Barneveld Mode レビュー 265

TrustScore 5段階評価の1

1.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!! Laarzen besteld bij dit bedrijf, zeer slechte kwaliteit, soort sloffen maar ook daarvoor te slechte kwaliteit. Gemaild en ik kon de laarzen terugsturen, dit moest dan w... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ook ik ben opgelicht via de internetsite Barneveld-mode. Afgelopen zondag een bestelling gedaan van 4 truien van ruim € 160,00. Ik heb alleen een bevestigingsmail gehad en verder geen track & trace mo... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ook wij hebben deze berichten te laat gelezen, wel melding gemaakt bij Meldpunt van omroep Max en moeten ook maar afwachten of onze bestelde trui nog komt. Zijn uitgegaan van de sterren die op hun sit... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Op 21 januari laarzen besteld ivm wintersportvakantie. Bleken in 1e instantie op voorraad te zijn, naar uiteindelijk moesten ze uit “het buitenland” komen. Gevraagd om het aankoopbedrag terug te s... もっと見る

1.1

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!!

KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF!!!
Gemaild en ik kon de laarzen terugsturen, dit moest dan wel naar China. De laarzen kosten €45 euro, terugsturen: € 22 euro.
We zijn maanden verder en nog steeds mijn aankoop bedrag niet terug. Ze zijn niet bereikbaar. Mails komen terug! :((((

2025年1月16日
5つ星のうち1の評価

Wat een oplichters die gasten

Wat een oplichters die gasten, van Barenveld mode
dit is nu de 2e keer dat ik in een nep site trap uit China
de eerste keer voor €25,- en nu bij deze klootzakken voor €50,- .... mensen kijk uit voor dit TUIG.

Kijk uit voor Barneveld Mode

Barneveld Mode doet door de naam vermoeden een betrouwbare leverancier te zijn!!
Is nog geen ster waardig, kijk dus uit!!
Mijn ervaringen zijn dezelfde als de voorgaande revews!!
Inmiddels heb ik Klarna de betaling stop te zetten en de zaak uit te zoeken, ook mijn rechtsbijstandverzekering ingeschakeld!!
Deze lui moeten van de site!!

5つ星のうち1の評価

29 januari spijkerjas besteld 49,95…

29 januari spijkerjas besteld 49,95 euro.
Nooit iets ontvangen bedrijf niet meer te bereiken.
Tracknummer bestaat niet.
Ze gaan gewoon door via een ander namen.
Moet achteraf betalen via Klarna.
Schande dat hier niets aan gedaan wordt.
Pas op voor deze oplichters.

2025年1月29日

Zwendel

Ik heb ongeveer 1 mnd geleden een joggingbroek besteld bij Barneveld Mode. Ik heb een berichtje gekregen dat deze uit het buitenland moest komen. Toen wist ik er iets niet goed zat. Nog niets ontvangen.

5つ星のうち1の評価

Geen eens één ster waardig dit bedrijf!

Geen eens één ster waardig eigenlijk... 26 januari een bestelling geplaatst. Binnen twee werkdagen zou deze geleverd worden. Toen kreeg ik het bericht dat deze uit het buitenland moest komen, dus dat het langer duurde. "Onze oprechte excuses, om het goed te maken bieden wij u 35% korting aan bij de volgende aankoop"... Nog steeds geen pakketje ontvangen, helaas al wel betaald. Link naar de track&trace inmiddels ook niet meer bereikbaar.. Echte oplichters, bijzonder dat dit bedrijf nog steeds in de lucht is..

2025年2月20日

Oplichters!!!!

Ik was er al een beetje bang voor
E-Mail adres werkt niet en de site is uit de lucht.
In januari hier besteld. Maar tot op heden nog steeds niks geleverd.
Helaas oplichterij dit.

2025年1月28日
5つ星のうち1の評価

Op 26 januari twee old school…

Op 26 januari twee old school longsleeve shirts besteld voor op een feest. Pas bij het proberen van de trackingscode zag ik dat het blijkbaar uit China moet komen en dus niet in NL op voorraad ligt. Tot op heden niets ontvangen. Geen reactie op mails. Dus of failliet of moedwillig opgelicht.

2025年1月26日

Oplichters

Oplichters ! 1 februari 2 heren broeken besteld€100,00. Na een week mail gestuurd waar ze blijven. Zou ca. 10werkdagen duren.gevraagd de bestelling te annuleren , geen bericht terug. Mailadres niet meer te bereiken

2025年2月20日

Ik wacht al erg lang op levering NEP FIRMA. II

Ik wacht al erg lang op levering. De tracking link op de bestelbevestiging werkt niet. Ook komt de mail die ik gestuurd heb niet aan. Errol.
Is dit een nep firma en ben ik een deel van mijn centjes kwijt? Ik moet elke euro 3x omdraaien voor ik hem uitgeef. Dus dit zou in geval van fraude een grote aderlating voor mij zijn. Ik ben erg ongerust en verdrietig.

2025年2月1日

レビューの対象になっている企業の方へ