Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande! Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt... もっと見る

企業が回答しました
Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt. Helt ok ränta för denna typ av lån Garanterat återkommande Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske in... もっと見る
企業が回答しました
Allting är bara positivt för detta företag jättebra och snabbt service rekommenderar varmt om man hamnar i en situation som ser hopplöst ut så finns det hjälp tillfälliga problem jag tackar och bockar... もっと見る
企業が回答しました
Jag vill Tacka Olivia som hjälpte mig med hela ärende. Hun hadde tålamod och lungt energii, som är super vigtigt i dagens läge. Olivia försenar en löneförhöjning! 🙏☀️❤️ Mvh Damian
企業が回答しました
Equilo erbjuder en flexibel kontokredit som hjälper dig att skapa balans i din ekonomi – på dina villkor. Vårt namn kommer från orden Equal och Loan, och det speglar precis vad vi står för: rättvisa, transparens och möjligheten att jämna ut ekonomin när det behövs som mest. Vi tror att alla förtjänar trygghet i vardagsekonomin. Därför har vi skapat en enkel, tillgänglig och ansvarsfull lösning som ger dig kontroll över din ekonomi – utan krångel. Oavsett om du behöver täcka en oväntad utgift eller bara vill ha en buffert för lugnare vardag, finns Equilo här för att stötta dig. Balans. Frihet. Tillit. Det är Equilo.
Drottninggatan 68, 111 21, Stockholm, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Totalt värdelös service, upplevde servicen som bristfällig och otydlig från början till slut
Rekommenderar inte
Jag är mycket nöjd med Equilo. De är tillmötesgående och trevliga. Man får hjälp snabbt

Equilo からの回答
Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande!
Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt efter det! Hela processen var föredömlig och jag könde mig trygg med att samarbeta med Equilo framåt.

Equilo からの回答
Snabb smidig handläggning av ärendet. Blev bra bemöt så är allt nöjd.

Mvh Damian

Equilo からの回答
Tack så mycket för att jag fick låna pengar av Er

Equilo からの回答
Jag rekommenderar denna bank!
Allt gick så fint till väga. Inget svammel! Raka svar. Lättförståeligt!

Equilo からの回答
Jag är så nöjd med all hjälp jag fått av ER kunnig och trevliga, än en gång TACK

Equilo からの回答
Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt.
Helt ok ränta för denna typ av lån
Garanterat återkommande
Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske inte alltid har det så lätt

Equilo からの回答
Enkelt och snabb. Lätt förklarat hur man betalar tillbaka.

Equilo からの回答
Mycket smidigt och är väldigt nöjd med snabb handläggning.
5 stjärnor!!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。