Bandenleader.nl レビュヌ 36,753

TrustScore 5段階評䟡の4

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Banden zijn prima en goed geprijsd. Verzending mag wel wat duidelijker en dan vooral de notificaties. Op de geleverde banden staat geen enkele referentie van de klant (ik dus) waardoor het montageb... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb al eerder bij bandenleader.nl Schrijven Ik ben erg tevreden over de levering van mijn bestelling. Het product werd snel bezorgd en was netjes en stevig verpakt, waardoor het in perfecte st... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De banden die ik had besteld werden niet geleverd binnen de tijd dat ze volgens de site geleverd zouden worden. Achteraf bleken de tijden indicatief te zijn en mochten ze er een paar weken over doen.... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. タむダ専門店

Bandenleader.nl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Sinds onze oprichting in 2016 zijn we een toonaangevende speler geworden op de Europese online bandenmarkt. Dit succes is gebaseerd op het vertrouwen van vele professionals en de voorkeur van honderdduizenden consumenten. Onze reputatie is gebouwd op drie pijlers: nauwkeurigheid, uitmuntendheid en concurrerende prijzen.

Onze deskundige teams zijn toegewijd om u een uitzonderlijke klantbeleving te bieden, ondersteund door een efficiënte logistiek en geoptimaliseerde processen, wat zorgt voor maximale tevredenheid bij elke aankoop.

Ons engagement? U continu de beste marktprijzen bieden. Voor uw behoeften aan banden, kies voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid door voor ons bedrijf te kiezen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Alles is zoals het moet gaan word

Alles is zoals het moet gaan word netjes afgeleverd bij de garage na keuze en de verzekering op de banden voor een jaar is perfect ik had een stoepje geraakt en had 1 lekke band en na het weekend gelijk netjes geholpen door bandenleader en zonder kosten 1 nieuwe band op gestuurd gekregen
Echt perfect enige wat iets minder is is dat ze in het weekend niet werken dus als je op.vrijdag avond je band kapot rijd dan moet je eventjes wachten maar Jah kan niet allemaal perfect zijn 🔥🔥en prijzen zijn ook te goed om waar te zijn maar het is wel waar 🫪

2026幎4月16日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Update 17-4 : ik merk niks van de voorrang op dit dossier. er wordt nog steeds geen professionele poging ondernomen om de kwestie te herstellen. Op mails wordt met standaard antwoorden bedroevend slecht gereageerd. Op onderstaand verzoek blijft een professionele reactie uit
...............
Geachte heer/mevrouw,
Naar aanleiding van mijn eerdere berichten heb ik nog steeds geen adequaat antwoord ontvangen.

Ik verzoek u hierbij nogmaals dringend om óf de juiste band te leveren, óf – indien dat niet mogelijk is – het volledige bedrag per ommegaande terug te storten.
Daarnaast is de ophaaldatum van de huidige band al dagen onduidelijk, wat ik onacceptabel vind. Graag ontvang ik op zeer korte termijn een concrete datum hiervoor.

Let op: ik ben afwezig van 16 tot en met 26 mei. Ik verzoek u hier rekening mee te houden en tijdig met een oplossing te komen.

De gang van zaken tot nu toe ervaar ik als uiterst teleurstellend en onprofessioneel.

Ik zie uw spoedige reactie tegemoet.

...

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Ik heb een set Continental TrailAttack 3 banden besteld en betaald (voor- en achterband), maar de levering was volledig fout: ik ontving twee achterbanden, waarvan één in de verkeerde maat en zelfs van een ander merk. De voorband ontbrak volledig.
Wat nog kwalijker is, is de manier waarop deze fout wordt afgehandeld. De communicatie is traag, onduidelijk en weinig oplossingsgericht. Er wordt doodleuk aangegeven dat de voorband niet leverbaar is en dat ik deze maar opnieuw moet bestellen en opnieuw moet betalen — terwijl de fout volledig bij het bedrijf ligt. Dat is onacceptabel.
Daarnaast wordt mijn klacht pas verder behandeld nadat ik de verkeerd geleverde band heb teruggestuurd, wat het proces onnodig vertraagt en volledig bij de klant neerlegt.
Ondertussen staat de voorband nog steeds als “op voorraad” op de website, terwijl mij wordt verteld dat levering niet mogelijk is vanwege “logistieke problemen”. Dit is simpelweg misleidend.
Dit bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid voor eigen fouten en schuift de gevolgen af op de klant. Absoluut geen aanrader.

2026幎4月16日

Bandenleader.nl からの回答

Het spijt ons te lezen dat uw bestelling foutief werd geleverd en dat de afhandeling daarna zo moeizaam verloopt. Dat u een ontbrekende voorband, een verkeerde maat en zelfs een ander merk hebt ontvangen, is uiteraard bijzonder frustrerend.

Aangezien u al een dossier hebt lopen bij onze dienst na verkoop, zullen wij vragen om uw klacht intern met voorrang te behandelen zodat er zo snel mogelijk een passende oplossing kan worden onderzocht. We nemen ook uw opmerking mee over het verschil tussen de vermelde voorraad op de website en de informatie die u nadien ontving, omdat dit voor u waarschijnlijk tegenstrijdig en onduidelijk overkomt.

Bedankt voor uw feedback. Dit soort opmerkingen nemen wij ernstig en gebruiken wij om onze service te verbeteren.

5぀星のうち1の評䟡

Ze hebben me de verkeerde banden

Ze hebben me de verkeerde banden gestuurd! Contact opgenomen via de mail. Naar dagen wachten eindelijk reactie! Hun oplossing (ik moet 60€ betalen zodat ze de banden ophalen) de banden kosten totaal 100€!
Dit is geen manier van zaken doen ik raad het af hier banden tekopen!

2026幎4月9日

Bandenleader.nl からの回答

Het spijt ons te lezen dat u mogelijk niet de juiste banden heeft ontvangen en dat de voorgestelde afhandeling voor u onaanvaardbaar is, zeker gezien de wachttijd op reactie.

Aangezien u al contact hebt opgenomen per e-mail, zullen wij vragen om uw dossier intern met prioriteit te laten behandelen, zodat de situatie snel en passend kan worden nagekeken door onze dienst na verkoop. Als er bij ontvangst sprake is van een fout of niet-conformiteit, moet dat uiteraard zorgvuldig worden onderzocht.

Dank voor uw feedback; die nemen wij mee om onze service te verbeteren.

5぀星のうち1の評䟡

Levering duurt veel te lang

2026幎4月15日

Bandenleader.nl からの回答

Het spijt ons dat uw levering veel langer duurt dan verwacht. Levertijden kunnen helaas variëren door transportomstandigheden, drukte, feestdagen of andere onvoorziene situaties. Als u nog geen ticket heeft geopend bij onze service na verkoop, verzoeken wij u dit via uw klantaccount te doen, zodat onze medewerkers uw levering kunnen controleren en u gericht verder kunnen helpen.

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na, heb 3 weken gewacht op een setje banden. Na 2 weken gevraagd waar ze bleven kreeg ik een geautomatiseerd bericht dat de bestelling van 1 band geannuleerd was. Eindstand alleen met computers gemaild en kreeg ik maar 1 band binnen. Nooit meer bestel ik iets waar geen echte mensen de telefoon op kunnen nemen. Leer aub van mijn fouten.

2026幎1月19日

Bandenleader.nl からの回答

Het spijt ons dat uw bestelling zo is verlopen. Drie weken wachten, een geautomatiseerd annuleringsbericht en uiteindelijk maar één band ontvangen, is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Als u nog geen ticket hebt geopend bij onze dienst na verkoop, vragen we u dit te doen via uw beveiligde klantenruimte of het contactformulier, zodat een medewerker uw dossier kan controleren en een passende oplossing kan bieden. Onze teams behandelen ook complexere dossiers handmatig.

Uw opmerking over het gebrek aan direct contact nemen we serieus en gebruiken we om onze service te verbeteren.

5぀星のうち3の評䟡

Banden zijn prima en goed geprijsd.

Banden zijn prima en goed geprijsd.
Verzending mag wel wat duidelijker en dan vooral de notificaties.
Op de geleverde banden staat geen enkele referentie van de klant (ik dus) waardoor het montagebedrijf dus niet weet voor wie de banden bestemd zijn. Het montagebedrijf heeft dus ook geen contact opgenomen met mij, daar moest ik zelf achteraan.

2026幎4月14日

Bandenleader.nl からの回答

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat de banden zelf goed bevallen en correct geprijsd waren.

Het spijt ons dat de verzending en vooral de meldingen niet duidelijk genoeg waren. Normaal ontvangt u een e-mailnotificatie en is de levering opvolgbaar, dus wat u beschrijft met het ontbreken van een klantreferentie bij het montagepunt lijkt een anomalie die we intern meenemen om onze service te verbeteren.

Dank voor uw opmerking, die helpt ons om dit proces duidelijker en vlotter te maken. Mocht u hierover nog een lopende melding hebben, dan zullen we die intern met prioriteit laten nakijken.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。