Super fijn dat ik even snel mochtâŠ
Super fijn dat ik even snel mocht langskomen vanwege blijvende melding. Gecheckt en gerustgesteld weer de weg op. Top service!
Recente modellen sportvelgen en banden, met foto's en informatie over de producten. Tevens een webwinkel.
4 nieuwe banden laten zetten, zijn top
Erg aardige mannen en snel geholpen
Erg tevreden over mijn banden en de service. Voor herhaling vatbaar.
Nieuwe 8erbanden erop laten zetten. Auto rijd vanaf dat moment raar. Auto dweilt en glijd aan de 8erkant. Was zelfs uit de bocht gevlogen. Vertel je dat word je geholpen door een heel jong
Ventje. Lag niet aan de banden en verder ook niets meedenken oid gwn ligt niet aan de banden. Ga ik naar een ander die heeft even de banden voor en 8er omgewisseld, en toen was het gelijk klaar. Werd gwn niet serieus genomen. Ga iig niet weer heen. Kostte nog extra geld ook, terwijl banden ff omwisselen hadden ze zelf ook wel mee kunnen komen.
Levensgevaarlijk op de weg. Busje wordt nog snel even voor je op de rotonde gegooid waardoor je vol in de remmen moet.
Vandaag banden laten verwisselen bij bandentrend Leeuwarden, snel verwisseld en een aardige jonge gast die je helpt dus helemaal top, ik raad het zeker aan.
Velgen met nieuwe banden mooi en volgens afspraak ontvangen. Jammer dat een TPMs sensor niet werkte, maar ondanks dat ik Maastricht woon is dat snel opgelost door een nieuwe te leveren. Top service
Contact gehad met Bandentrend via Marktplaats voor een mooie set onder mijn Audi E-tron.
Snelle communicatie en afspraak mogelijk, afgestemd op mijn agenda. Was zeer prettig.
Tijdens het monteren werd ik voorzien van een kopje koffie en werden vragen welke nog in mij opkwamen vakkundig beantwoord en kreeg ik nog wat tips mee.
Kortom: Uitstekende partij voor mij gebleken om mijn auto te voorzien van een nieuwe set 21' met banden!
Later bleek de boordcomputer nog een melding te geven met het uitlezen van de druk in de banden. Niels van Bandentrend kwam kosteloos naar mijn werk toe en heeft het netjes opgelost door opnieuw in te lezen.
Online gebruikte winterbanden gekocht.
Ze waren alleen â vergeten â te vertellen hoe oud de banden waren.
Ze waren dus 12 jr oud.
Dit is niet verboden maar bovag en alle andere organisaties adviseren na 10 jaar banden te wisselen / niet meer te plaatsen.
Bandentrend verkoopt ze dan dus gewoon nog wel. â ja ze zijn gebruikt. â is dan hun antwoord.
Zegt iets over hun doelstelling.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã