superhandig, nu kan ik mijn Ford Kuga laden in de helft van de tijd in vergelijking met de originele Ford lader. Grote voordeel: 2x laden op 1 dag + mijn andere verkopen zonnestroom gaat niet verlor... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Heb via de app contact gehad over een product. Wat ik vergeten was te bestellen. Nu moest ik bezorgkosten betalen terwijl ik hier bij mijn eerste bestelling ruim boven het bedrag zat. Zonder enige twi... もっと見る
企業が回答しました
Goede communicatie en goede service! Goed advies en snel verzonden. Wat wil je nog meer? Ik had zelf een te zware laadkabel besteld. Deze kon kosteloos retour en de dag erna netjes de juiste laadka... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Slimme laadoplossingen voor thuis en onderweg. Bar2Charge is dé specialist in gebruiksvriendelijke en betrouwbare laadproducten voor elektrische auto's. Of je nu thuis wilt laden met een vaste laadpaal of flexibel onderweg met een mobiele thuislader – wij bieden hoogwaardige, veilige oplossingen die direct klaar zijn voor gebruik. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd door EV-experts en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima product.
Snelle levering, correcte product. Handleiding een beetje te kort. Het installeren en koppelen van toestel aan de app werd niet uitvoerig beschreven .Na zelf op te zoeken is het wel gelukt en nu doet het toestel wat ik wil
superhandig
Grote voordeel: 2x laden op 1 dag + mijn andere verkopen zonnestroom gaat niet verloren.
Flexibel - Snel - deskundig
Telefonisch contact gehad voor informatie. Deskundig advies en flexibel met uitleveren.
Snelle levering en de prijs
Zeer tevreden
Goed geïnformeerd, levering was snel, had nadien nog een vraag, direct goed geholpen, zeer tevreden
Geleverd volgens afspraak!
Ik kan nog niet beoordelen of de werking van de lader goed is, maar bestellen, leveren, plaatsen en aanmelden is perfect gegaan.
Snelle antwoorden via de app.
Snelle antwoorden via de app.
En goeie uitleg/ervaring gegeven
Geweldige service
Geweldige service! Super opgelost nadat pakket kwijtgeraakt was door de bezorgdienst
Snel en oplossingsgericht
Snelle reactie op mijn app en gezamelijk tot een goede oplossing gekomen.
Volgens verwachting!
Zou hier zeker weer bestellen!
Ik had zelf een te zware laadkabel besteld. Deze kon kosteloos retour en de dag erna netjes de juiste laadkabel ontvangen. Ik zou hier zeker weer bestellen..
Direct geholpen.
Als er problemen zijn, dan wordt je erg snel geholpen met antwoorden op je vragen. Zodat het een genot is om het te gebruiken. En dat voor zo'n mooie prijs!!
Bijzonder slechte service
Inmiddels 6 keer het algemene nummer 0492253008 gebeld, 4x geappt en 2x via whatsapp proberen te bellen omdat de laadpaal niet verbinden kan met het internet.
Ik heb het apparaat aangemeld voor retour. Niet kopen dus

Top service.
Na een uitgestelde actie voor het van plaatsen van de laadbox door mijn zwager waren we alles kwijt en konden de box niet activeren.
Na een snelle whatsapp wisseling werd ons een nieuwe opgestuurd.
Wat een service, voorbeeld voor vele bedrijven.

Bar2charge からの回答
Vantevoren contact gehad of laadpaal…
Vantevoren contact gehad of laadpaal geschikt was voor mijn auto en meterkast.
Nu opgelost voor nu en de toekomst.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。