Bra affÀrsideŽ
Bra affÀrsideŽ? Köpa från Kina tex Temu för 79 kr och sedan lÀgga på 200kr. Helt utan risker för företaget annat Àn att transporter från Kina tar tid samt missbelåtna kunder förstås.
Vi erbjuder bekvÀma och effektiva produkter som lindrar vÀrk i hÀnder, leder och muskler â perfekt för dig som vill ha stöd i vardagen utan att kompromissa med rörlighet eller stil.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jag har bestÀllt tvÃ¥ stycken knÀskydd frÃ¥n dem jag har inte fÃ¥tt nÃ¥got frÃ¥n dem Àn det Àr jÀtte dÃ¥ligt av dem ð
BestÀllde detta knÀskydd 22/2 har fortfarande inte fått det mailat och fått svar som inte går att lÀsa . Klarna har tagit över min bestÀllning verkar vara en fake sida köp inget !!!
BestÀllde en vara för knÀna. Varan levererades inte. Skrev till företaget. Efter lÃ¥ng tid fick jag besked om att det âhade blivit förseningar â. Till slut bad jag dem skicka en returlapp för jag ville inte ha varan. Jag skulle fÃ¥ en returlapp nÀr varan hade levererats. NÀr varan kom, efter en oÀndlig tid, skrev jag till dem. Har skrivit 3 gÃ¥nger och bett dem skicka en returlapp. Inget svar frÃ¥n BambuSleeve. Har stoppat betalningen hos Klarna. Varning för det hÀr företaget!
Inte ens vÀrd en stjÀrna
Ett oseriöt företag som sysslar med bedrÀgeri. Om en överenskommelse genom köp gjorts ska båda parter ta ansvar - köparen genom att betala varan och sÀljaren genom att skicka varan som köpts.
Hur kan de ta sig rÀtten att förstöra för seriösa företag?
Trodde att det var en svensk företag på grund av .se adressen tills jag bestÀllde och såg att varan skickas från China.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã