Wunderschöne GlÀser und einwandfreie Lieferung, herzlichen Dank! Frage: meine zwei alten GlÀser sind mir im Stiel zerbrochen, kann ich diese Ihnen zur "Reparatur" schicken? Vorsichtshalber hatte ich... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Smukt hÃ¥ndvÊrk og fin levering. Jeg har vÊret pÃ¥ besÞg i GlÞd vÊrkstedet/butikken i NexÞ og set Tobias arbejde der. Deres ting sÊlges ogsÃ¥ gennem Baltic Sea Glass i Gudhjem og nogle ting udstilles i G... ãã£ãšèŠã
BesÞgte deres fantastiske sted med de smukkeste glas! Vi fik en en super service af en meget imÞdekommende ekspedient, der virkelig tog sig tid og fandt flere ting frem sÃ¥ vi frit selv kunne vÊlge bl... ãã£ãšèŠã
Under min sommerferie pÃ¥ Bornholm i Ã¥r kÞbte jeg en vase hos Baltic Sea Glass. Betjeningen var sÃ¥ venlig og jeg fik endda lov til at tjekke lageret for den helt rigtige farve og facon. Efter hjemkomst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Baltic Sea Glass is i a Danish Glass Studio based in the Baltic Sea on Bornholm. A small Danish Island. The Glass studio produce utility glass and art pieces in their own studio. Baltic Sea Glass sell in retail, own web shop and in their own store close to Gudhjem on Bornholm. Most know for; Herringbone -, Party - and Trinity collection. A three legged vase. You will also see Baltic Sea Glass at Restaurant Kadeau. A well known Danish restaurant. Worth a visit when on Bornholm, Denmark.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra bemötande frÃ¥n personalen och högâŠ
Bra bemötande från personalen och hög kvalitet på deras glas.
Excellent article et excellenteâŠ
Excellent article et excellente livraison : informations exactes/ jour de livraison
Fina fÀrgstarka snapsglas
Fina fÀrgstarka snapsglas
Enkelt att bestÀlla och betala
Snabb leverens
Ein sehr schöner Engel
Ein sehr schöner Engel. Kontakt war sehr freundlich. Schnelle Lieferung.
Elegant glas form og mÞnster
Flot og elegant glas , lang rejse til mig
Men rimelig hurtig levering
De smÃ¥ engle er endnu smukkere endâŠ
De små engle er endnu smukkere end hjemmesiden.
Utrolig serviminded gjorde at vi kom iâŠ
Utrolig serviminded gjorde at vi kom i mål med dejlig bryllupsgave.
Sehr schöne Ware, auÃergewöhnlich
Sehr schöne Ware, aussergewöhnlich und sehr schnell und gut verpackt geliefert.
Mine glasting var pakket rigtig godtâŠ
Mine glasting var pakket rigtig godt ind og kom hele frem. De er så flotte ,
Hurtig ekspedition af varen
Hurtig ekspedition af varen - pÊnt indpakket som gave uden ekstra beregning
Oplevelsen af produktet
Oplevelsen af produktet. Handlet periodisk gennem en del år, min store drÞm er en dag at kunne kÞbe et unika.
Super service
I love the products from Baltic Sea
I love the products from Baltic Sea. I call this usable art
Hurtig service og god kvalitet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ