ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Banden zijn prima en goed geprijsd. Verzending mag wel wat duidelijker en dan vooral de notificaties. Op de geleverde banden staat geen enkele referentie van de klant (ik dus) waardoor het montageb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb al eerder bij bandenleader.nl Schrijven Ik ben erg tevreden over de levering van mijn bestelling. Het product werd snel bezorgd en was netjes en stevig verpakt, waardoor het in perfecte st... ãã£ãšèŠã
De banden die ik had besteld werden niet geleverd binnen de tijd dat ze volgens de site geleverd zouden worden. Achteraf bleken de tijden indicatief te zijn en mochten ze er een paar weken over doen.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Bandenleader.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onze deskundige teams zijn toegewijd om u een uitzonderlijke klantbeleving te bieden, ondersteund door een efficiënte logistiek en geoptimaliseerde processen, wat zorgt voor maximale tevredenheid bij elke aankoop.
Ons engagement? U continu de beste marktprijzen bieden. Voor uw behoeften aan banden, kies voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid door voor ons bedrijf te kiezen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer scherpe prijs voor 4 all seasonâŠ
Zeer scherpe prijs voor 4 all season banden.
Levering volgens afspraak.
Banden waren gloednieuw dot26.
Alles is zoals het moet gaan wordâŠ
Alles is zoals het moet gaan word netjes afgeleverd bij de garage na keuze en de verzekering op de banden voor een jaar is perfect ik had een stoepje geraakt en had 1 lekke band en na het weekend gelijk netjes geholpen door bandenleader en zonder kosten 1 nieuwe band op gestuurd gekregen
Echt perfect enige wat iets minder is is dat ze in het weekend niet werken dus als je op.vrijdag avond je band kapot rijd dan moet je eventjes wachten maar Jah kan niet allemaal perfect zijn ð¥ð¥en prijzen zijn ook te goed om waar te zijn maar het is wel waar ð«ª
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Update 17-4 : ik merk niks van de voorrang op dit dossier. er wordt nog steeds geen professionele poging ondernomen om de kwestie te herstellen. Op mails wordt met standaard antwoorden bedroevend slecht gereageerd. Op onderstaand verzoek blijft een professionele reactie uit
...............
Geachte heer/mevrouw,
Naar aanleiding van mijn eerdere berichten heb ik nog steeds geen adequaat antwoord ontvangen.
Ik verzoek u hierbij nogmaals dringend om óf de juiste band te leveren, óf â indien dat niet mogelijk is â het volledige bedrag per ommegaande terug te storten.
Daarnaast is de ophaaldatum van de huidige band al dagen onduidelijk, wat ik onacceptabel vind. Graag ontvang ik op zeer korte termijn een concrete datum hiervoor.
Let op: ik ben afwezig van 16 tot en met 26 mei. Ik verzoek u hier rekening mee te houden en tijdig met een oplossing te komen.
De gang van zaken tot nu toe ervaar ik als uiterst teleurstellend en onprofessioneel.
Ik zie uw spoedige reactie tegemoet.
...
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Ik heb een set Continental TrailAttack 3 banden besteld en betaald (voor- en achterband), maar de levering was volledig fout: ik ontving twee achterbanden, waarvan één in de verkeerde maat en zelfs van een ander merk. De voorband ontbrak volledig.
Wat nog kwalijker is, is de manier waarop deze fout wordt afgehandeld. De communicatie is traag, onduidelijk en weinig oplossingsgericht. Er wordt doodleuk aangegeven dat de voorband niet leverbaar is en dat ik deze maar opnieuw moet bestellen en opnieuw moet betalen â terwijl de fout volledig bij het bedrijf ligt. Dat is onacceptabel.
Daarnaast wordt mijn klacht pas verder behandeld nadat ik de verkeerd geleverde band heb teruggestuurd, wat het proces onnodig vertraagt en volledig bij de klant neerlegt.
Ondertussen staat de voorband nog steeds als âop voorraadâ op de website, terwijl mij wordt verteld dat levering niet mogelijk is vanwege âlogistieke problemenâ. Dit is simpelweg misleidend.
Dit bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid voor eigen fouten en schuift de gevolgen af op de klant. Absoluut geen aanrader.

Bandenleader.nl ããã®åç
Prettig bedrijf om banden bij teâŠ
Prettig bedrijf om banden bij te bestellen. Scherpe prijzen en snelle levering.
Ze hebben me de verkeerde bandenâŠ
Ze hebben me de verkeerde banden gestuurd! Contact opgenomen via de mail. Naar dagen wachten eindelijk reactie! Hun oplossing (ik moet 60⬠betalen zodat ze de banden ophalen) de banden kosten totaal 100â¬!
Dit is geen manier van zaken doen ik raad het af hier banden tekopen!

Bandenleader.nl ããã®åç
Duidelijke informatie en alles verliepâŠ
Duidelijke informatie en alles verliep perfect
Vlotte levering!
snelle levering en goede prijs
Geholpen door Natalie
Geholpen door Natalie
Van begin tot eind
En niet zoals bij vele contact moeten hebben met tig personen
Prima prijs levering paar dagen
Komen afspraken niet na
Komen afspraken niet na, heb 3 weken gewacht op een setje banden. Na 2 weken gevraagd waar ze bleven kreeg ik een geautomatiseerd bericht dat de bestelling van 1 band geannuleerd was. Eindstand alleen met computers gemaild en kreeg ik maar 1 band binnen. Nooit meer bestel ik iets waar geen echte mensen de telefoon op kunnen nemen. Leer aub van mijn fouten.

Bandenleader.nl ããã®åç
Banden zijn prima en goed geprijsd.
Banden zijn prima en goed geprijsd.
Verzending mag wel wat duidelijker en dan vooral de notificaties.
Op de geleverde banden staat geen enkele referentie van de klant (ik dus) waardoor het montagebedrijf dus niet weet voor wie de banden bestemd zijn. Het montagebedrijf heeft dus ook geen contact opgenomen met mij, daar moest ik zelf achteraan.

Bandenleader.nl ããã®åç
Vanwege de snelle en tijdige leveringâŠ
Vanwege de snelle en tijdige levering en het in goede staat aankomen van de banden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ