De friturestegte fiskefileter
Måske havde jeg sat forventningerne for hÞjt op trods det at at man gastronomisk set har valgt at ramme den brede befolkning, ifÞlge Bandholm beskrivelse på hjemmesiden, i modsÊtning til tidligere Þnsker om at vÊre et gourmetkÞkken.
Min oplevelse stammer fra ca 2 uger siden.
At det nu nÊrmest er katastrofalt dårlig kvalitet havde jeg da slet ikke forestillet mig.
Vi var 4 til bords og min kÊreste og jeg havde forudbestilt en 3 retters menu, som ikke var decideret dårlig men absolut ikke virkede som frisklavet mad . Forretten tatar ikke smagt til, var grå og kedelig med lettere sejt kÞd.
Kyllingestykke - unghanebryst - var tÞrt. Virkede tilberedt på forhånd og frisket op i en frituregryde. Desserten, som vi for Þvrigt ventede i en rum tid på at få serveret - syltet pÊre i chantillycreme - virkede heller ikke frisk. PÊren var blÞd og slap og ikke spor aromatisk - og is og creme var nÊrmest smeltet sammen - derpå noget underligt lysebrunt stÞv, som jeg havde svÊrt ved at artsbestemme.
Det allervÊrste var dog det resten af selskabet fik.
Bandholmskud hvor de friturestegte fiskefileter, virkede forpanerede og kulstegte og til at slå med som et brÊt - garneret med sort kaviar fra dåse og en klat mayonnaise med grÞnne Êrtespirer, som nÊrmest var rådne.
Det er helt fint at man vÊlger at ramme et bredt publikum, men det er ikke ensbetydende med dårlig mad, hvor den pÊne pris slet ikke står i forhold til kvaliteten.
Jeg håber virkelig at Bandholm strammer op på kÞkkenet nu.
Virkelig synd for stedet og for Maribo.