Många praktiska övningar. Verklighetstrogna situationer. Vi fick stort utrymme för frågor om egna erfarenheter - bra svar och tips!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Utbildningen har gett mig fÀrdigheter som kommer att vara vÀldigt viktigt och hjÀlpsamt i att rÀdda liv. Det var roligt samtidigt som vÀldigt kunskapsrikt att ha en sån lÀrare. Trevlig och duktig.
En jÀttebra utbildning! Proffsiga och pedagogiska lÀrare. Bra att varva teori med praktik dÀr deltagarna fick lÀra sig hantera hjÀrtstopp, men Àven hur man ska agera vid stroke, luftvÀgsstopp och andr... ãã£ãšèŠã
JÀttebra! Jag lÀrde mig jÀttemycket. Instruktören började med att sÀga att man jÀttegÀrna fick stÀlla âdumma frÃ¥gorâ vilket var toppen för jag brukar vara för blyg för att stÀlla frÃ¥gor inför grupp m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æè²ã»ã³ã¿ãŒ
- eã³ããŒã¹ ãµãŒãã¹
- ææ¥ã¹ããŒã·ã§ã³
- å»ççšååº
- ã¢ãŠããã¢è¡£æã»çšååº
- ã¢ãŠãã㢠ã¹ããŒãçšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi stÀrker tryggheten i vardagen genom praktiska utbildningar i HLR, första hjÀlpen, brandskydd och psykisk hÀlsa â dÀr ni Àr, i hela landet. PÃ¥ First Aid Sweden brinner vi för att hjÀlpa mÀnniskor att rÀdda liv. Sedan starten 2012 har vi varit dedikerade till att tillhandahÃ¥lla högkvalitativa utbildningar till bÃ¥de företag och privatpersoner. Med ett team av 25 aktiva instruktörer placerade över hela Sverige gör vi livrÀddande kunskap tillgÀnglig för alla â alltid med fokus pÃ¥ praktisk trÀning, aktuell forskning och trygg pedagogik. Utöver utbildningar erbjuder vi Àven hjÀrtstartare, akutvÀskor och sÀkerhetsutrustning som skapar trygghet pÃ¥ arbetsplatser, i skolor och i hemmet. VÃ¥rt mÃ¥l Àr enkelt â att ge mÀnniskor rÀtt kunskap, rÀtt utrustning och rÀtt förutsÀttningar för att kunna agera snabbt och effektivt nÀr olyckan Àr framme. Tillsammans skapar vi tryggare arbetsplatser och samhÀllen.
é£çµ¡å
HÀgerstensvÀgen 125, 12648, HÀgersten, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- +46(0)8-12146490
- info@firstaid.se
- firstaid.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket tydligt och bra med praktiska övningar.
Många praktiska övningar
Många praktiska övningar. Verklighetstrogna situationer.
Vi fick stort utrymme för frågor om egna erfarenheter - bra svar och tips!
Tydligt och bra
Tydligt och bra, vÀldigt vÀrdefulla kunskaper som jag önskar att jag hade fått tidigare.
Ett levande genuint engagemang ochâŠ
Ett levande genuint engagemang och kunskap. Alltid hÀrligt med att en utbildare vÀlkomnar dialog. â€ïžâ€ïžâ€ïž
LÀrorikt och superbra repetition avâŠ
LÀrorikt och superbra repetition av kunskaper som alla borde kunna!
Enkelt,bra förklarat bra övningar förâŠ
Enkelt,bra förklarat bra övningar för att verkligen kÀnna riktiga lÀgen ambulansen kommer om 7 min hlr under tiden. Tack för en bra kurs
Utbildningen har gett mig fÀrdigheterâŠ
LÀrorikt o vÀldigt viktigt med dennaâŠ
LÀrorikt o vÀldigt viktigt med denna kunskap!skötte sig utmÀrkt o hade svar på alla frågor!
Allt var klart och tydligt underâŠ
Allt var klart och tydligt under utbildningen.
Super tydligt och bra genomgång av HLR!
Super tydligt och bra genomgång av HLR!
Bra informativ utbildning och mycketâŠ
Bra informativ utbildning och mycket bra svar frÃ¥n en grupp med mycket frÃ¥gor! ð
VÃ¥r coach Klas var den bÀsta som viâŠ
VÃ¥r coach Klas var den bÀsta som vi haft hÀr pÃ¥ vÃ¥r arbetsplats och jag har varit med om 4 st mÃ¥l innan. VÀldigt hand in och övningarna vi gjorde tillsammans var super. Han var mkt kunnig och bra samtal kring hela HLR processen ð
Klas var vÀldigt pedagogisk och hade enâŠ
Klas var vÀldigt pedagogisk och hade en bra balans mellan teori, praktik och frågor.
Mycket vÀl utförd och tack för uppdateringen.
JÀttebra utbildning tillsammans medâŠ
JÀttebra utbildning tillsammans med Klas, pedagogisk och lÀrorik. Bra att upprepa med jÀmna mellanrum .
This course was excellent
This course was excellent, Professional and highly valuable information presented in a very clear manner.
Great course very informative.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ