Professionell service
Professionell service, bra kvalité på produkterna och snabb leverans.

Bare Nordic ããã®åç
In a world saturated with synthetic substances, we choose to return to the essentials. Our handcrafted skincare and home care products are made with clean, pronounceable ingredients â like grass-fed tallow, beeswax, and raw honey â for your skin, your home, and the Earth. We also offer carefully selected health products that support a natural and resilient lifestyle â chosen for their quality, effectiveness, and alignment with modern wellness practices.
Kvarngatan 171, 841 91, à nge, ã¹ãŠã§ãŒãã³
Professionell service, bra kvalité på produkterna och snabb leverans.

Bare Nordic ããã®åç
Deodoranten Àr behaglig och kÀnns inte att man har applicerat. Inget kliande som jag annars har haft av deodorant. Primal balm har jag anvÀnt på hÀlsprickor och torra smalben. Mycket behagligt nÀr man har applicerat kÀnns inte kladdigt och har god effekt trots sparsamhet.

Bare Nordic ããã®åç
VÃ¥gar testa era Naturliga produkter för min kÀnsliga hudâŠ

Bare Nordic ããã®åç
Har kÀmpat i mÃ¥nga Ã¥r med min hÀl som bara spricker hela tiden pÃ¥ grund av en gammal skada. Jag har lagt tiotusentals kronor pÃ¥ allt frÃ¥n krÀm med laxrom till av lÀkare renommerade produkter. Ãntligen nÃ¥got som funkar. Sååå tacksam.

Bare Nordic ããã®åç
Hudsalvan var vÀldigt hård och kompakt, svårt att smörja in ansiktet. De doftade gott.

Bare Nordic ããã®åç
Underbara produkter! Balm with honey smells amazing! Deodorant with spruce works perfect while day!

Bare Nordic ããã®åç
Testat alla produkter och Àr supernöjd!
Huden har aldrig mått bÀttre eller sett bÀttre ut.
Deodoranten luktar naturligt frÀscht och håller en hel dag utan problem vilket Àr grymt med tanke på att den Àr helt "gift" fri..

Bare Nordic ããã®åç
Supernöjda med mina krÀmer, de hjÀlper mig med min torra hud som annars lÀtt ger mig stor klåda, de rÀcker också vÀldigt lÀnge. Deodoranten har en frisk lukt som jag trivs vÀldigt bra med.

Bare Nordic ããã®åç
Helnöjd, över förvÀntan, fin kvalitÚ som håller verkar hålla i lÀnge.

Bare Nordic ããã®åç
Bra storlek på burkarna! Fungerar perfekt på min kÀnsliga hud ! Snabb leverans!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã