ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
4 Winterbanden plus velgen gekocht bij banden-giga.nl Alles is prima verlopen 10-11 besteld en 14-11 afgeleverd door GLS. Ik kon de banden gelijk op de auto monteren,ze werden kant en klaar thui... ãã£ãšèŠã
Levert banden voor een uitstekende prijs. Ze worden wel vanuit Duitsland geleverd en tracking werkt niet echt. Maar de beloofde levering binnen 5 dagen is gehaald. Banden kunnen gewoon bij je garag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Banden Giga ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Banden-giga.nl is uw persoonlijke online specialist voor banden van alle merken en in alle maten. Vind de juiste band voor uw voertuig in het unieke en enorme assortiment â of het nu gaat om een kleine auto, een limousine, een motorfiets of een lichte bestelwagen, u vindt altijd de juiste band tegen een scherpe prijs.
Snelheid is troef bij Banden-giga.nl: van het internet direct de weg op. Zelfs in de piekseizoenen in de lente en de herfst zorgt de online bandenspecialist voor een continue beschikbaarheid dankzij een enorme voorraad direct op voorraad.
Banden-giga.nl biedt een ongeëvenaard breed assortiment aan banden en auto-accessoires in verschillende productcategorieën, zoals:
- Autobanden,
- Motorbanden,
- Bestelwagenbanden (lichte vrachtwagens),
- Lichtmetalen velgen en stalen velgen,
- Complete wielen (voorgemonteerde banden op velgen)
Als exploitant van Banden-giga.nl behoort Giga GmbH tot de pioniers van de online bandenverkoop, met webshops in meer dan 40 landen. Sinds de millenniumwisseling in 1999/2000 biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment banden online aan.
Daarnaast biedt een uitgebreid netwerk van montagepartners klanten de mogelijkheid om hun nieuwe banden tijdens de bestelling direct naar een professionele monteur te laten sturen.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestelling geannuleerd l, geen geld terug en bedrijf niet te bereiken!!
Banden besteld, maar bestelling geannuleerd. Dit was eind april, nog steeds geen cent gezien. Als je wilt bellen, krijg je een robot aan de lijn en op berichten via website reageren ze niet. OPLICHTERS!! Kijk hiermee uit!
Ik heb bij Banden-Giga autobanden gekocht
Ik heb bij Banden-Giga autobanden besteld, Goodyear vector 4 seasons Gen-3 215/55 R18 99V EVR.
Twee stuks voor ⬠249,58
Na twee weken wachten gebeld waar de banden blijven.
Giga banden vermelde dat de banden tijdens transport verloren waren .
Mij is een retour betaling aangeboden, dit heb ik geaccepteerd.
Na enkele weken navraag gedaan, die retour betaling kon niet plaats vinden omdat mijn bankgegevens niet bekend waren?
Ik heb toch een betaling gedaan? Gewoon retourneren op dit nummer lijkt mij geen probleem.
Dus wel hé, als nog de rekeningnummer door gegeven,
Per e-mail een bevestiging gekregen met de toezegging dat de betaling gedaan is.
Helaas geen geld!
Weer gebeld en ge e-mailt dd 16-9,23-9,29-9. 30-9 2025,nog steeds geen geld ontvangen.
Ik wacht nog steeds!
Ja hoor, toch mijn geld gekregen!
Bedankt
Helaas 1 band had 105 gram nodig voorâŠ
Helaas 1 band had 105 gram nodig voor de uitbalancering
I order 4 tires after one week i stillâŠ
I order 4 tires after one week i still do not have it. No answer in telepanie. Do not order here !!
Fast delivery
Fast delivery, fresh tyres. Strangely delivered in to batches, one of 3 and one of 1. The tracking was not very precise.
Good service
At first I bought the wrong Tires, and they let me changes the tires without problem. I think that's good service.
Goed en goedkoop
Ik heb 4 Goodyear Vector 4 Seasons Gen3 banden gekocht. De ANWB, Adac hadden deze 4 seizoenenbanden als beste getest en bij banden-giga.nl het goedkoopste. Levering een paar dagen later.
4 weken geleden 2 goodyear bandenâŠ
4 weken geleden 2 goodyear banden besteld nog steeds niet geleverd.
Wil je niet te hoeven bellen mailen en je paypal kwestie insturenâŠ.. bestel hier nietâŠwat een rampen bedrijf nog nooit zoiets meegemaakt..doe het niet!
Het is eigenlijk delti com duitsland waar je besteld, lees daar de revieuws ook eens van een en al ellende.
Banden-giga lapt afspraken over levertijd aan zijn laars en is daarna niet thuis....de site zouden de banden op voorraadâŠ
Op de site zouden de banden op voorraad zijn, aflevering 3-4 dagen. Tenzij je toestemming gaf voor 3 dagen extra levertijd ivm logistiek Banden-giga. Deze toestemming NIET gegeven ivm afspraak montage. 19/11 besteld en betaald dus..... op 22/11 na 17 uur no reply mailtje dat er 3 dagen vertraging was. Maandag gebeld. Tja, het was druk. Daarom nog niet verzonden. Maar ze zouden kijken hoe of wat. Inmiddels werd de datum voor montage niet meer gehaald, maar wellicht kon dat nog 29/11... dinsdag gepoogd te bellen. 50 (!) Minuten als eerst wachtende gehangen. Wilde je niet wachten kom je op 9 toetsen voor een Engelstalige medewerker... uiteindelijk gedaan en toen was ik nummer 17 in de wachtrij... dinsdag bericht met melding dat banden verstuurd waren, met dpd pakketpost. Tot op vandaag doet de code het niet. Wer gebeld vandaag. De medewerker gaf de pakketdienst de schuld. Dat is onzin, banden-giga.nl stuurt gewoon te laat af omdat ze het zo druk hebben. Toen ik dat zei klapte de medewerker de hoorn erop. WAARDELOOS de service van deze club!!!!!!
Quick delivery and good price
Top service
Top site, banden gevonden die ik al een tijdje zocht, Landsail banden, vrij onbekend merk maar super goeie kwaliteit en labels. Goeie ervaring mee. Supersnel geleverd door Banden-Giga, en top gemonteerd door garagebedrijf Dynamic in Delft
Vlotte levering en scherpe prijs
Vlotte levering en scherpe prijs. Plus goede samenwerking met montagepartner. Vlot geregeld allemaal. En de banden bevallen goed.
Autobanden gekocht goede service
De betaling ging soepel, ik kreeg direct daarna de bevestiging. De leveringsdatum netjes aangegeven, de levering is nog eerder gedaan. Het product is prima, het etiket met adres en naam erop was duidelijk. Goede service, graag zo doorgaan!
Zeer snel geleverd door DPD
Reeds de volgende dag werden de bandenâŠ
Reeds de volgende dag werden de banden bezorgd! Prima!
Banden zagen er goed uit
Banden zagen er goed uit, beetje vies. Niet beschadigd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ