Jeg havde modtaget et par Þreringe i den forkerte farve, og skrev derefter til Beadhouse. De sendte et nyt par Þreringe i den rigtige farve afsted med det samme og var enormt hjÊlpsomme og gav hurtig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super hurtig levering - Bestilte mandag morgen og pakken ankom tirsdag morgen. God service. Der var nogle perler jeg bestilte som desvÊrre var blevet udsolgt sÃ¥ de skrev en seddel hvor de forklarede... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har tit kÞbt ting fra Beadhouse fordi de har de smukkeste ting. Jeg bestilte en masse forskellige perler over deres hjemmeside, og sÃ¥ fik jeg en ordre update pÃ¥ at en af mine poser perler var uds... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
har kÞbt fra dem flere gange bÃ¥de ii deres fysiske butik og deres online hjemmeside, altid en god oplevelse. En masse supergode og flotte perler til billige priser. Altid mit fortrykte sted at kÞbe se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
"Vi har Nordens stÞrste udvalg af sÞlvsmykker, hoops Þreringe, halskÊder, armbånd, fingerringe og earcuffs. Derudover finder du også et bredt sortiment af perler, Êdelstene, vedhÊng og smykketilbehÞr til både DIY og fÊrdiglavede smykker. Hos Beadhouse brÊnder vi for at tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter, inspirerende designs og en personlig shoppingoplevelse. Uanset om du sÞger efter unikke smykker eller materialer til at skabe dine egne, er Beadhouse stedet, hvor kreativitet og stil mÞdes. We have the Nordic region's largest selection of silver jewelry, hoops earrings, necklaces, bracelets, gemstones, pendants, beads, and jewelry accessories.
Vendersgade 9, 1363, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg havde modtaget et par Þreringe i den forkerte farve, og skrev derefter til Beadhouse. De sendte et nyt par Þreringe i den rigtige farve afsted med det samme og var enormt hjÊlpsomme og gav hurtig responds.

Beadhouse of Copenhagen ããã®åç
Altid god og hurtig service, og varer af god kvalitet.
Tak igen for det!

Beadhouse of Copenhagen ããã®åç
Hurtig levering og varen lever op til forventningerne.

Beadhouse of Copenhagen ããã®åç
Fantastisk hjemmeside og varerne er der til tiden, god kundeservice.

Beadhouse of Copenhagen ããã®åç
Jeg kÞbte et armbånd fra beadhouse, som skulle vÊre guldbelagt, men efter at have det på i to dage blev det sÞlv

Beadhouse of Copenhagen ããã®åç
Min Niece havde skrevet på sin Þnskesky hun Þnskede sig Þreringe 1 stk af hver. Det bestilte jeg. Efter jeg havde bestilt rettede hun det - og jeg tÊnkte det kan jeg jo ikke Êndre nu.
Men så fik jeg en sms om jeg var sikker - og jeg fik lov at Êndre min ordre. Det er godt nok en vild service! Min niece bliver glad - og alle er glade :)

Beadhouse of Copenhagen ããã®åç
Meget god oplevelse hele vejen rundt. Tak for de fine gaveperler.ð

Meget god oplevelse!
Godt udvalg af perler, hurtigt pakning af vare og bekrÊftelse pÃ¥ ordre, og da pakken ankom (efter 1 hverdag) var perlerne sÃ¥ smukt indpakket. Anbefales ð

Beadhouse of Copenhagen ããã®åç
Super god service og gode ting

Beadhouse of Copenhagen ããã®åç
Virkelig fine smykker og hurtig levering. Kan klart anbefales!

Beadhouse of Copenhagen ããã®åç
KÞbte en ring online, som jeg er rigtig glad for. Stemmer fuldt overens med billede og beskrivelse på hjemmesiden. Leveringen var super hurtig.

Beadhouse of Copenhagen ããã®åç
Virkelig god service og stort udvalg