et par Þreringe som var bestilt
Helt perfekt med personlig hilsen
Det er overskud
Tusind tak
Ikke sidst gang jeg handler med dig ð
Super service og et godt produkt.
Har kun gode ting at sige om Kasper og resten af teamet bag Trykkeriloftet.
Har fået den bedste service, et super godt produkt, og en god kÞbsoplevelse. Bliver ikke sidste gang jeg bruger Trykkeriloftet.
Vi anbefaler trykkeriloftet!
Vi er super tilfredse med vores samarbejde med trykkeriloftet. God vejledning og hurtig behandling.

Trykkeriloftet ããã®åç
Vi har i cca.dk benyttet TrykkeriloftetâŠ
Vi har i cca.dk benyttet Trykkeriloftet i snart 2 år, og kan efterhånden sige at der er et konsistent tårnhÞjt niveau af service of professionalisme. Derudover, så oplever vi en effektivitet som er ret så vigtigt for os, og når kvaliteten holder kan vi ikke andet end at give 5-stjernet feedback.

Trykkeriloftet ããã®åç
Som ny kunde blev jeg mÞdt medâŠ
Erfaringen fra det fÞrste forlÞb blev, at der fra vores side skal kommunikeres med fÊrre personer under processen. Det prÞver vi så af nÊste gang om ikke så lÊnge.
Men tak for en rigtig god oplevelse.
Sven Nielsen
Formand HS.

Trykkeriloftet ããã®åç
God service samt professionelt udfÞrt arbejde.
Trykkeriloftet er altid meget imÞdekommende.
Dygtige til at vejlede og udfÞrer et godt stykke arbejde.
Deres service er altid i top.

Trykkeriloftet ããã®åç
absolut en fornÞjelse at brugeâŠ
absolut en fornÞjelse at bruge Trykkeriloftet - god service.

Trykkeriloftet ããã®åç
Trykkeriloftet er den bedste partner /âŠ
Trykkeriloftet er den bedste partner / leverandÞr man kan få. Personlig service. Rimelige priser og fleksible hele vejen rundt. Og de leverer en topkvalitet.
Kim RÞdkjÊr
Speed Manager
Maravelo.dk

"Trykke" rammer ;-)
Trods mit venskabelige kendskab til virksomheden, har jeg aldrig fÞlt at jeg blev anderledes behandlet. Og servicen har netop vÊret helt i top og ikke mindst venlig, hvilket jeg fornemmer at alle andre også får den selv samme service.
Anbefaler stÊrkt herfra

Meget professionelle medarbejder
Meget professionelle medarbejder
Gode til at finde lÞsninger der passer til vores behov
Super hurtig ekspedition
Kan kun anbefales

Trykkeriloftet ããã®åç
God service og hurtig levering!
Altid god service og hurtig levering hos Trykkeriloftet.
Kvaliteten af produkterne er altid i top.

Hurtig levering, god kvalitet
Altid hurtig og pålidelig levering af tryksager, og kvaliteten er altid god.

Agenda 21 foreningen og jeg privat harâŠ
Agenda 21 foreningen og jeg privat har flere gange i de senere år benyttet virksomheden og vÊret yderst tilfreds, både med den gode service og resultaterne (fortrinsvis plakater). Hurtig udfÞrelse og rigtig flotte farver og holdbar kvalitet. Jeg agter at fortsÊtte med at gÞre brug af virksomheden.

Rigtig god oplevelse...
NÊrvÊrende personale, god sparring, fair pris, hurtig levering og god kvalitet - alt i alt en rigtig god oplevelse af vÊre kunde hos Trykkeriloftet.

Kan klart anbefales
God service, og ordenligt udfÞrt arbejde, hver gang jeg får lavet noget.