レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Geweldig bedrijf weten waar ze het over hebben TOP Service, Denken met je mee, je kan passen om zeker te zijn dat het past! Reageren super snel op al je vragen Hier hebben ze verstand van zaken en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dit bedrijf verdient een pluim. Alhoewel het “spitsuur” was in bandenwereld, waren mijn velgen met winterbanden binnen een paar dagen klaar om opgehaald te worden. Voor deze prijs wilde ik graag vanui... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Uitstekende service, Ik had zelf een ander type allweather camperband in gedachte. Echter gezien onze rijomstandigheden, meestal zomers, beter een ander type konden nemen i.v.m. rijgeluid. Ook bijp... もっと見る

企業情報

1. ホイール専門店
  2. カー アクセサリー卸業者
  3. カー アクセサリー店
  4. 自動車備品・アクセサリー専門店
  5. タイヤ専門店
  6. チューンアップ

当該企業による記述

Meer dan 3000 modellen lichtmetalen velgen en sportvelgen. Wolfrace, AEZ, Borbet, Lenso, SWH lichtmetalen wielen. Superscherp geprijsd en uit voorraad leverbaar.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Toppers!

Goed advies gehad met betrekking tot laadvermogen wat betreft zowel de velgen als de banden. Alles volgens afpraak afgewikkeld. Netjes de nieuwe velgen met banden gemonteerd en de druksensoren ingeleerd. Topservice!

2026年5月12日

Uitstekende service

Uitstekende service,
Ik had zelf een ander type allweather camperband in gedachte. Echter gezien onze rijomstandigheden, meestal zomers, beter een ander type konden nemen i.v.m. rijgeluid. Ook bijpassende velgen genomen en het ziet er strak uit, onze dank

2026年3月31日
5つ星のうち5の評価

When I came to shop for the first

When I came to shop for the first, the people over there was nice, helpfull and support me and also my girlfriend as much as they could.
What i could say is, I can only recommend this company as much to everybody who is looking serious service and helpfull personel.

2026年3月21日
5つ星のうち5の評価

Hier heeft men nog tijd voor goede uitleg en service.

Telefonisch was de warmte en eerlijkheid van het bedrijf al voelbaar. Na de informatie de velgen besteld en zodra ze binnen waren werd ik gebeld en ben ik er naar toe gegaan. Ik werd welkom geheten en direct geholpen. Erg vriendelijk personeel. Goede service. Goede en geduldige uitleg. Ik zou zeker dit bedrijf aanraden aan een ieder.

2026年2月27日
5つ星のうち5の評価

Ik daar recent mijn banden en velgen…

Ik daar recent mijn banden en velgen gekocht. Ik schreef dat ik mijn gebruikt banden mee naar huis kreeg dat vond ik vreemd. En een klein dingetje. Dat wil ik nu graag recht zetten ze belde terug van velgen online was een communicatie foutje ik ga ze deze week terug brengen en hun voeren ze alsnog voor me af. Wat een fantastisch oplossing. Vol lof over dit bedrijf. Ik heb ze al aanbevolen aan derde dank jullie wel. Ik ben ook zeer blij met mijn banden en velgen.

2026年1月29日

Superdeal

Zeer behulpzaam bij de keuze van nieuwe velgen, zeer ruim assortiment en goede deal kunnen maken. Kortom 5 sterren!

2026年2月13日

Trustpilot エクスペリエンス